Kelly Osbourne M.A.C Makyajı






Günaydın!

Geçtiğimiz hafta birkaç saç videosu yayınlamıştım. Uzun zamandır saç videosu yayınlamıyordum. Ama makyaj videolarının yanında o kadar kolay ki. Hem çekim aşaması hem montajı. Hatta hepsini aynı gün çekmiştim. Elimde 1 veya 2 video daha var :D Kanalımı komple saç kanalına mı çevirsem :D Hakikaten makyaj videosu çekmek de yayınlamak da çok zor. Hele ki inşaat yüzünden dublaj yaptığımda daha da zor. Tüm gün sürüyor. İşte bu makyaj da öyle oldu. Bazı yerlerde ışık fazla gelmiş olsa da (bir açıp bir kapayan bulutlu havanın gazabı)makyaj uygulamam net görünüyor diye düşünüyorum.

Ben biraz komplike uyguladım. Bu kadar detaya girmeden yalnızca 2 ton kullanarak da bu makyaja benzer bir makyaj yapabilirsiniz. Benim komplike yapma sebebim koleksiyondaki makyaja benzetmek. Işık vs. farklı olsa da görünen renklere benzetmeye çalışıyorum genelde. Aşağıda Kelly Osbourne'nun hem M.A.C hem de backstage fotoğraflarını göreceksiniz. Her ikisinde renkler oldukça farklı. Gözler açık ve makyajı gördüğüm kadarıyla yapmaya çalıştım. Takdir sizin.

(Blogum fotoğrafları uzattığından gerçek hallerini üzerine tıkladığınızda görebilirsiniz )






Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)  


Sebi Bebi

12 yorum:

  1. Cok guzel olmus ben cok beyendim sizi cok seviyorum

    YanıtlaSil
  2. benım dugun makyajımın aynısı

    YanıtlaSil
  3. Bebicim yapmışsın yine yapacağını :) ellerine sağlık harika çok yakışmış canım <3

    YanıtlaSil
  4. Tek kelimeyle muhteşem olmuş.....

    YanıtlaSil
  5. Cok guzel sizi cok seviyorum sebicim

    YanıtlaSil
  6. Sebi, fondöten arayışı içerisindeyim karma bi cilde sahibim esse lauder double wear fondöten incelemeni ve diğerlerini izledim. Ancak ağır olacağını düşünüyorum günlük kullanmak istiyorum ve yokmuşcasına bi etki ve mat bi bitiş sağlamasını istiyorum. Mac fondöten önerini denedim kokusu çok rahatsız edici Çok şey istedim sanırım ama yardımcı olacağını biliyorum. Lancome ürünlerine de yakınım. Şimdiden çoook teşekkür eederiimm :)

    YanıtlaSil
  7. Bb kremi goz etrafina surmek olurmu cevaplayin lutfen

    YanıtlaSil
  8. Merhaba sebile hanım :) sizin çok sıkı takipçiniz oldum birkaç ayda. Sizden feyiz alarak bende bloger olmaya karar verdim. Yeteneklerimi sosyal medyayla paylaşmak için can atıyorum. 2 aydır bir defter tuttum ce notlar almaya başladım. Sizden yardım almak istiyorum daha doğrusu birkaç soru sormam gerek ? Lütfen bana ulaşırmısın merakla mesajınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
  9. bir insana her makyaj bu kadar mı yakışır? :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram