Makyaj.com İle Kırmızı Ruj Makyajı



Merhaba,

Bugün Makyaj.com ile hazırladığımız ikinci videoyu sizlere sunmaktan mutluluk duyuyorum. 

Kırmızı ruj nasıl sürülür videosunu daha önce yayınlamıştım. İzlemeyenler buradan izleyebilirler. TIKLAYIN

Bu videoda yine rujun sürülmesi ile ilgili önemli ipuçları dışında kırmızı ruju taşımak için ten makyajını ve göz makyajını nasıl yapmanız gerektiğini anlatıyorum.

Videonun detaylarını ve makalesini okumak için mutlaka burayı ziyaret edin: TIKLAYIN



Sebi Bebi

4 yorum:

  1. Sevgili sebibebi :) kırmızı ruj sana gerçekten çok yakışıyor söylemeden geçemeyeceğim. Sana sormak istediğim ise şu. Göz altları çok çok mor olan biriyim ve beyaz tenliyim. Makyaj yapmazsam her gören hasta mısın bir şeyin mi var diyor :( Bir çok kapatıcı denedim ama göz çizgilerimde birikme oluyor ve gün sonunda ürünün etkisi azalıyor. Ürünlerden beklentim morlukları kapatması ve hafif de olsa aydınlatıcı etkide olması. Ürün tavsiyesi istesem çok mu olurum acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aydınlatıcı etki ve morluk kapama. İkisi biraz zor oluyor. Önce morluğu kapayıp üzerine aydınlık veren bir ürün kullanabilirsin. Kötü haber ise kapatıcı özelliği çok olan her ürün çizgilenme yapıyor. Bobbi Brown Correctordan kendine uygun olanı alıp üzerine yine Bobbi Brownın concealerlarından alabilirsin. Ya da YSL Touche Eclat, M.A.C Mineralize Concealer gibi ince bir kapatıcı ile üzerinden geçebilirsin. Tek bir ürün kullanmak istersen Ben Nye NB serisi, M.A.C studio finish veya M.A.C prolongwear concealer öneririm

      Sil
  2. sebile ablacım yine mükemmel bir iş çıkardın ara ara verdiğin o tiyolar yok mu beni benden alıyorr ellerine sağlıkk öpüyorumm kocaman :)) :))

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram