Taylor Swift Blank Space Makyajı


Merhaba,

Bugün yeni bir üblü makyajı videosu yayınladım. En çok istek alanların başında Taylor Swift vardı ve hazır yeni klibi yayınlanmışken klipteki makyajlarından bir tanesini seçtim. Klipte yine birkaç çeşit makyaj olsa da çoğunda Taylor imzası olan eyeliner ve kırmızı ruj avrdı. Yalnızca far rengi arada değişiyor. Bazen gözlerin altında minimal makyaj bazen de biraz daha fazla.

Pijamalarla oturdum tam 1,5 saattir edit  yapıyorum. Aslında video hazırdı ama blog için fotoğraflarımı editleyemedim çünkü montajım gece bitti. 

Hemen fotoğraflarla ilgili not:

Videoda lens taktım başta ama çıkardım. Circle lensler çok büyük kaldı. Ben de fotoğraflarda gözlerin rengini photoshopla değiştirdim. Göz rengi algıyı inanılmaz etkiliyor. Bazılarını ise orjinalinde bırakıp ikisi arasındaki farkı görün istedim.

Şimdi ben kahvaltı için hazırlık yaparken sizler de umarım keyifle videoyu izlersiniz.

Blog template'im fotoğrafları biraz uzatıyor. Orjinalleri için fotoğrafların üzerine tıklayabilirsiniz.

Saçlarımı ise kesmeden kısa BOB model yaptığım videomdaki gibi yaptım: TIKTIK




  


Bu son karede siyah göz kalemi kullandım. Taylor normal hayatında bazen gözlerin içerisinde siyah kalem de kullandığından bir de böyle denedim.

Aslında kullandığım rujun açık renkli olduğunu düşünmüştüm ama oldukça yakın çıktı.

Dudak Kalemi: Giorgio Armani 5
Ruj: Estée Lauder Envy "Envious"
Parlatıcı: M.A.C Lipglass Clear





Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 

Sebi Bebi

5 yorum:

  1. Sebi'cim yine ellerine sağlık , çok güzel bir makyaj olmuş,
    kullandıklarını ve uygulamalarını valla öyle bir inceleyerek izliyorum ki, senin videoların büyük bir zevk benim için, bu makyajda da birşey kafama takıldı, genelde bu şekilde uygulayan ünlüleri de görüyorum hep, dikkat edersen alt göz çizgisindeki siyah kalem göz pınarına doğru kesik şekilde bitmiş yani tam tamamlanmamış ve aşağı doğru kavisli gelmiş, bunu gözü daha büyük göstermek için mi yapıyorlar ya da yeni bir moda mı bu?
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen öyle gözü büyük gösteriyor biraz daha otantik bir hava veriyor

      Sil
  2. Selam Sebi! Bir konuda yardımına ihtiyacım var. Koyu renk ruj sürdüğümde, kırmızı ya da bordo gibi, dudaklarımın içinden kendi rengi görünüyor. Hani konuşurken o harfini söyler ve rezil olursun ya :| Ne yaparsam yapayım o kısımlar ruj tutmuyor. Sanırım o bölgenin ıslak olmasından kaynaklanıyor. Sence ne yapmalıyım? Çok seviyorum bordoları ama sürünce konuşamıyorum. Kesin bir çözümün vardır, lütfen ama lütfen! Şimdiden teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak Taylor'ın fotoğrafına, onda da görünüyor. Islak kısı ruj tutmaz. Hiçbirşey yapamazsın. Doğal bir görüntü herkeste oluyor

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram