Rimmel London Wonder'full Mascara İncelemesi

Rimmel London uygun fiyatlı çok başarılı ürünler yapan bir marka. Eğer bütçeniz az ise gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Yalnızca Watsons mağazalarında satılıyor.


Argan yağı yalnızca Fas'ta üretiliyor. Ben de Fas'a gittiğimde Argan yağı aldım ve çok az kullanabildim. Cilt baım ürünlerini denemekten vaktim kalmadı ve cildimde arganı deneyemedim. Ancak doğal bir yağ olduğundan bozulmadan kullansam iyi olur.

Argan yapımını da cep telefonu ile çektim Vlog olarak yayınlarım diye. Ancak bir türlü yapamadım. Hala duruyor. Bir ara sizlerle paylaşacağım.

Argan E vitamini bakımından çok zengin ve Omega 6 ve Omega 9 içeriyor. Biliyorsunuz ki saç bakımından cilt bakımına tek bir Argan yağı cildinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir yağ. Yağlı ciltlerin sebum salgılanma dengesini sağlarken, kuru ciltleri nemlendiriyor. Yaşlanma belirtilerini azaltıyor ve saçlaraki mucizesini hepiniz biliyorsunuz.

Gün geçmiyor ki içinde Argan olmayan bir ürün çıkmasın.

Argan aslında çok pahalı bir yağ. Biz 500 ml. sini 300 TL na gelecek şekilde aldık. Türkiye'de tamamen gerçek argan satan Kanyon'da bir mağaza olduğunu ve onunda küçücük bir şişesini 800 TL gibi fiyatlardan sattığını duyduk. Argan çok etkili bir yağ olduğu için argana benzeyen diğer yağlarla (badem gibi) karıştırılıyor. Örneğin asla gerçek 100 ml'lik saf bir Argan'ı ülkemizde 50 TL'ye alamazsınız. Nashi dahil tüm argan yağı olarak geçen ürünlerin üzerini okursanız Argan içerdiği yazar.

Efendim yani Argan bu kadar besleyici tabi ve zeytinyağından kat kat hızlı emildiği için kozmetikte de herşeyde kullanılıyor. Tek başına tam bir serum etkisi veriyor. Deri altı tabakasına saf haliyle onun kadar hızlı işleyen bir yağ yok.

Neyse bu bambaşka bir konu nereden geldik :D aaa

Rimmel London Argan Yağlı rimel tabiki kirpik sorunu yaşayanlar için çok zekice düşünülmüş bir rimel. Anck bu tip ürünlerin etkisi çok uzun vadede belli olduğundan ben yine görünüşünden bahsedeceğim.

Tam olarak orta seviyeli bir rimel. Doldunluk yerine uzunluk iddiası daha doğru diyebilirim. Benim çok kıvrık ve uzun kirpiklerim yok. O yüzden çok rimel modeliyim diyemem.

Fırçası Fiber taraklı dikenli fırçalardan. Bunların tarama etkisini seviyorum ben.


 Rengi orta siyah. Bence gayet yeterli. Topaklanma yapmıyor.


Son fotoğraf da ikinci kat sürülmüş hali. Aslında Argan yağlı olunca akar ı diye korkmuştum ama kesinlikle akma sorunu yaşamadım.

Çok kısa kirpikli olanlara değil ama benim gibi orta uzunlukta ve çok uzun kirpikli olanlara görüntü açısından öneririm. Kirpik dökülme uzamama gibi sorunu olanlara ise argan yağı alamıyorsanız bunu bir deneyin derim.


Sebi Bebi

12 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. FARMASİYE ÜYE OLMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYIP REFARANS NOYU ONAYLAYIN KAZANIN http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=d5fe098d-06c1-4225-a7a7-20409a500a45

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir ürüne benziyor .. ben de almak istiyorum aslında...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba sebile hanım :) sizin çok sıkı takipçiniz oldum birkaç ayda. Sizden feyiz alarak bende bloger olmaya karar verdim. Yeteneklerimi sosyal medyayla paylaşmak için can atıyorum. 2 aydır bir defter tuttum ce notlar almaya başladım. Sizden yardım almak istiyorum daha doğrusu birkaç soru sormam gerek ? Lütfen bana ulaşırmısın merakla mesajınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
  5. Facebooktaki neler var neler sayfasına mesaj attım. Heyecanla bekliyorum

    YanıtlaSil
  6. Merhaba sebile hanım :) sizin çok sıkı takipçiniz oldum birkaç ayda. Sizden feyiz alarak bende bloger olmaya karar verdim. Yeteneklerimi sosyal medyayla paylaşmak için can atıyorum. 2 aydır bir defter tuttum ce notlar almaya başladım. Sizden yardım almak istiyorum daha doğrusu birkaç soru sormam gerek ? Lütfen bana ulaşırmısın merakla mesajınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blog konusunda nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum. Oldukça basit birşey. sormak istediklerinizi sorun lütfen cevap verebileceğim birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım

      Sil
  7. Hediye cekilis vidyosu bekliyoruç

    YanıtlaSil
  8. ürünü şimdi daha cok merak ettim, beğenenler kadar beğenmeyeleri de var ;deneyeceğim

    YanıtlaSil
  9. 50 tl altı olarak beğendiğiniz rimeller hangileri acaba??vaktiniz varsa sebepleriyle birlikte paylaşırmısınız

    YanıtlaSil
  10. Lise okul makyajı ve lise saç modelleri videosu istiyorum cok lazım bana

    YanıtlaSil
  11. Fiyatı ne kadar acaba

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram