Pure Beauty GeoAqua Günlük Nemlendirici İlk İzlenim

Merhaba arkadaşlar,

Bugün ilk izlenim yazısı ile sizlerleyim. Watsons tarafından gönderilen Pure Beauty Geoaqua nemlendiriciyi denedim.

Ürünün firma açıklaması ve fiyatı en altta sizlerle. Ben hemen kısaca deneyimimden bahsedeyim.

Pure Beauty'yi tanımayanlar için Watsons mağazalarında satılan bir Kore markası olduğundan bahsedeyim. Kore güzellik markalarının iddiası artık tüm dünyayı sarmış durumda. Ben CC kremine bayılmıştım.

Ürünün ambalajı çok şık. En azından ben top gibi olmasını çok sevdim. Ancak elleriniz kremliyken fazla iddialı hareketler yapmayın. Zira ben ürünün koruma kapağına bulaşan ürünü yüzüme sürmek için aldım. Fazlaca almışım, kollarıma falan sürdüm. O denli. Buna rağmen yüzüm çok kolay bir şekilde emdi. Tamamen jel kıvamında. Ancak ben ürünü fazla aldığımdan ellerimdeki etki epey sürdü, kavanozu kapatmak için aldığımda elimden uçtu. Sonda yarısından fazlasının döküldüğünü görebilirsiniz. Çok becerikliyim gerçekten de.

Koku alerjisi olanlar sevmeyebilir. Ben bayıldım, çok güzel bir kokusu var. Hatta ablam Pantene şampuana benzetti. Tam olarak benzemese de o tarz bir koku diyebilirim.

Yağsız ve jel kıvamında olduğundan yağlı ciltler sevecektir. Etkisi tüm gün hissediliyor. Kadifemsi bir his bırakıyor. Açıkçası ben cildimin yağlı gibi olan esnek hissini daha çok seviyorum. Yani nemlendiricide kadife hissini pek tercih etmiyorum. Kadife hissi daha pürüzsüz hissetmenizi sağlıyor.

Gelelim özetine:

Çabuk emiliyor
Güzel kokuyor
Tüm gün etkili
Makyaj altında çok başarılı
Bende 3 günlük kullanımda herhangi bir  alerjik reaksiyona yol açmadı.
Fiyatı herkesin bütçesine uygun : 27.50 TL

Negatif etki diyebileğim birşeye rastlamadım ama cilt yapısına göre memnuniyetin değiştiğini belirtmek isterim.

Kime öneririm: Yağlı ciltlilere ve kadife hissini sevenlere





Firma açıklaması:Bu nazik jel çok hızlı bir şekilde emilir ama rahatlatıcı etkisi tüm gün ya da gece boyunca sürer. Yağ içermeyen formülüyle yağ birikimini önler ve nemi cildinize hapseder. Besleyici minerallerle ipeksi pürüzsüzlük hissi ve görünümü gün boyu devam eder

 

 

Pure Beauty’den, cildinizin sağlığı ve ışıltısı için yepyeni, ipeksi ve yumuşacık bir güzellik: GeoAqua Serisi.

Geothermal Onsen kaynak suları Asya'da yüzyıllardır kutsal kabul edilmiştir. Doğanın bir hediyesi olarak yeryüzünün derinliklerinden gelen sıcak, egzotik suların içerisindeki mineraller iyileştirici ve onarıcı özellikleriyle ün kazanmışlardır. Bu değerli kaynak suyu Pure Beauty GeoAqua'nın kalbinde yer almaktadır.
 Ciltte nemli ve yenilenmişlik hissi bırakan, pürüzsüz, yumuşak ve ipeksi etki gün boyu sürer.

Yeryüzünün derinliklerinden gelen sıcak suların içerisindeki minerallerin, iyileştirici ve onarıcı özelliklerine sahip değerli kaynak suyu şimdi, Pure Beauty GeoAqua ile cildinizde.
 
GeoAqua doğal mineralli Alp Onsen suyunun Hydromanil, Tara ağacının tohumlarının özünden elde edilen 3-boyutlu nemlendirme sistemi ile ustaca harmanlanmasıyla oluşmuştur. Onsen suları içeriğindeki besleyici ve iyileştirici minerallerle cildinizi kaplarken, Hydromanil’in 3-boyutlu yapısı cildinizin tüm katmanlarına salmadan önce cilt yüzeyindeki suyu hapseder. Özenli bir seçim ile birlikte ilave edilen bitki özlerinin ve cildi seven minerallerin hücre yenilenmesini artırıcı, ciltte nemli ve yenilenmişlik hissi bırakan, pürüzsüz, yumuşak ve ipeksi bir cilt hissi uyandıran etkisi gün boyu sürer.
 

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)  


Sebi Bebi

2 yorum:

  1. Merhaba ben 18 yasindayim ve uzunca bir suredir yasima uygun nemlendirici ariyorm . Cok agir oolmayan. Bu uygun mu ya da ne onerirsiniz?

    YanıtlaSil
  2. sebile ablam ve arkadaşlar hepinize merhabalar... bir blog sayfası açtım ...içinde ilginizi çekebilecek paylaşımlarım olacak zamanla destek verebilirseniz çok sevinirim :) elissasufi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram