Flormar Yepyeni Ürünler

 Flormar geçtiğimiz günlerde yine güzel bir paket gönderdi. Bu kez ürün yelpazesini iyice genişlettiğini gördüm. Bir E.L.F veya NYX olacağına eminim artık. Daha çok eksiği var ama bu hızla olacak.

Tekli farlarla yani Mono Eyeshadow'larla başlamak istiyorum. Capcanlı bir tenk yelpazesi var.


 Farlar hiç tozutmuyor.Aşağıda iki rengide görebilin diye uyguladım.



Her iki renk de neon serisinden. İndigo Blue ve Orange Crush

Göz farı bazı göze aydınlık vermek içn tek başına kullanılabilir. Açıkçası farı tutmakta iyi ancak dapıtmakta biraz zorlandım.




Göz kapağımda uygulanmış hali



Kaş ürünleri de oldukça çeşitli. Önce kaş bazı sürüyorsunuz üzerine far veya kaleminizi sürüp sonra da Jel ile sabitliyorsunuz.




Kaç kalei keçe uçlu eyeliner gibi. Ucu çok ince çizgiler yapabilecekmişsiniz izlenimi verse de sürerken kalın boyuyor yani çizgi yapmak için uygun değil.

 Bu her üçünün de uygulanmış hali. Benim kaş rengime çok kızıl kaçtı.

Kaş jeli şeffaf ben beğendim. İnce tüylü kaşları dolgunlaştıracağıı düşünüyorum. 


 Gel Eyelinerı kaygan yapıya sahip. Su bazlı değil sanırım. Kalıcı olduğu söylense de üzerinden zaman geçince parmağınızla dokunduğunuzda elinize bir miktar geliyor. Göz kapağına bulaşma yapabilir. Pratik yanı ise fırçası arkasından çıkıyor.


 Oval uçlu fırçasıile çok ince uygulama yapmaz çok zor. İtina ile ince sürmeye çalıştığımda üstteki görüntüyü elde ettim. Rengi kahvemsi siyah.


 Bu da dokusunu görün diye çok kalın uyguladığım..

 Sabitleyici spreyle bir alternatif sunması iyi olmuş. Sprey çok fazla ıslaklık veriyor o yüzden çok uzatan sıkmanızı öneririm.


Ojeleri ise sevmedim. Tamamen zevk meselesi olarak belirtmek durumundayım. Kişisel olarak renkler ve bu hafif şeffaf doku benim hiç sevmediğim bir oje çeşidi. Hafif transparan ve içinde ince simler var.


İşte Super Candy koleksiyonunun tamamı



Sebi Bebi

10 yorum:

  1. oje konusunda kesinlikle sana katılıyorum ben hala kendime uygun oje markası bulamadım önerdiğin ya da kullandığın oje markalarını söyler misin?

    YanıtlaSil
  2. Lise okul makyajı ve lise saç modelleri videosu istiyorum cok lazım bana :(

    YanıtlaSil
  3. Ya Sebi Bebicim çok haklısın. Flormar kendini çok geliştirdim ama ojelerde hala çok kötü :( Hala 5 kat sürmeden rengini vermeyen ojeleri var :(

    YanıtlaSil
  4. Sen şimdi bunları da satarsın ne de olsa artık işi paraya döktün...

    YanıtlaSil
  5. Renkler cok neon sadelikten eser yok biz bu isi basaramiyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katiliyorum. Bu renkleri gunluk. Hayatta kim kullaniyor ki

      Sil
  6. Su aptal saptal yorum.yaoanlara atlamak istiyorum.harika bir yazi acayip yararli sebicimmmm

    YanıtlaSil
  7. Merhaba sebibebiii blogunuzu instagram hesabınızı merakla takip ediyorum. Sayenizde birçok şeyden yararlandım umarım birgün sizde bana uğrarsınız ^^

    YanıtlaSil
  8. Ojelerden bende aldim mor olanini ancak bu 90larda surulenlere benziyor begenmedim

    YanıtlaSil
  9. flormarin ojeleri gercekten cok berbat.hele tirnak stickerlri yapismio bile.hem pahaliya urun satiolar hem hakkini vermiolar...baska markalarin ismni wermek istemiorm ama onlar bile daha ucuz ve tirnagnzda bir hafta bile kalabilio.flormar yapismio bile

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram