İlk İzlenim: Max Factor Skin Luminizer Fondöten



Merhaba arkadaşlar,

Bugün bir fondöten inceleme yazısı ile birlikteyiz. İnceleyeceğim fondöten kapı komşum gibi her gün kapımın zilini çalan Watsons tarafından gönderildi. 

Fondötenin adından anlaşılacağı gibi asıl özelliği aydınlatması. Cildinizi makyaj yok gibi kapatırken aynı zamanda doğal bir şekilde ışıldamasını sağlıyormuş.

Bu mousse şeklindeki sarmal beyazlık hafif pırıltılı görünüm için inci pigmentleri ve ışığı yansıtan parçacık bileşenleri içeriyor denmiş. Ancak ben elime sürdüğümde ancak elimi ışıkta sağa sola hareket ettirdiğimde simli gibi ışıltılar gördüm. Normalde baktığınızda ise mat bir görüntü izlenimi verdi bana. Yani o cildin kendisi sağlıklıymış da parlıyormuş gibi hissedemedm.


Olumlu tarafı ise B ve E vitaminleri içerdiğinden bakım yapma özelliğine sahip. Bu fondöten aslında yok gibi makyaj yapmak isteyenlerin tercihi olmalı. Çok yakın fotoğrafları da bilerek koydum. Eğer cilt sorununuz yoksa ama cildiniz bütün ve eşit görünsün istiyorsanız deneyebilirsiniz.





Bendeki Natural rengi. Kendim leke sorunu olan biri olarak ancak kışın tüm lekelerim gizlendiğinde kullanbilirim sanırım. Görünmez ama orta kapatıcı da değil. Kapatıcılığı az'dan ortaya. Zaten iddiası kapatması değil cildi bütünleyip aydınlatması ama ben dediğim gibi o aydınlığı da pek göremedim. Ben aıkçası böyle bir üründen cildime sürdüğümde elastikiyet vermesini ve sürdüğüm anda nemlendirici sürmüşüm gibi canlı durmasını bekledim.

Onun dışında fondöten görünmez olsa da benim pek kanım kaynamadı diyebilirim. Nedenini sorarsanız cildimi soluk gösterdi gibi hissettim. Ve donuk. 

Siz mutlaka kendiniz de deneyin. Sizin cildiniz sevebilir.



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 

Sebi Bebi

1 yorum:

  1. sebile hanım sizinle sadece 1 soru sormak için bana 2 saniyenizi ayırırmısınız ? lütfen tek bir soru.. size cok ulaşmak istedim ama hiç görmediniz yorumlarımı.. lütfeeen .. bu arada ben cansu.. 23 yasındaım..tek bir soru sadece cok görmein lütfen :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram