Darphin Ideal Resource Göz Kremi İncelemesi



Merhaba arkadaşlar,

İlk günden beri çok severek kullandığım bir kremden bahsedeceğim. Darphin Ideal Resource Anti-Dark Circle Eye İlluminator.

İLk olarak beni en çok etkileyen ve en sevdiğim yönünden başlamak istiyorum. Ürünün metal bir başlığı var. Bu metal başlık kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı oluyor. Bunu nasıl yapıyor? Özel bir teknolojisi mi var?


-Hayır. Metal pürüzsüz ve soğuk. Kremi bir miktar sıktıktan sonra metal başlığı ile göz çevrenizde gezdiriyorsunuz. O soğuk his bana ne kadar iyi geldi anlatamam. Severek kullanmamın ilk sebebi bana daha kolay masaj imkanı sağlanması ve soğuk masajın her zaman bu bölgelere şişliğe ve morluğa iyi gelmesi.

İkinci en sevdiğim yönü ise hafif renkli bir krem. İçerisinde kozmetik olarak bir kapatıcı yok. Doğal yollardan renk almış. Bu renk sayesinde göz altınıza sürer sürmez morluklarınız %20 daha az görünüyor. İlk kez kullandığım bir krem bu kadar hızlı etki ediyor ve beni her kullanımda mtlu ediyor. Sebebi ise bahsettiğim gibi içeriğindeki sarı renkle anında göz altımdaki morluk görünümünü azaltıyor.

Biliyorsunuz göz altı bölgem en sorunlu bölgem ve ben bunun etkisini fotoğrafladım. Ciddi anlamda fark görünüyor ama o görüntüyü koymaya bile cesaret edemedim.

Son olarak şunu söylemeliyim. Göz altı morluğu konusunda hiçbir kremin sonuç verdiğine inanmıyorum. Bu konuda önyargılı diyebilirsiniz. Ama öyle. Bu konuda bir servet harcamış biri olarak size net söyleyebilirim. Ya estetik yöntemlere başvuracaksınız ya da onlarla barışık olacaksınız. Ben onlarla barışmasam da bu krem diğerlerinden "anında göz altındaki morluk görünümünü hile ile de yok etse (renk yansıması tekniği)" bir adım öne geçti.



Benim bir kremde ikinci aradığım özellik ise nem hissini sürekli yaşatması.

Bu bahsettiğim şey aslında cilt bakımında altın bir kural değil. Siz kreminizi sürersiniz. Emilimi çok yüksek bir kremdir ve cildinizin nem ihtiyacını karşılar ama elinizle dokunduğunuzca kremle nemlendirilmiş hissi vermez. Bu normal olması gereken.

Ama benim göz altı bölgem zaten sorunlu. Üstüne çok kuru. Yaş ilerledikçe de daha da kuruyacak. Bu yüzden makyajsızken dokunduğumda çok net nemli hissetmek ve makyajımı da sürekli fresh taşıması açısından bol nem veren kremleri seviyorum. İŞte bu krem tam da öyle.

Örneğin bir tane daha açılmış ama beklettiğim Darphin'in kremi var. Soin Des Yeux Eye Care. Kesinlikle yukarıda bahsettiğim gibi süper hızlı emilen çok iyi bir nemlendirici krem. Ama benim elim ilk günden beri buna gidiyor. Her markanın gerçekten birbirinden güzel ürünleri var. Kendiniz için almadan önce mutlaka deneyin.

Başlığın ve kremin kullanılışı ise şöyle:
*Kremi inci büyüklüğünde sıkın demişler. Ben mercimekten küçük sıkıyorum. 
*Göz altınıza ve üzerine içten dışa doğru gitgel hareketlerle başlığı ile uyguluyorsunuz.
*Başlıkla kaş altına ve göz altına 4 nokta ya olmak üzere hafifçe baskı uygulayıp çekin. FAzla bastırmayın. Maksat kan dolaşımını hızlandırmak. 
*Daha sonra elinizle fazla kremi masajla alabilirsiniz.


İşte aşağıda firma açıklamaları:
Yeniden görüşmek üzere


Ideal Resource Anti-Dark Circle Eye Illuminator

Her açıdan kusursuz gözler

Darphin Laboratuvarları, formüllerin Sanatı ile profesyonel mirasın bir araya getirildiği IDEAL RESOURCE ANTI-DARK CIRCLE EYE ILLUMINATOR’ı sunar. Göz kontürü bölgesi için tasarlanan bu çok özel #bakım, üçlü etkisi ile #hassas #goz bölgesine anında #parlaklık, genç görünüm ve taze bir ışıltı verir.

Göz kontürühassas bölge.
Göz kontürü bölgesi her kadının endişesidir. Bu bölgedeki deri diğer bölgelerden 5-6  kat daha hassastır.  Gündelik hayatta maruz kalınan etkenler  yorgunlukstres ve tahrişi arttırır. Bunun sonucunda, koyu halkalar, ince çizgiler ve yaşlanmanın en belirgin belirtileri açığa çıkar. Göz kontürü özenli bakım ister.

Çözüm olarak, #Darphin üçlü etkiye sahip IDEAL RESOURCE ANTI-DARK CIRCLE EYE ILLUMINATOR yorgun gözlere enerjisini geri kazandırırken yatıştırır ve genç görünümünü muhafaza eder. Bu yeni jenerasyon bakım için Darphin Vendôme Enstitüsü’ndeki güzellik terapistleri tarafından kullanılan gelişmiş masaj tekniklerinden esinlenildi.

3’lü ETKİ:
Anında aydınlatıcı etki
Saydam optik teknolojisi ile birleşen mikropartiküller ışığı yakalar ve anında göz çevresini aydınlatır. Göz kontürü çevresi, içeriğindeki maddelerden faydalanarak zaman içinde daha aydınlık görünür. #CVitamini, #Karadut kökü ve nane familyasından bir bitki olan #Scutelleria ekstresi cilde masaj yapıldığında mikrosirkülasyonu canlandırır. İnce çizgilerin görünümü azalır, vephotoshop etkisi göz çevresinin ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olur.

Yenileyici etki
#Siegesbeckia bitkisi ve #Oligopeptit birleşimi doğal kolajen üretimini desteklerken Zeytin ekstresi ideal #nem dengesini sağlamak için bariyer fonksiyonunu geri kazandırır. Göz kontürü sağlamlaştığında, yorgun görüntüsünden arındığında ve beslendiğinde gücünü ve esnekliğini geri kazanır.

Yatıştırıcı etki
#Yeşilçay ekstresi, #Kafein in faydalarıyla birleşip tahrişe meyilli olan göz kontürünü yatıştırıp korur. Gözler enerji ile dolar.

UYGULAMA HAZZI:
#IDEALRESOURCEANTIDARKCIRCLEEYEILLUMINATOR sabah ilk uygulamadan itibaren, anında ferahlık verir ve palladium aplikatörü bu hissi arttırırDarphin güzellik terapistleri tarafından kullanılan #Dijitopressure ve Phyto-Drainage’ın yatıştırıcı tekniğinden esinlenilen bu ürün kadınların günlük #bakım rutininde kolaylıkla yerini alacak.

Uygulama Rutini:
       İnci büyüklüğünde krem için tüpü yavaşça sıkın.
       Göz altlarına iç köşeden dış köşeye doğru ileri geri hareketler ile uygulayın3 defa tekrarlayın.
       Bu hareketi gözün üst bölgesine, kaşın altına gelecek kadar uygulayın.
       Dijito-pressure ile kaşın altına, toplam 4 baskı noktası olacak şekilde, her seferinde 1 baskı noktasına uygulayın.
       Aynı tekniği göz altına da uygulayın.
       Göz bölgesinin iç köşesinden dış köşesine doğru küçük, zig zag hareketleri ile uygulayarak tamamlayın.
       Fazla kremi almak için hafifçe masaj yapın,

Günlük bakım rutininize ekleyerek her gün makyaj öncesi kullanın.

IDEAL ANTI-DARK CIRCLE EYE ILLUMINATOR’ı çantanıza atın ve gün boyunca gerektiğinde uygulayın.  


Tüm cilt tipleri için uygundur.
Oftalmolojik testten geçirilmiştir.
Lens kullananlar için uygundur.

Fiyat: 161 TL

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.


Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)  

Sebi Bebi

6 yorum:

  1. merhaba sebibebi clinique in all about eyes diye aynen böyle bir ambalajda bir kremi vardı kullandım iki ay kadar ilk bir ay iyiydi nemlendirmesi vs ama sonra bir kuruttu göz çevremi 24 yaşındayım bu yaşta göz çevrem kırış kırış oldu başka bir kremi alıp iyi nemlendirdiğim zaman geçti tabiki ama göz çevrem o kadar kurumuştuki çatlak çatlak oldu neler çektim kaç zaman en ufak birşey sürdüğümde biber sürmüşüm gibi yanıyodu baya zaman aldı toparlamam göz çevrem hala kuru bu yüzdende iyi nemlendiren kremlere yöneliyorum clinique almamın sebebide bloglarda övgüyle bahsedilmesi şöyle iyi nemlendiriyo böyle güzel tanıtım ürünü olarak yollanmıştı gerçi insanlar tam deneyimlemeden yazmış onu anladım bu sorun çevremdeki bir kaç kişidede oldu ben kremden kaynaklı değildir diye kullanmaya devam ettiğimden acısı ödemesi fazlasıyla oldu morlukları açan kremler göz çevresini çok kurutuyor malesef:/ şuana kadar hiç sorunum yoktu göz çevremle ilgili şimdi far bile kuru kuru pulpul duruyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feray çok üzüldüm. İnan her ürün herkeste çok farklı. Ben Clinique All About Eyes Şişe olanı o kadar uzun kullandım ki hiç sorun yaşamadım. Hem de 20'li yaşlarımda. Ablam hala kullanır 7-8 yıl hiç aralıksız kullandı. Dediğim gibi herkesin cilt yapısı inanılmaz farklı. En kısa zamanda iyileşmesini dilerim

      Sil
    2. Aaa Clinique All About Eyes'in normal kreminden ben de kullandim ve ayni sorunlari yasadim. Ilk kullandigim zamanlar goz cevreme purussuz kadifemsi bir his veriyordu daha sonra goz cevrem garip bir sekilde kurumaya basladi hem de yazin basinda ve Antalya'da. En olmayacak donemde yani. Kapatici sursem surulmuyor , krem sursem nemli his veriyor ama nemlenmiyor basa cikamamistim. Goz kremimi degistirince sorun ortadan kalkti tabi. :/

      Sil
  2. Etkileyici bir krem fiyatı da oldukça uygunmuş tavsiyelerinizi severek okuyorum. teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, ben de kullanıyorum darphin'in bu kremini inanılmaz memnunum. Bobbi brown concealer'ın altına baz gibi uyguluyorum eğer gece makyajı yapıyorsam. Bir sorum olucak, darphin ürünlerine zaten bayılıyorum ama göz kremi bundan başka denemedim, bakım amaçlı gece kullanabiliceğimiz hangi ürünü güzel sizce göz için? Benim cildim çok kuru hele kışın çekilmiyor istanbulun rüzgarında falan özellikle.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram