Lancome Visionnaire İncelemesi



Merhaba arkadaşlar,

Bugün çok severek denediğim Lancome Paris Visionnaire nemlendiriciyi sizlere anlatacağım.

Lancome'un en iddialı kremi olduğunu belirtmeliyim. Visionnaire krem cildin gece ve gündüz ihtiyaçları için tek bir krem sunuyor.

Açıkçası kremi deneyeli 20 gün bile olmadı sanırım. Ürün normalde 50 ml. olarak satılıyor. Gelen deneme boyu 15 ml. olduğu için sanırım 15 günde bitirdim. 50 ml.'in yaklaşık 2 ay süre gideceğini hesaplıyorum. Ben biraz bol kullanmış olabilirim.

Kremin özelliği cilde birden fazla etki sağlayarak cildi düzeltmesi. Bu birden fazla etki ; kırışıklıkların görünümünü azaltma, cildi dolgunlaştırma ve sıkılaştırma, cildi nemlendirme ve ışığı yansıtma özellikleri.

Kremi deneyen 10 kadının 9'u şimdiye kadar kullandıkları en iyi yüz kremi olduğunu belirtmiş.

Şimdi ben daha önce birçok kremi denemiş biri olarak objektif yazmaya çalışacağım. Lancome Visionnaire gerçekten de daha ilk kez cildinize sürerken çok seveceğiniz bir krem. Kokusu ve kremin ellerinizin altında verdiği his ve cildinize sürdüğünüz anda cildinizin neme doymuş hissi mükemmel. Ancak 10 kadından 1'i değilim. Yalnız son zamanlarda ilk kullandığım an çok beğendiğim 2. en iyi krem diyebilirim. Muhtemelen diğer kadınlar Estée Lauder Revitalizing Supreme Kremi denememişlerdir.

Doku olarak bu iki krem birbirine o kadar benziyor ki aynı teknolojiyi kullanmış olabileceklerini düşündüm ilk dokunduğumda. Aralarında doku olarak cidden çok benzerlik var. İlk bu duyguyu ellerimin altında "silikonumsu mu desem balmumu gibi mi desem" dolgun bir his bırakmasını Estée'nin kreminde yaşadım. Lancome Paris'in Visionnaire kremi ise tam bu tarife benziyor. Biraz daha hafif versiyonu diyebilirim. Cildinize sürdüğünüz anda hızlıca emiliyor ancak sanki birkaç mm. kalınlığında bir nem bariyeri sürüyormuşsunuz hissi veriyor.

Krem kesinlikle tek başına cildimin nem ihtiyacını seruma vs. gerek kalmaksızın karşıladı. Cildimde herhangi bir reaksiyona sebep olmadı. Tüm gün cildimi gayet nemli hissettim.

Sanırım bu silikonumsu hisse bağlı olarak cilde çok çok yakından baktığınızda minicik çizgileri dolduruyor o yüzden anında bir dolgunlaşma ya da pürüzsüzleşme hissi yaşıyorsunuz. Bunu en iyi elinizin üzerinde deneyince anlayabilirsiniz.

Cilt bakımında birçok marka alternatifiniz var ve her marka ya da her ürün herkeste farklı reaksiyonlara sebep olabilir. Satın almadan önce mutlaka denemenizi öneriyorum. Denediğinizde beğeneceğinize eminim.

Sonuç olarak Lancome Visionnaire'yi oldukça sevdim. Tek bir krem kullancak olsam birçok ürün sayabilirim. Ama kesinlikle Visionnaire'de onların başında.

Gelelim paketle gelen temizleyici ve toniğe:

Benim cildim gerçekten de hassas bir cilt değil. Ancak bazı temizleme sütlerinde tam olarak Lancome'da yaşadığım hassasiyeti yaşıyorum. Temizleme sütü cildinizi temizlerken oldukça güzel nemlendiriyor. Makyajınızı da çok güzel çıkarıyor. Birçok kullanıcı çok memnun. İŞte tam bu noktada benim az önce söylediğim şey gerçekleşiyor:
Her ürün her ciltte farklı bir etki yapabilir mutlaka deneyin. 

Bende bazı sütlerin yaptığı etki yanma hissi. Sütü tek seferde kullandığımda yani pamukla bir kez ya da iki kez geçtiğimde sorun yaşamıyorum. Ancak makyaj varsa yüzümde birkaç kez sildiğimde cildimde yanma hissi oluyor. Bu olduğunda ise göz çevremde çok daha fazla hissediliyor. Cildimdeki yanma ço az ancak göz çevrem oldukça rahatsız etti. Bu bana özel bir sorun çok sık duyduğum birşey değil. Şimdiye kadar kullandığım hiçbir nemlendirici ya da krem bu sorunu yapmıyor. Yalnızca bazı temizleme sütlerinde bu sorunu yaşıyorum.

Tonik ise çok güzel. Cildimi kurutmadan kalan tüm artıkları silip süpürüyor. Geriye tazelik hissi kalıyor. Toniği de çok sevdiğimi söyleyebilirim.

Fiyatı 250 TL.
Buraya Tıklayarak İnceleyebilir veya satın alabilirsiniz.

Siz bu ürünleri denediniz mi? Peki benim gibi cildinde temizleme sütünden dolayı yanma hisseden var mı? Lütfen paylaşın...


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)  





Sebi Bebi

11 yorum:

  1. Haziran ayında lancom un reenergie serisinin seyahat boyunu almıştım.Yüzüm de ciddi boyutlu (özellikle çene bölgemde)sivilcelenme oldu.Visionnaire serisinde de aynı sorunu yaşarmıyım bilemiyorum?Gerçi estee nin ürünlerinden çok memnunum ama insan cildine daha iyi gelecek bir ürün var mı piyasada diye merak etmeden de duramıyor açıkçası:))))

    YanıtlaSil
  2. Bende bioderma nın nemlendirici maskesi var (H2O hydra) aynı temizleme sütü kıvamında sürüp 10 dk bekleyip pamukla siliyosunuz. sürdüğümde cildimde inanılmaz yanma oluyor ama bekleyip silince hiç bir kızarıklık alerjı olmuyor ve mükemmel nemlenlendiriyor. Temizleme sütleri de aynı şekilde. Bilmiyorum sende kızarıklık yada alerjen bi durum yapıyo mu? bu arada üçlü set 250 TL değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızarma olmuyor yalnızca yanma oluyor. Set değil kremin tek fiyatı öyle. Diğerleri deneme boyu

      Sil
  3. Bu kremi denemek isterseniz ALL dergisinin Eylül ayında 5ml(25tl değerinde) lik boyunu almanız için bir kart hediyesi çıkıyor.son gün 30 Eylül bilginize!

    YanıtlaSil
  4. Maalesef arada bir tetikleyin ve neden kaynaklandığını bilemediğim çenedeki yetişkini kıstık akneler beni delirttiler.Ergenlik döneminden alışkın olmadığım ve bölgesel olduğu için deli oluyorum ve dermakozmetiğin daha güvenilir ve her açıdan daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.Dermalogicayıbtek geçerim.Diğer ürünlere göre biraz pahalı ancak gerçekten güzel sonuç veriyor üstelik tedavi edici etkisi de cabası. Gerçekten tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  5. Visionnaire kremi ilk kullandıgımda yuzumun her yeri şisti.bıraktım bir hafta sonra tekrar denedim yine yuzumun her yerinde kızarıklıklar ve şişlikler oluştu.

    YanıtlaSil
  6. yağlı ciltler için uygun mudur bu ürün ?

    YanıtlaSil
  7. Bende de yanma hissi yapti goz cevremde. Zarar verirmi acaba kullanmayi birakayim mi

    YanıtlaSil
  8. Bende de yanma hissi yapti goz cevremde. Zarar verirmi acaba kullanmayi birakayim mi

    YanıtlaSil
  9. Ben tam bir estee bagımlısıyım, her ürünü çok güzel !!! Ama lancome u cok merak ediyorum değişirsemmi daha etkili olabilirmi acaba ???

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram