Revigen Forte Bio-Cleansing Şampuan ve Krem İncelemesi



Yeniden Merhaba,

Günün ikinci postu ile birlikteyiz. İncelediğim ürün Revigen Forte Bio-Cleansing Şampuan ve saç kremi. Bu ürün Kozmela tarafından Vloggirl etkinliğinden hediye geldi.

Revigen saç dökülmesini engellemek için bir şampuan. Ve ürün yelpazesini genişleterek hem saç dökülmesini engelleyip hem de diğer saç problemlerine yönelik ürünler çıkarmaya başladı.

Bu benim ilk Revigen maceram.

Öncelikle bu ürün ince telli ve zayıf saçlar için. Şampuan renksiz. Benim saç diplerim yağlı uçları ise kuru.
Şampuan kesinlikle kesinlikle çok zor köpürüyor. O yüzden normal bir şampuanı kullandığımdan çok daha fazlasını kullandım. Bu şekilde temizliğinden memnun olsam da bir daha almama sebeplerimden biri köpürmemesi. Saçlarım yağlı olduğundan köpürmeyen bir şampuanı köpürtene kadar uğraşıyorum. Çünkü köpürmediğinde saçlarımın heryerine uyguladığımdan emin olamıyorum.

Kremi ise normalde diğer kullandığım kremlere nazaran daha az yumuşatma etkisine sahip. Ancak şunu belirtmeliyim ki kalınlık iddiasında bulunan kremlerin çoğu böyle. Saç kremi saçı biraz söndürür ve daha ince ya da sönük gösterir. O yüzden de krem etkisi daha az olan saç kremleri saçı daha hacimli gösterir. Kimyager değilim ama benim tecrübem ve tahminim bu yönde.

Sonuç itibari ile sanırım kremin 1/3'ü hala duruyorken şampuanı bitirdim.

Kullandığım sürede birçok takipçimden "saçların daha dolgun görünüyor" sözlerini işittim. Bunun sebebinin saçlarımın uzaması olduğunu düşünüyordum ama sanırım bu serinin bunda etkisi büyük.

Bunun dışında gelelim bu ürünlerin asıl iddiası ya da çıkma amacına: Saç dökülmesi

Biliyorsunuz ki çok çok uzun süredir saçlarım dökülüyor. Bu yüzden dökülme karşıtı kullandığım ürünlerin hiçbirinden performans alamadım. Revigen'de aynı şekilde. Saç dökülmesinin birçok sebebi var. Ve benim dökülmeme %10 bile etki etmedi diyebilirim.

Bu tecrübelerin hepsinin kişiden kişiye değişebileceğini hatırlatır, hepinize mutlu bir gün dilerim.


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 



Sebi Bebi

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba sebicim seni çok beğeniyorum bende yeniyim henüz takip edin lüytfen :):blogebruak.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Bende kullandim benim saclarim oldukca ince telli dipleri yagli uclara dogru kurulasiyor sampuani ilk surdugunuzde neredeyse hic kopurmuyor ikincide biraz kopuruyor sac dokulmesine bende bi etkisini goremedim ama daha dolgun gosterdigi konusunda hem fikirim bence mutsuz edici bi sampuan sanki temizlemiyor gibi sanirim dogal urunler bulundugundan kokusu migde icin kullanilan gaviscon surubuna benziyor hatta yapisi bile ayni (:

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram