İnceleme: Darphin The Revitalizing Oil For Face, Body And Hair




Herkese merhaba,

Bu saatte blog post mu olur demeyin. Söz konusu bensem her türlü olur. Yarına ya da en geç Cumartesiye yeni video yüklemem lazım. E bu Darphin incelemesini zaten dün yükledim? Ama beni blogdan ya da facebook'tan takip eden sizler ise tabii ki henüz izleyemediniz.

Darphin The Revitalizing Oil bana herkesten önce geldi. Ürünü çok sevdim. Bazen bazı ürünlerle gerçekten çok iyi bir iletişimim oluyor. Darphin'i marka olarak çok severim. Kullandığım tek bir kötü, iğrenç, bende bıdı bıdı yaptı diyebileceğim ürünü yok. Zaten high-end bir marka olarak bence en ulaşılabildik rakamlara sahip (bazı ürünleri hariç). Tabii ki bu bütçeye göre değişen birşey. Kimine göre çok çok pahalı kimine göre ise belki de çok ucuz.

Darphin hep doğal özlerle ürünler üretiyor. Aslında bu doğal özler kullandığımız tüm ürünlerde kullanılıyor. Ancak mesela faydalı öz ürünün yalnızca 1/100'ü de olabiliyor daha fazlası ya da azıda. Darphin bitki ve meyve özlerini damıtarak elde edip ürünlerini bunlarla yapıyormuş.






Genel olarak Özler:
Ben bu özlerin ne kadar zor elde edildiğini öğrendiğimde artık ne parfümlerin bu tip ürünlerin çok pahalı olduğunu söyleyemez oldum.

Yani evet, kimine göre pahalı kimine göre ucuz olsa da kullanılan malzemeyi şimdi size söylediğimde siz de daha farklı bakabileceksiniz belki de. Ancak tabii ki gerçekten öz kullanılan ürünlerse. Tabii ki A Markası ya da B markası bir ürünü övdüğünde alıp kendi laboravutavarımda inceleyemeceğim için işin aslını hiçbir zaman bilemeyeceğiz.

Lafı çok uzatmıyorum ama bir Argan yağı nasıl yapılır videom var hala montajlayamadım. Mesela orada bile bizi saf Argan yapan nadir yerlerden biri diye götürdükleri yerde bile o yağın saf olduğuna pek inanamıyorum. Artık bizi herşeyden şüphe eder hale getirdiler.

1 LT esansiyel öz elde etmek için şunlar gerekiyormuş.(parfüm, yağ, oda kokusu vs. ne olursa olsun gerçek esans yağ'dan bahsediyorum.)
400 KG. Lavanta (1 Lt Lavanta Esansı için)
4 TON Gül (1 Lt GÜl Esansı İçin)
1 Milyon Yasemin (1 Lt Yasemin esansı için)

Gerçekten de rakamları duyunca insanın gözünde büyümüyor değil.

Bu arada ben niye böyle bir insan oldum. Üründen bahsedecekken satırlardır vikvikvik konuşmuşum :)

Ürünü çok sevdim. Sebebi ise:
Hem saça, Hem Yüze Hem vücuda uygulanabiliyor.
Tüm bunları yaptığı halde 107 TL satış fiyatı var.
Bence hem cildime hem saçıma hem vücuduma bakım yapan bir ürün için özellikle de içinde yalnızca sağ öz ve yağlar olan bir ürün için oldukça makul.

Ürün yağ olarak geçiyor ve ilk sürdüğünüzde yağlı bir his bırakıyor. Emilimi kolay ve 10 dk sonra cildinizde yağ hissi tamamen yok oluyor.

Banyodan sonra saç uçlarıma sürdüğümde çok yumuşatıyor. Bu reel olduğu için -yor ile bitirdim. Çünkü gözümle gördüm. Ama kırılmayı önlüyor ve bakım yapıyormuş. Bunlar da vaad ettikleri. Gözümle görmesem de içindeki özler eminim çok faydalı oluyordur.

Cildi besliyormuş ve direncini artırıp koruyormuş. Aynı zamanda gerçekten de cilde ışıltı verip daha sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Banyodan sonra cildinize sürdüğünüzde cildinizin bariyerini güçlendiriyor, besliyor, ve nem kaybına karşı koruyormuş. Gerçekten de yumuşatıyor.

Tüm bunlar dışında çok güzel kokuyor. Tam bir aroma terapi yapıyor.

İçerisindeki özleri tam şuraya ekliyorum ve aynı şeyleri bir de dinlemek ya da nasıl uyguladığımı görmek istiyorsanız videoya tıklamanızı öneriyorum.


DEĞERLİ BİTKİ ÖZÜ
•Ahududu tohum yağı
•Gül ağacı yağı
•Tamanu kökü yağı
•Gül Meyvesi
•Ayçiçek tohum yağı
•Kayısı çekirdeği
•Tatlı Badem yağı
•Argan yağı
•Jojoba tohum yağı

•Gül Ağacı Özü
•Ylang Ylang Özü
•Lavanta Lavandula Özü
•Turnagagası Özü

Kokuyu belirginleştirmek için de:

•Yasemin
•Vanilya Özütü

Bunlar da firma açıklamaları:
Normalde aşağıdaki pembe serum da bende var 3 ay oldu sanırım hala açıp deneyemedim. Bu üçünün birlikte kullanılmasını önermişler. Ancak ben serum (clinique; şu an onun deneme aşamasındayım) ve yağı kullandığımda nemlendiriciye ihtiyaç duymadım. Aslında nemlendiricinizin de farklı özellikleri antiaging detox yağ dengeleyici vs vs özellikleri var ve onu da ayrıca kullanmanız gerekiyor. Bilemedim siz istediğiniz gibi yapın. Ben biraz kafama göre teknikleri deneyip beğenmezsem yenisine geçiyorum.



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 

Sebi Bebi

7 yorum:

  1. çiçeklere üzüldüm =/

    memyself-makeup.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Ürünler nerelerde satışta

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Nerden alabilirim çok beğendim.tşk.

    YanıtlaSil
  5. Nashi argan yağı nasıl bir ürün?Darphin The Revitalizing Oil .bu ikisinden hangi daha iyi.tşk.

    YanıtlaSil
  6. Where can I buy it in Spain, You know? Thank you

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram