Freeman Anti-Stress Maskesi


Merhaba arkadaşlar,

Mavi bir yüzle size merhaba diyorum. Bugün Watsons Türkiye'den gelen Freeman ürünlerinden Anti-Stress maskesini test ettim.

Maske derinlemesine temizlik maskesi. Tıkanmış gözenekleri açtığı ve ciltteki fazla yağı aldığı belirtilmiş. İçerisindeki deniz mineralleri cilde sağlıklı bir ışıltı katıyor denmiş.

İlk olarak maskenin kokusu bir harika. İçerisinde lavanta ve bergamot varmış. Bu yüzden de gerçekten bir aromaterapi etkisi var. Lavantanın rahatlatıcı etkisi yadsınamaz. 

Maske yüz ve boyun bölgesine uygulanıyor ve ciltte kuruması bekleniyor. Daha sonra ise ılık su ile durulanarak çıkıyor.

Maske kuruduktan sonra asla konuşmayın mimik yapmayın. Bu tarzda yüzünüzde donan maskeler mimik çizgileriniz için inanılmaz zararlı. Kuruduktan sonra yıkayana kadar donuk bir şekilde durmanızı öneririm.

15dk.sonra..


Ürünü yıkadıktan sonraki ilk izlenimim yüzümü biraz kuru hissetmek. Ben kış aylarında biraz kuruya dönük bir cilde sahip oluyorum. Bu aylarda cildimi daha da kurutan hisleri çok sevmiyorum. Benim için yalnızca T bölgesine uygulamak daha iyi olacak. Fiyatı oldukça uygun. Cildimi temizlediğine inansam da ışıltı verdiğini söyleyemem. Ben de pek ışıldamadı. Yalnızca kuruluk hissi kaldı.

Derin temizlik maskelerinden hemen sonra serum veya nemlendiricinizi uygularsanız cildinize daha güzel etki ettiğini göreceksiniz. AÇılan gözeneklerden ürünler kolayca emilecektir.

Fiyatı: 20 TL. 

Fiyatına göre yağlı ciltler için denenebilir bir maske.

Denediyseniz yorumlarınızı bekliyorum. 


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 



Sebi Bebi

3 yorum:

  1. Watsons mağazalarında bu ürünü bulamıyorum :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef her watsons mağazasında Freeman ürünleri yok :(( Ama eğer merak ediyorsan watsons ın kendi sitesinde hangi mağazalarda olduğu yazıyor. Umarım yardımcı olabildim.

      Sil
  2. 16 yasindayim ve Karma bir cilt yapisina sahibim Yanaklarim pütürlü bu ürünü kullansam bir faydasını görürmüyüm yada bunun icin baska ne kullanabilirim bir öneriniz var mı?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram