Mama Mio Markasını Duydunuz Mu?

Yeniden merhaba,

Umarım hepiniz çok güzel bir gün geçirirsiniz.

Bugün Mama Mio markasından bahsedeceğim. Mama Mio Bir İngiliz markası. Adını duymadıysanız mutlaka ezberlemenizi öneririm. Dünyaca ünlü Jessica Alba, Natalia Vodianova, Christy Turlington, Milla Jovovich, Victoria Beckham, Stella McCartney, Tori Spelling, Kim Kardashian gibi zaten çok güzel olan bu kadınlar bu ürünleri kullanıyor.

Doğal ürünler kullanması ve bu ürünlerin de çok yoğun olması en önemli özelliği. Ürünlerin içerisinde "İyilik var,kötülük yok" prensibi ile yola çıkmış firmanın ürünler içeriklerinde paraben, petrolyum, sulfat, renklendirici, sentetik koku ve zenoestrojen barındırmıyor.


Mama Mio ürünleri; Yüksek Proteinli Yüz Bakımı, Omega Günlük Vücut Bakımı, Selülit Bakımı, Sıkılaştırma ve Yenileme ve Hamilelik Bakım Ürünlerinden oluşuyor.

Firmanın Türkiye distribütörü ise Mor Kozmetik. Bu siteden veya Harvey Nichols İstanbul ve Ankara mağazalarından bulabilirsiniz.

Şimdi hızlıca ürün yorumlarıma geçiyorum.

Boob Tube Bust & Neck Firmer
Göğüs ve Dekolte için Sıkılaştırıcı Krem


Ürün  pompalı bir ürün. Bana gelen sanırım seyahat boyu. Normalde tüp 100ml. Bendeki 30ml. 
1 haftada ürünün yarısı bitti. Bu kadar kısa sürede sıkılaşmaktan bahsetmek pek mümkün değil. Kutu 2 haftada biteceğinden yorumum yalnızca anlık etkisi üzerine.
Fiyatı 189 TL (100ml)

Ürünün kokusu harika. Limon ağacı gibi kokuyor. Kokusu gerçekten rahatlatıcı ve terapi etkisi var. Ürün yoğun olmasına rağmen çok hızlı emiliyor. Cildiniz yoğun nemi tüm gün yaşıyor. Bence dekolte bölgesi için harika bir nemlendirici.

Uygulama için bana iki pompa yetti. 


Ürün normalde yer çekimine karşı gelerek göğüsleri ve boyun bölgesini sıkılaştıam iddiasında.

İçeriğinde ise şunlar varmış ve şu işlere yarıyorlar:

CoQ10:Cildinizdeki kolajenin azalmasına engel olan, cildinizin gücünü ve esnekliğini artıran güçlü bir antioksidan.
Çuha Çiçeği Gece Yağı:Yoğun bir nemlendirici. Cildinizin doğal Omega 3,6 ve 9 dengesini sağlayarak daha güçlü ve esnek olmasına yardımcı oluyor.
Tatlı Badem Yağı:Yüksek miktarlarda Omega 3,6 ve 9 içeren bu yağ, cildinizin güçlü ve esnek bir görünüme kavuşması için gerekli. Hızla emilebilme özelliği ve yoğun nemlendirici etkisi sayesinde cildinize yumuşak bir parlaklık veriyor ama tortu bırakmıyor.
Shea Yağı:İyileştirici etkisi en yüksek yağlardan birisi. Zengin omega içeriği ve doğal lateks etkisi sayesinde sarkmalar ve kırışıklıklarla savaşıyor.
Avokado yağı:İnanılmaz derecede nemlendirici, omega ve antioksidan zengini bir yağ Vitamin D ve E içeren bu yağ cildinize derinlemesine penetre ediyor.
Zeytinyağı:Yüksek oranlarda omega içeren bu yağ cildinizi esnek ve yumuşak kılarken nem dengesini de koruyor.
Çemenotu Özütü:Cildinizi koruyor ve hücre yenilenmesini hızlandırıyor.
Hindiba Kökü:Hücre yenilenmesini hızlandırıyor, ve kolajen üretimini artıran Vitamin C içeriyor.
Yabani Yer Elması ve Palmiye Özütü:Cildinizi güçlendiriyor ve daha güzel bir dokuya kavuşmasını sağlıyor.


OMega Super-rich Body Cream
Süper Yoğun Vücut Kremi

Gelelim Milla Jovovich'in favorisi olduğu söylenen kreme.

İçeriğindeki Aloe Vera, Omega 3,6 ve 9 ile yine çok zengin bir nemlendirme özelliğine sahip. Aynı göğüs kremi gibi. Ciddi anlamda inanılmaz zengin bir nemlendirici. 



Dokusu çok yoğun. Merhem kıvamında gibi yani. Ancak inanılmaz hızlı emiliyor. Vücudunuzda anında ışıltı ve yoğun nem hissediyorsunuz. Ve işin güzel tarafı tüm gün bu yoğunluk devam ediyor. Ben ellerimdeki nemini de çok sevdim. Yine limon kokuyor ve kokusu çok rahatlatıcı.



Bendeki tüp 100ml. Ürünün orjinal boyu 200 ml. 


Fiyatı 200ml (99 TL)

OMega Body Buff
Nemlendirici Vücut Kesesi

Doğal Volkanik kayalardan elde edilmiş öğütülmüş sünger taşı ile çok etkili bir peeling. Kuru cildinize uygulayabilirsiniz. Ancak cildiniz hassassa nemli cildinize uygulamanız daha iyi olabilir. İçerdiği granüller çok ince olduğundan ügnde 2 kere rahatlıkla kullanabileceğiniz belirtilmiş. 




İsterseniz ıslak yüzünüze de kullanıp yüz bakımınızın da bir parçası yapabilirsiniz.

Hem yüzümde hem vücudumda çok sevdim. Peeling etkisi harika. Granülleri ince ama etkili. Günde iki kez kulanmamı gerektirmiyor. Vücudumda kuru iken yüzümde nemli iken kullandım. Duşa girdiğimde üzerine şampuan uyguladığımda etkisinin geçeceğini düündüm. Ancak duştan çıktıktan sonra da nem etkisi müthiş bir krem. Cİldim bebek hibi oldu diyebilirim. Normalde uygulamadan sonra cildinizin güçlenmesi ve esnekliğinin artması için Omega zengini vücut yağı Mama Mio Omega Body Oil kullanmanızı önermişler. Ben yukarıdaki vücut kremini de üzerine uyguladım. Vücudum gerçekten de saatlerce bebek teni gibi oldu.

Normalde 200 ml. Bendeki ürün 125 ml.

Fiyatı 109 TL (200ml)

Sonuç olarak Mama Mio ürünlerini çok sevdim. Hamilelerin de güvenle kullanabileceği bu ürünler başta doğallıkları sonra da yoğun nem özellikleri ve kokuları ile beni etkilemeyi başardı.

Siz duydunuz mu veya denediniz mi? Lütfen yazın


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)


Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram