Estée Lauder Advanced Night Repair Yüz ve Göz Serumu


Herkese merhaba,

Bugün Estée Lauder Advanced Night Repair ve Night Repair Eye Serum'u inceleyeceğim.

Serumları 3 haftadır kullanıyorum. Bu ürün zaten çok meşhur bir ürün.

15 yaşından itibaren herkesin kullanabileceği bir ürün olduğu belirtilmiş. Çok uzun süre kullanan kişilerde yaşlanma etkilerini çok ciddi azalttığı kullanıcılar tarafından sürekli okuduğum birşey. Gerçekten de 10 yıl kullanan 50 yaşında birinin cildi 40 yaşında gibi görünüyormuş. Bunlar benim forumlarda okuduklarım.

Ürün Gece Serumu olarak geçse de gündüz cildinizi dış etkenlere karşı koruyan bir ürün. Ben yalnızca gece kullanıyorum.

Kadınların %75'i anında nemli hissettiklerini, %83'ü ise 4 hafta kullanım sonunda daha canlı ve dinlenmiş göründüklerini belirtmiş.

Ben gece yatmadan cildime uyguluyorum. Damlalığı ile az miktar alıyorum. Tüm yüzüme yaklaşık 1 leblebi büyüklüğü yetiyor. Normalde her parmağa 1 damla damlatıp, sonra parmaklarınızı ovuşturup tüm yüz ve boynunuza sğrmeniz önerilmiş. BEnim gibi tembeller için ekstra zaman kaybı.

Anında cilt tarafından emiliyor. Ciltte yağlı ya da çok kaygan bir his bırakmıyor. Benim cildim Estée Lauder Revitalizing Supreme krem ve Dermalogica Overnight Repair Serum'dan sonra Kuruya dönükten Karmaya geçtiği için Serumun üzerine nemlendirici uygulamadığım da oluyor.

Yaşlanmanın etkilerinden korunmak için tek bir serum kullanmam gerekiyorsa gözüm kapalı devam ederim. Ancak sürekli yeni ürünler de denemeden duramıyorum. Ve tabi Bloggerlığın da kaderi

Ürünün Fiyatı:
30ml. 249
50 ml. 350 TL
Sınırlı Sayıda Özel boyu ise 75 Ml.450 TL
TIKTIK

Şu an 30 ml. fiyatına 465 TL'lik hediye kit veriyorlar.
Kit linki: TIKTIK





Gelelim Göz Serumuna,

Yaşı ilerleyen bir kadının mutlaka sahip olması gereken şey bir göz serumu. 


Serum yine hem çevresel faktörlerden koruyup vediği hasarı onarmak, hem de çizgi morluk ve şişlik gibi tüm sorunlarla savaşmak için üretilmiş. Yine yüz serumu ile aynı teknolojiyi kullanıyor. Kırışıklıkların oluşmaması için önlem olarak kullanabileceğiniz gibi var olan kırışıklarınızı da onardığı söyleniyor. Ben kullandığım hiçbir üründe böyle bir gerileme görmediğim için bu konuda da ön yargılıyım :D Ama düzenli kullanıldığında eminim ki içeriğinde birçok besleyici ve onarıcı içerik ile mutlaka faydalıdır ki kullananların çoğu gözlerinde canlılık ve yaşlanma belirtilerinde azalma hissetmiş.

Ben bir dozu her iki gözüme de uyguluyorum. Serum çok hızlı emiliyor. Tüm gece yüzünüzde aktif kalıyor. Sabah yüzünüzü yıkadığınızda bunu hissedebilirsiniz.



Sabah akşam kullanılabiliyor. Üzerine ihtiyaç duyarsanız göz kreminizi de uygulayabilirsiniz. Ben hiç ihtiyaç hissetmedim. Gece yatmadan uyguladığımda kendi verdiği nem bana yeterli geldi.


Fiyatı 210 TL



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.


Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)  

Sebi Bebi

9 yorum:

  1. yuh yani !!... küçücük ürünler için bu fiyatlar korkunç... uzun süre bekleyip yığınla para harcayacağıma ihtiyacım olduğu zaman medikal estetikten yararlanırım daha iyi..

    YanıtlaSil
  2. ben yıllardır yüz serumunu kullanıyorum kesinlikle verilen parayı hak eden bir ürün sadece gece kullandığınızda da epey uzun bir süre gidiyor. göz bölgemede advanced night repear ın göz kremini kullanıyorum sürdükten sonra göz çevremde oluşan ipeksi hissi hiç bir kremde bulamadım dediğiniz gibi benim cildimdede serumu sürdükten sonra nemlendirici gerekmiyor.göz serumu nu ise kullanmaya başlayalı henüz 1 ay kadar oldu yine ek göz kenarı kremi kullanmaya gerek kalmıyor onun için serumu tek başına akşam kremide sabah sürüyorum(sabah çocukların telaşesinden unutmazsam tabiii)eğer uzun süreli etkilerini görmek isterseniz bloğumda resimlerim var http://amigurumievreni.blogspot.com/buradan bakabilirsiniz.buarada bizbizeyiz diye yazıyorum yaşımın 47 olduğunuda unutmayın.

    YanıtlaSil
  3. Estée Lauder Revitalizing Supreme hakkındaki görüşlerinizi de yazar mısınız?

    YanıtlaSil
  4. göz serumunu kaç yaşından itibaren kullanmayı tavsiye ediyorsunuz? 25 yaşındayım ve yağlı bir cilde sahibim. Hala sivilce ve siyah nokta problemim var. Ergenliğim bitmemiş gibi hissettiğimden, kırışıklık kremine geçme düşüncesi beni korkutuyor :) ama bir yerden başlamak lazım tabii ki..

    YanıtlaSil
  5. Eye serum mu 15 yaşından itibaren? Belki 1 yıl sonra alıp kullanabilirim. Zaten diğer advanced night repair'e ihtiyacım yok, bazı bloglardan okuduğuma göre de 25 yaş ve üstü idi advanced night repair.

    YanıtlaSil
  6. ben de birkaç ay önce tanıştım bu ürünlerle, deneyip blogda paylaşmıştım.. Kesinlikle mükemmel bir ürün..

    YanıtlaSil
  7. Bu ürün 25 yaş ve üstü için geçerli zaten estee lauder sayfasında da bu belirtilmektedir. 15-25 yaş arasının krem vs ihtiyacı olmaz zaten aksine cilt dengesini bozarsınız. Lütfen ürünleri orjinal sayfalarından inceledikten sonra alın. Buradaki oyrumlar tabiki önemli ama herkesin cilt yapısı bir değil.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,

    Bugün estte lauder dan güzellik uzmanı ile görüştüm ve bana gece onarıcı göz settinden (night repair) serum ve ya krem gece kullanılmalı ve üstüne kesinlikle nemlendirici kullanılmaması gerektiğini, night repair eye krem ve ya serumu gece normal göz kreminide gündüz kullanmalısınız dedi. Hatta night repair serum üstüne kesinlikle başka bir krem sürülmez night repair krem kullanıyorsanız serumu serumu kullanıyorsanız kremi kullanmayın dedi. Bu arada eklemesi oldu night repair serum kreminden daha etkili serumu kullanmanızı tavsiye ediyorum dedi.

    Bilginize..

    YanıtlaSil
  9. en uygun fiyatlar için www.benialbenial.com 'a bekleriz

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram