Estée Lauder Modern Muse Aşkına!


Merhaba sevgili arkadaşlarım,

Günümün en güzel şeyi Estée Lauder Modern Muse oldu. Bir parfüm delisini mutlu etmek bu kadar kolay. Ben hakikaten de kokulara aşığım. Parfümlerim videomu izlediyseniz iliyorsunuz ki bazı parfümleri 1.şişde veya 2.şişeden sonra kullanamadığımı midemi bulandırdığını söylemişimdir. Çok ağır geldiklerinden fazla baharatlı olduklarından ya da başka sebeplerden dolayı bu doğrudur. Çok çok sevsem bile bir daha çok çok uzun yıllar almam bu parfümleri. Başkalarında beğenmeye devam ederim.

Beni hiç sıkmayan kokular ise genelde saf çiçek kokuları. Çiçek kokularını son yıllarda inanılmaz çok sevmeye başladım. Eskiden daha baharatlı kokular severken şimdi beni ferahlatan ve mutlu eden kokuların bunlar olduğunu farkettim.



Estée Lauder Modern Muse'ta tam böyle bir koku. Kullanmaktan asla sıkılmayacağınız tertemiz ferah bir koku. 

Kokuyu tanımlarken Stilinizi , kendinize güveninizi ve yaratıcı ruhunuzu ortaya çıkarın. Estee Lauder'ın yeni parfümünü deneyimleyin. Rengarenk çiçeklerin ve yemyeşil , şehvetli ormanın çekici kontrastını yakalayın" demiş firma.

Yaratıcılık ve ilham konusunda katılıyorum. Koku sıktığınız anda sizi yükseltiyor ve enerji veriyor. YEmyeşil şehvetli orman demiş ama ben size tarif edeyim mi bendeki imajı:

Bembeyaz uzun bir elbise ile ve limon ağaçlarının arasında rengarenk çiçek tarlalarında yürüyormuşum gibi.

Bende parfümler böyle romantik, enerjik, glamour vs gibi hep bir imaj çağrıştırıyor. Eminim ki çiçek kokusu seviyorsanız bayılacaksınız.

Tek dezavantajı koku benim onu sevdiğim kadar sevmedi. Şu an kullanalı 2,5 saat oldu. Kokusu %50  etkisini yitirdi. Ne olursa olsun çantada taşıyıp bol bol sıkmak isteyeceğim bir koku. 

Estée Lauder Online'da harika bir de kampanya var. Şu an bu kokuyu alırsanız kampanya kodu bölümüne "modernmuse" yazarsanız 245 TL değerinde bu seti hediye alıyorsunuz.
Resilience Lift Firming/Sculpting Face and Neck Creme 7 ml , Perfectionist CP+R Serum 7 ml , Resilience Lift Firming/Sculpting Eye Cream 5 ml , Sumptuous Extreme Mascara 2,8 ml , Pure Color Gloss 4,6 ml

Estée Lauder online sitesinde çok güzel kampanyalar yapıyor. Bu kampanya dışında isterseniz 250 TL üzerin alışverişlerinizde 360 TL değerinde hediye seti de kazanabilirsiniz. Burayı tıklayın

Bu yazıyı yazdıktan sonra parfümün tanımına baktım. Buyrun benim söylediklerime benziyor değil mi:

Estée Lauder’ın modern kadının dualitesini anlattığı parfümü Modern Muse ile tanışın. 

Yumuşak, narin ve feminen ama aynı zamanda özgüveni yüksek, güçlü ve özgür bir ruh… Tarz sahibi ve original, tanıştığı herkese ilham veriyor, üstelik tek bir kelime etmeden; gülüşüyle, tarzıyla ve duruşuyla…
Modern Muse’un içerikleri seçilirken dünyada yaşayan 10 master parfümörden biri olan Harry Fremont’un bahçesinden esinlenilmiştir.Harry Fremont bahçesindeki çiçeklerin sadeliği ile modern kadının kompleksitesini harmanlayarak ortaya eşsiz bir eser çıkarmıştır.
İçeriğindeki karşıt ve bugüne kadar bir araya getirilmemiş çiçeksi ve odunsu akordlarla güç ve zerafetin çekici zıtlığını yansıtmaktadır.
İçeriğindeki akordların dualitesi sizi dünyasına davet ediyor:

Sparkling Jasmine Accord: Çin’den gelen Yasemin zambağının feminen dokunuşu ile floral notaların canlılık veren enerjisi modern kadının kreatif enerjisi ve manyetik çekiciliğini temsil eder. 

Sleek Woods Accord: Paçuli ile biraraya getirilen Madagaskar vanilyası ve Kehribar modern kadının güçlü duruşu, özgürlüğü ve yüksek özgüvenini yansıtmaktadır.
Parfümün dualitesi her kadının parfümle kendi duruşuna uygun bir bağ kurmasına imkan vermektedir. Bazıları parfümü çiçeksi notaları baz alarak tanımlarken bazıları daha odunsu notalarla tanımlayacaktır. 


50 ml. fiyatı: 230 TL
100 ml fiyatı: 320 TL

İncelemek için TIKLAYIN

Siz denediniz mi? Ya da benden sonra denediyseniz lütfen yorumlarınızı yazın. Aynı fikirdenmiyiz merak ediyorum.

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.


Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)  





Sebi Bebi

12 yorum:

  1. Geçen hafta boynerde sıkmışlardı koluma, koku çiçeksi baharatlı kategorisinde. çok orjinal gelmedi. gucci, dolce gabbana gibi kült markalarda benzerleri bulunabilecek bir koku. sanırım daha orijinal kokuları seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. Beyaz çiçek kokularını bende çok severim.Kesinlikle denemem lazım.ancak sormak istediğim bir şey var.İçindeki.kehribar baharatlı bir hava katmış mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslaa içindeki kehribar kesinlikle burna geliyor ama nerjik bir hava vermiş. çiçeklerin gücünü artırmış

      Sil
  3. Ben hiç beğenmedim hatta internetten alışveriş yapınca çok güzel bir set de hediye ediyorlar diye alacaktım ama bir deneyeyim dedim neyse ki denemişim. Çok keskin ve kolonya gibi bir koku. Benim cildime de gitmedi ama kokuyu beğenenler için sıktıktan sonra 3 saat filan geçti başta buram buram kokarken (bana rahatsızlık verdi) şu an çok az kaldı. Kesinlikle gün içinde yenilemek gerek o yüzden büyük boy daha uyguna gelse de küçük boy almak daha mantıklı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BEnim de tek sevmediğim kokusu çabuk gitti tenimi sevmedi. Ama koku zevki kişiye göre değişiyor elbette. Parfüm Kullanım kılavuzu videosunda bahsettiğim gibi kokuyu çok sevseniz de mutlaka kendi teninizde denemelisiniz

      Sil
  4. Parfumu bilmem ama taaaa aylar once bana este lauder fondoten onermistim instagramda ben bildigin ask yasiyorum onunla oyle boyle guzel anlatamam sana mac fondotende bulamadigimi buldum resmen iyiki varsin ❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim. Zamk gibi çok kalıcı ve pürüzsüz gösteriyor. Ben de hala özel günlerde çok severek kullanıyorum

      Sil
  5. Hangı fondoten acaba bu benımde o sekılde bır fondotene ıhtıyacım var

    YanıtlaSil
  6. az önce siparis verdim bende :) ortalama size kaç günde geldi paket.? merak içindeyim:)

    YanıtlaSil
  7. Parfüm bir harika ben çok çok beğendim ve emin olun ben çok sevdim. Indirme girmesini bekliyorum sizi de yakından takip ediyorum 😄

    YanıtlaSil
  8. Parfüm bir harika ben çok çok beğendim ve emin olun ben çok sevdim. Indirme girmesini bekliyorum sizi de yakından takip ediyorum 😄

    YanıtlaSil
  9. ben bu kokuyu severek kullanıyorum, benim tenimde kalıcılığı gün boyu devam ediyor, yenileme isteği duymuyorum, kullandığım günler birçok kişi hangi parfümü kullandığımı soruyor, yapılan yorumların aksine kokunun kalıcı olduğunu düşünüyorum, kirli sepetinde bile günler sonra kokuyu alabiliyorum.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram