Flash Tattoo Nasıl Kullanılır


Hepinize yeniden merhaba,

Flash Tattoo 'yu ilk kez duyuyosanız mutlaka çok çok yakında daha sık duyacaksınız. Bu tip ürünler ilk çıktıkları zaman fiyatları oldukça yüksek çıkıyor ancak rakipler çoğaldıkça ve Çin'li üreticiler bu konuya el atınca çok uygun fiyatlara düşüyorlar.

Flash Tattoo'da ilk çıktığında yüksek fiyatlardan satılsa da şu anda Gittigidiyor gibi sitelerde fiyatları epey düşüş göstermeye başladı.

Hemen bilmeyenler için özetlemek istiyorum:

Flash Tattoo ciklet veya cipslerden çıkan yapıştırma dövmelerin parlak olanları. Altın veya gümüş renklerde olabiliyor.

Yapıştırmak için kağıttan istediğiniz deseni çıkarıyorsunuz ve üzerindeki şeffaf jelatini kaldırıyorsunuz. Sonra teninizde krem vs. olmayan istediğiniz bir yere deseni teninize bakacak şekilde yerleştiriyorsunuz. Daha sonra dışta kalan yüzeyini ıslatıp parmaklarınızla 15-20 sn bastırıyorsunuz ve kağıdı kaldırdığınızda dövmeniz hazır.

Dövmenin kalıcılığı su ile ne kadar temas ettiğine ve ovalayıp ovalamamanıza bağlı olarak 2-5-7-10 gün gibi değişir. Ancak ilk su değdiği andan itibaren ilk gün parladığı kadar parlamıyor. Hafif dokusu bozuluyor.

Su ile aktive olduğunda duşta yıkandığınızda ovalamazsanız, yine suyun etkisi ile daha da sıkı tutunduğundan oldukça dayanıklı bir hale gelebiliyor.

Çıkarmak istediğinizde ise ılık veya sıcak su kolayca söküyor. İşte uygulama videosu:

Ürünleri bana instagramdan @tasyadesing gönderdi.
Linkleri : http://www.sanalpazar.com/dukkan/Tasyadesing__u1415753__dp0__of__otDESC__s20__f

Onun dışında sizin için google'ladım:

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=flash+tattoo&sra=hpa
http://www.modagram.com/kadin/gecici-altin-dovme-flash-tattoo/detay/57985/262379
http://www.lidyana.com/marka/flashy-tattoo


İşte Uygulama Videosu

Sebi Bebi

6 yorum:

  1. cikletten çıkan dövmeler kanser yapıyormuş diye bir muhabbet vardı çocukken, annem çok kızardı yapınca, görünmeyen yerlere yapmak gerekirdi =)

    memyself-makeup.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. www.newobsessions.com sitesinde Flash Tattoo®, Altın Dövme, Metalik dövme, Neo gibi markalara ait yüzlerce model ve renkte kadın, erkek ve çocuk için geçici dövmeler bulunmaktadır.
    Tüm sağlık testleri sunulan ürünler orjinal marka ürünlerdir ve sağlığa yapılan testler doğrultusunda görünen bir zararı çıkmamıştır. Aşırı hassas ciltlerin kullanması ise önerilmez.

    YanıtlaSil
  3. Bende daha yeni www.7days7colors.com dan satın aldım. Chill-Out festivalde rastlamıştım markaya herkes de vardı. Sağlık konusunda takıntılı olduğum için de aradım sordum Sağlık Bakanlığı' ndan ürünlerinin onaylı olduğu kanserojen olmadığı konusunda teyit aldım. 1 haftadır da kullanıyorum.
    Şiddetle Tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram