Amway Artistry Eyeliner İnceleme

























Merhaba Arkadaşlar,

Bugün yeni bir inceleme yazısı ile sizlerleyim. Geçtiğimiz ay Tarçın Pasta Evi'nin yıldönümü eventinde sponsor firmalardan biri Amway'di. Amway'in verdiği hediyelerden biri bu eyelinerdı. ürünlerin çoğunu fırsat bulup deneyemesem de bu eyelinerı bir makyajda kullanmak için açtım ve denedim. 

Eyeliner çok çok güzel, harika simsiyah bitişli keçe uçlu bir eyeliner. Hiçbir eksi yönü var diyemeyeceğim. Çok kolay uygulansa da fırçasının daha esnek olması belki şımarıkça bir istek olabilir. Benim göz kapaklarım biraz esnek olduğundan daha kremsi ürünler daha kolay uygulanıyor. Kalem gibi ürünleri uygulamak için ya göz kapağımı çok çekiştirmem gerekiyor ya da fırçasının biraz esnek olması gerekiyor.


Eyeliner için hiçbir olumsuz yorumum yok. Yalnızca bu tip fırça eyelinerların çok çabuk, yaklaşık 1 ay kadar bir sürede bittiğini belirtmem gerekli.

Amway zaten kanserojen içeriklerin olmadığı sağlıklı ürünler üretiyor ve bu konuda da dünyada oldukça güven sağlayan markalar arasında. Artistry ise onun güzellik markası. 

İşte bu da görselleri:




Üstte uygulanabilen maksimum inceliği görebilirsiniz. 


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 

Sebi Bebi

3 yorum:

  1. güzelmiş gerçekten, ama sana eyeliner çok yakışıyor zaten =)

    memyself-makeup.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Birşey sormam lazım Sebi'cim, bu keçe uçlularda aynı elindeki uygulamada görüldüğü gibi dağılmalar oluyor, bunu nasıl engelleriz, yani yayılıyor kendiliğinden .

    YanıtlaSil
  3. ben kullandım hiiiiiiiiiiç beğenmedim, birkaç gün içinde malesef rengini kaybediyor ucu kuruyor. ben şu an jel eyeliner sürmekte kullanıyorum kendisini:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram