Bioder İlk Tanışma


Hepinize Günaydın,

Bugün ilk kez tanıştığım Bioder markasının 4 tane ürünü hakkında ilk izlenimlerimi belirteceğim.

Yazılarımı ilk kez okuyanlar için cildimin problemsiz, genelde her ürünle iyi anlaşan bir cilt olduğunu hatırlatırım. Yani alerjik bir yapısı yok. Hassas cilttilerin cilt bakım ürünü aradıklarında çok sağlıklı bir test edici olduğumu söyleyemeyeceğim.

Bioder birçoğunuzun bildiği üzere tüy dökücü kremle hatırladığımız bir Türk Markası. Bu yıl cilt bakımı ürünleri ile ürün yelpazesini genişletti.

Ben de ilk kez ürünlerini kullandım ve sizin için ilk izlenim yazısı hazırladım.


 Ürünlerin hepsi yukarıdaki gibi 2'li ambalajla geliyor.Sanırım ilk tasarladıkları kutu çok ince olduğundan desteklenmedi. Daha sert olan ikinci kutu ilkine destek oluyor. Onun dışında başka bir özelliği olduğunu sanmıyorum.
Kutuların üzerinde ürün içeriklerinden kullanımına kadar detaylı bir anlatım mevcut. Aynı zamanda içerisinden prospektüs tarzında bir kullanma kılavuzu da çıkıyor.

Ürünlerin hepsinin Hipoalerjenik, yani cildin alerjik reaksiyon göstermesinin minimumda olduğunu, Sabun, Paraben ve Alkol içermediğini belirtmek isterim.

Nemlendirici temizleme sütü ile başlamak istiyorum.

Temizleme sütü özellikle yüzünü yıkayarak temizlemeyi sevmeyenler için. Cildinizi germeden temizliyor. Kuru ciltler rahatlıkla kullanabilir. Sabah ve akşam kullanılması önerilmiş. Makyaj temizleyicisi olarak da kullanıldığı belirtilse de makyaj temizliğinde çok ürün kullanmanız gerekiyor çünkü iyi bir makyaj temizleyicisi değil.


Tonik biraz açık çay renginde. Cildimi kullandıktan sonra germedi. Ben oldukça beğendim. Ancak makyaj yapan biri olarak toniğin renksiz olmasını tercih ediyorum. Çünkü ben cildimi temizledikten sonra makyaj kalıntısı kalmadığını tonikle anlıyorum. Ancak bu tonik sarı renkte olduğunan cildimin tam temizlendiğini anlayamadığımı belirteyim. Aşağıda mendilde toniğin rengini görebilirsiniz. Cildimde uygulamadan yalnızca tonikle ıslatıldı.



Gelelim Peeling'e;

çok ince granüllü şeffaf yapıdaki bu peelingi çok ama çok beğendim. Cildimi derinlemesine temizlediğini hissettiğim gibi yüzümde resmen aydınlanma hissettim. Ben normalde peeling'de inceliği çok seviyorum. İçindeki tanecikler kayısı kabuğu çekirdeğiymiş. Günlük kullanım için çok uygun olmasa da 3-4 günde bir uygulayabilirsiniz.


BİODER AQUA-SOFT 24 Saat Nemlendirici Yüz Kremi yoğun krem kıvamında bir nemlendirici. Kuru-Normal cilt tipi için olanı cildimi çok güzel nemlendirdi. Cildim tarafından hızlıca emildi. Etkisi uzun süre devam etti. İçerisinde ipek proteini, Omega6 ve Omega 9 bakımından zengin pamuk yağı, Gliserin, Pantenol ve E vitamini var. Yoğun krem sevmeyenler hoşlanmayabilir.




 Ürünlerin Parfüm içerip içermediği belirtilmemiş. Hipoalerjenik dendiğinden parfüm yoktur diye tahmin etsem de alerjisi olanlar bir araştırsın derim.

Özetle ; herhangi bir reaksiyona yol açmayıp makyaj temizleme hariç hepsinden ilk izlenim olarak memnun kaldım. Cilt toleransım yüksek olduğundan genelde pek sorun yaşamadığımı hatırlatırım.

Siz hiç denediniz mi olumlu olumsuz neler yaşadınız?


Fotoğraflarım blog template'im yüüznden biraz uzuyor. orjinal hali için üzerlerine tıklayabilirsiniz.

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 


Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram