Aveda Hand Relief Night Renewal El Serumu

Yeniden Merhaba,

Aveda çok bilinen Bitkisel Güzellik markalarından biri. Çevreye karşı olan duyarlılığı ile öne çıkıyor. Kendisini saf çiçek ve bitki esansları sanatı ve bilimi uzmanı olarak görüyor.

Aveda salonuna daha önce gitmiştim. Aveda'nın ürün yelpazesi o kadar güzel ki, size hizmet sunduklarında da kendinizi doğanın ellerine bırakmış gibi hissediyorsunuz. Bir tür spa merkesi hissi verdiğini belirtmeliyim.

Avedanın bu yeni ürünü biraz daha yaş olarak daha ileri seviyedekileri ilgilendiren bir ürün. Şöyle bir laf vardır. Özellikle estetik yaptıran insanlar için. Yaş ençok ellerden ve boyundan belli olur diye. Buna sonsuz inanıyorum.


Bu serum ileriki yaşlarda ellerdeki kahverengi lekeleri gözle görülür ölçüde azaltmayı vaad ediyor. Gece serumu olduğu için gece yatmadan ellerinize uyguladığınızda sizin için gece ellerinize bakım yapıyor. Aynı zamanda yumuşak ve pürüzsüz ellere sahip olmanızı da sağlıyormuş.

Ürün süt kreması kıvamında. Benim için en çarğıcı şey kokusu. Aveda ürünlerinin kokularının her birine çok özen gösteriyor ve mutlaka rahatlatıcı bir etki olmasına dikkat ediyor. Daha önce kullandığım Invati serisi şampuan ve saç kremi de bende aynı etkiyi bırakmıştı.

Kremi sürdüğünüz anda yumuşacık oluyor. Anında cilt tarafından emiliyor. Kokusu ise nasıl tarif edeceğimi bilmediğim ama kullandığım andan itibaren elimi burnuma dayayıp uyutan bir koku.

Sonuç: Ellerim kesinlikle aydınlanmış gibi. Sabah uyandığınızda elleriniz nemli gibi değil çünkü serumlar cilt tarafından tamamen emildiğinden sabah dokunduğunuzda ilk sürdüğünüzdeki gibi bir etki görmüyorsunuz.
Yani ellerimi de nemlendirsin beklentisiyle almayın.

30ML.ürün fiyatı 90 TL. Şişe tamamen opak olduğundan içerisindeki ürün miktarını göremiyorum. 3 ay kullanabilirsiniz gibi geliyor ama hiçbir dayanağım yok tabii ki.

Şu an ellerimde lekeler oluşması için 15-20 yılım var sanırım. İleride ellerimdeki lekeler için krem alır mıyım? İşte orası zamana kalmış...

Aveda yalnızca Aveda salonlarından alınabiliyor. Size yakın Aveda salonunu bulmak için: TIKLAYIN

Hepinize mutlu bir gün dilerim,


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 




Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram