Note Cosmetics Blue Raspberry Ruj ve Honey Beige Krem Pudra

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir ürün deneme yazısı ile yeniden sizinleyim. Note Cosmetics geçen gün iki adet ürün gönderdi. Bunlardan biri ruj, diğeri ise krem pudra.

Ruj, Long Wearing yani duzun süre dayanıklı rujlardan. Normalde uzun süre dayanıklı rujlar her zaman kurutucu özellikte olurlar. Dayanmaları için içerisinde yüksek miktarda pudra bulunur ve bunlar da sizin dudaklarınıza yapışarak uzun süre kalmasını ama kuru hissetmenizi sağlar.

Bu ürün Shea yağı içerdiğinden sürülüşü çok kolay ama aynı zamanda yoğun nem verdiğinden vaad ettiği gibi çok uzun süre kalmıyor. Yemek yiyip içtiğinizde hafifçe tazelemeniz gerekir.

Açıkçası pigmenti oldukça yoğun. Benim gibi dudakları çok kuru olanların ortak düşüncesi "Aman kurutmasın da çabuk çıksın" oluyor genelde. o yüzden bu özelliğini göz ardı ediyor ve rujlarımın arasında eksik olan bordoyu yerine Note ile koyuyorum.

Bana biraz mavi alt tonlu bordo gibi geldi. Sanırım mavi ile uyumsuzluğun içerisindeki uyumun nedeni bu. Evet rüküş ama bir renk uyumu var. Sebebi bu sanırım. Not olarak da belirteyim; Mavi Makyajı yaptıktan (TIKTIK) hemen sonra ürünlerim geldi ve ben de yüzümdekini silip yeni makyaj yapmaya üşendim ve göz makyajımı pamukla azaltarak ruju hemen denedim. Maksat dudaklardı ama arada şansımı da deneyip kameraya da bakmışım ahahah

Fiyatı: 18,90 TIKTIK




Bu da krem pudra diye geçen ama aslında bildiğimiz dilde pata krem bir ürün.
Yüksek kapatıcı özelliğ var. Bana gelen 05 Honey Beige rengi. Tam bir bronz. Bunu kontur yapmam için göndediklerini düşünüp denedim. Kızılımsı kahvelerle kontur yapmayı sevmesem de kolay dağılması ile oldukça sevdim.



Fiyatı: 34,90 TIKTIK

Şunu ilave etmeden geçemeyeceğim, sitelerinden linkleri ve fiyatları ararlen bulduğum bu fotoğrafa ne demeli :) Makyajı apan artistle pek bir uyumluyuz orası kesin




Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 

Sebi Bebi

9 yorum:

  1. Ay evet makyaj tam denk gelmiş Sebi :)

    YanıtlaSil
  2. sebi ablacım ben yüz kenarı (erkeklerin favori dediği yer) bildiğğimiz sir ağdayla alıyorum çok acıyomor ama bir gün sonra sivilceler oluşuyor ve saçı topladığımda çirkin gözüküyor onun için ne yapabilirim ya? teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yüz kenarlarında sinirler olduğundan herkes için aynı şey oluyor hatta kiminde çıban gibi şeyler çıkıyor. Almadan 1 gün önce bepanthol'ün antibiyotikli merheminden alıp o bölgeyee sür ve ağdanın hemen arkasından tekrar sür. günde 2 kez falan tekrar et. Birçok insanda çok işe yarıyor. Umarım sende de yarar.

      Sil
  3. ruj cok hos olmus pekı numarası kac tamda bu renk ruj arıyorum

    YanıtlaSil
  4. çok marjinal gözüküyor gerçekten. başarılı.

    YanıtlaSil
  5. Rujun rengi mükemmel. Bende bloguma beklerim :) www.esyspage.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. bu kışın en büyük sorunsalı bence bordo ruj.. mor olmayan bordo bi ruj bulamadım.

    YanıtlaSil
  7. Mac diva ya muadil olabilecek bir ruj öneriniz var mı acaba? Daha uygun fiyatlı olan ama çok koyu siyaha yakın bir ruj?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram