Cathrine Arley Farları İncelemesi


Merhaba arkadaşlar,

YAzmam gereken birkaç blog var ve ilki Cathrine Arley'in bana gönderdiği dev paketteki bu paletler. 4'lü paletler ve tekli farlar aslında. 

Cathrine Arley tarzını yenileyip, hızla gelişen ve sürekli yeni ürünler çıkaran kozmetik sektöründe ben de varım demek için ürün çeşitliliğini oludkça artıran eski bir marka. Ürünleri çok uygun fiyatlı. Ben her zaman bu şekilde çok uygun fiyatlı ürünleri kullanmadan içerikleri hakında daha fazla bilgiye sahip olmak isterim. Ancak ürün açıklamalarında malesef fazla bilgi yok. Bu eksiği de giderdiler mi daha güvenle kullanabiliriz. Zira bazı ürünler cildinizde renk bıraktığından içimde kuşkular yok değil.

Tüm bunlara rağmen renkler harika. Fiyatları da 7-10 TL arası. Paletlerin üçünü de çok sevdim. Sevmediğim tek bir renk yok içlerinde. Renkler dışında doku olarak bazıları biraz tozutuyor bazıları da elyafımsı oluyor uçuyor.

Cathrine Arley Sitesi için TIKLAYIN







Bu en sevdiğim renk paleti.Kahvesi uçuyor. Paletlerin hepsini kullanmadan mutlaka bir far bazı kullanmalısınız. Aksi halde makyajınızı yaptıktan 1 saat sonra o caanım renkler solmuş oluyor.


İşte ens sevdiğim paletle yaptığım makyaj.






Bunlar da tekli farlar. Tekli farların beyaz renklerin hiçbirini sevmedim. Ancak yine en altlarda paeltlerin renklerinden olanlar var. Gerçekten de renkleri çok güzel.







Gerçekten de bu fiyatlara bu tip ürünler satan başka marka bilmiyorum. Siz Cathrine Arley'i son zamanlarda denediniz mi?




Sebi Bebi

2 yorum:

  1. Beyaz tekli farlarindan aldim eleman beğendiğim sedefli yerine mat olan verdi maalesef kullanamiyorum

    YanıtlaSil
  2. New well markasını da bu aralar çok goruyorum sizden de bu markaya bakmaniZi istiorum

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram