M.A.C Yeni Koleksiyon Ürünleri Ve A Novel Romance Paleti İle Makyaj


Günaydın arkadaşlar,

Gün geçmiyor ki hastalığım daha da ilerlemesin. Bugün gribim daha iyi olacak gece 1 kez otrivine kullandığımdan öyle tahmin ediyorum. Ama nedendir bilinmez dün uykusuzluk hakkında bolca sohbet ettiğimden midir nedir bugün 3 saatlik uykuyla ayaktayım. Bir şekilde virüs Spiderman tipi bir virüs olabilir. Çünkü şu an bayılıyor olmam gerekirken sanki 8 saat uyumuşum gibi. Dur bakalım bu Spiderman virüsü bakalım öğle saatlerinde napacak.

Bu kez konum M.A.C'in sürekli yenisini çıkardığı ve yetişemediğim koleksiyon ürünleri hakkında. Sanırım bu blogu sadece M.A.C ürünlerine ayırsam her gün koleksiyonun 10 ürününü yazsam tüm günlerim dolar. Neyse ki ben genelde görmezden gelmeye çalışıyorum ehhehehehhe. M.A.C müşterilerine hisse verseydi bugüne kadar sanırım epey bir hisse sahibi olmuştum. Ama artık kendimi dizginliyorum. Aldığım herşeyi dağıttım. İnanın 1.000 tane ürününüzün olması israftan başka birşey değil. Herşeyi istediğinizi biliyorum. Ben de öyleydim. Ancak herşeye sahip olunca bu kez kullanmadığınızı farkediyorsunuz ve kullanmadığınız her bir ürün size zor durumda imkanları kısıtlı olan insanları ve tüm canlıları hatırlatıyor. O yüzden ihtiyacınız olan ya da çok heveslendiğiniz ürünleri alın. Kullanın. Kullanmayacağınız ürünleri almayın. Makyaj sanatçısıysanız, ya da ürünleri kullanıp değerlendirip okuyucular faydalansın, boşu boşuna eğenmeyecekleri bir ürün almasın diye alıyorsanız tamam. Ama 200 tane farınızın olması aç gözlülük ve israftan başka birşey değil. En azından biz bir amaç için satın aldık. Ama yazdığımız her yazıda bilinçsiz kullanıcıya kötü örnek oluyoruz. Lütfen her ürünü deniyoruz hepsini beğeniyoruz diye bunların hepsini alın demediğimizi bilin.

Üzülerek bu konuda en çok da blog ve dergilerin tüketime yönelttiğini biliyor, bilinçli tüketiciye ulaşamazsak çok kötü şeylere sebep olabileceğimizi farkediyorum. O yüzden bir blog yazarı olarak bu tip bir hatırlatmayı her zaman yapamıyorum.

Son kez yazıyorum. Müsriflik yapanlar dışında aldığımız ya da bize denememiz için gönderilen ürünlerin hepsi çok cafcaflı ya da kullanışlı görünüyor olabilir. Ancak biz; siz ürünleri satın almadan bizim değerlendirmelerimizle eleyip kendiniz için en uygun ürünleri alın diye bu yazıları yazıyoruz. 5 tane fondöteninizin olması demek 6 ay- 1 yıl sonra en az 4 ünü atacak olmanız demek. Ben yaptım siz yapmayın :D

Bir gün de kredi kartı kullanımı ile ilgili bir yazı yazsam fena olmaz sanırım. Bu da önemli bir konu.

Neyse bak uykusuzken acayip çenem açılır, bu kez de parmaklarım açıldı. Pıtıpıtı yazıyolar. 

Konumuz neydi ben bi başa sarıyorum:


M.A.C Mineralize Koleksiyonu;
Mineral ürünleri çok severim. En sağlıklısı buluyorum bilirsiniz. Tüm markalar artık mineral ürünlere ya da kullandığınızda hem makyaj hem bakım yapan ürünlere doğru kaymaya başladı. M.A.C'te zaten vardı. Şimdi bir de koleksiyon ürünleri çıkarmış. 

Hepsi videoda var ancak burada da fotoğraflarla paylaşmaya çalışacağım.

Koleksiyonda 3 çeşit far var. Duo yani ikili, tekli ve bu aşağıda gördüğünüz Quad yani 4'lü


Bu rengin adı "Golden Hours"
Bence quadlar arasında gümlük ve gece kullanabileceğiniz harika bir palet. Koleksiyndan tek bir palet alsam bu olurdu. 
Diğer renkleri incelemek ve satın almak için tıklayın: TIKTIK


 Bildiğiniz gibi bu fırınlanmış farları ıslatıp kullandığınızda (fix+, mixing medium veya su) çok daha metalik ve parlak oluyorlar.

Bu da tekli far.Blue Flame. Bir önceki yılbaşı koleksiyonundaki mineral farlara nazaran çok daha yoğun ve ışıltılı. Ama blending brush (pofidik karıştırma fırçası) ile kullandığınızda çok hafif uygulama yapabiliyorsunuz. Diğer renklerinden alsam ; Young Punk (mor) ve Cinderfella (gümüş) renklerini alırdım.


Bu MSF yani Mineralize skinfinish "Cheeky Bronze" rengi. Çok tatlı bronz bir highlihter. Renginden dolayı üzerine allık uygulamanız manasız kalabilir. Çünkü çok güzel bir renk veriyor. Makyajda yüzümde görebilirsiniz.


İncelemek için TIKTIK 

Gelelim en sevdiğimiz ürünlere;
Fondöten ve Pudra:
Mineral fondöten tamamen cildinizi yeni nemlendirici sürüp çıkmış gibi sağlıklı gösteren bir fondöten. Aynı zamanda çok ince. Bendeki NW22 rengi. Aşağıda ki fotoğraflarda SIFIR photoshop vardır. Bilgisayarınıza indirip daha da büyük haline bakabilirsiniz. Ne kadar ince görünmez ve sağlıklı durduğunu görebilirsiniz. Özellikle kuru ciltler çok seviyor. Yağlı ciltlerde parlama yapabileceği için sevmeyebilir.


Üstteki fotoğrafta yalnızca fondöten uygulandı. Alttakilerde ise üzerine ince bir şekilde Mineralize Skinfinish Natural Medium Golden uygulandı.



Mineralize Skinfinish ve Skinfinish Natural isimler benzer olduğundan birbirine karıştırılabiliyor. En üstteki parlak olanların sonunda Natural yok. Onlar parlak olanlar. Natural ile bitenler pudra olanlar. Makyaj sabitlemek için kullanılanından.

A Novel Romance Koleksiyonu:

Önce elektrik cool farlarla başlamak istiyorum. Bu farlar çok değişik bir yapıda. Ne köpük ne krem ne de toz. Tam olarak sünger gibi. Hepsinin karışımı. Dokularnı çok sevdim. Yoğun yapısı ile çok pigmentli.

Bu mavi rengi "Swtich to Blue" 

Bu renk ise "Super Watt" tek başına sürekli kullanabileceğiniz harika bir far. 
Farları incelemek için tıklayın: TIKTIK


Bu da 4'lü far paleti. Aşağıdaki palet koleksiyonun adını taşıyan "A Novel Romance" paleti. Benim de makyajda kullandığım palet.
İncelemek için tıklayın: TIKTIK


Bu da tam makyaj. Gözlerde "A Novel Romance" palet, yüzde Mineralize Moisture SPF15 Fondöten, Mineralize Skinfinish Natural Pudra, Ve MSF (mineralize skinfinish) Cheeky Bronze. Dudaklarda M.A.C Kinda Sexy

Blogum fotoğrafları STRECH yaptığından yani uzattığından ftoğraflara bakarken üzerlerine tıklayıp albümde gezinmenizi öneririm.








Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)  

Sebi Bebi

8 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Koleksiyonlarin hizina yetisilmiyor bilgilendirmen insanlar israf yapmama si için uyardigin duyarliligin için tsk sebi

    YanıtlaSil
  3. Cildine makyajına becerine diyecek birşy bulamıyorum süper zaten. Ama saçlarında inanılmaz bir değişim var. dolgun ve cok güzel gözüküyor. Gmail den de yazmıştım sana saç konusu için sakıncası yoksa yardımcı olabilir misin? saçlarımı kendine getirmem lazım. teşekkürller sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Sebicim yine harika bir yazi olmus.bu arada ben bu fondoteni uyguladigim zaman yapisi ince oldugundan mi bilemedim ama gozenekleri kusurlari cok belli ediyor 187 nolu fircayla uyguluyorum sonuc bu sekilde.sen hangi fircayla uyguluyosun

    YanıtlaSil
  5. muhteşem olmuş makyajın. muhteşemmmmm

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar güzel olmuş...İnsan izlemeye doyamıyor.......

    YanıtlaSil
  7. Çok alımı bi görüntü vermiş çekici yüzüne

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram