Bonusbay ile Kurban Bayramı Alışverişi ve Çekiliş


Saç Düzleştiriciyi KAZANAN: Nr Byndr lütfen bana kanalımın Hakkında bölümünden İleti gönder kısmından adını soyadını, adres ve telefonunu gönder

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün yine Bonusbay sitesi ile sizlere yeni bir video hazırladım.
Bilmeyenler için yeniden bahsetmek istiyorum. Bonusbay bir Cashback sitesi. Türkiye ve yurtdışındaki bir sürü site ile anlaşmalı. Bu sitelerden örnek vermek gerekirse;
gittigidiyor, hepsiburada, markafoni, teknosa, gibi yerli aliexpress, urdahil tam 200'ün üzerinde site.

Yani siz zaten bu sitelerden alışveriş yapıyorsanız http://tr.bonusbay.com/ üzerinden aldığınızda Nakit para kazanıyorsunuz. Ve belirlenen süre geçtiğinde direkt bankanızdan nakit çekebiliyorsunuz.

Ayrıca Sebi Bebi takipçilerine özel linkten üye olanlara 10 TL nakit bonus anında yükleniyor. http://tr.bonusbay.com/sebibebi linkine basıp üye olmanız yeterli.

Ben bu videoda tüm siteleri gezip kendime birkaç parça Bayram Alışverişi yaptım. Sizlere de beğendiğim birkaç parçayı gösterdim.

Daha önceki gibi bu kez de saç ürünü hediye vereceğim. Çok sevdiniz ve herkese hitap eden bir hediye. Bu kez yine Babyliss'in Buharlı düzleştiricisini veriyorum. Kabaran saçlar için birebirmiş.

Buna sahip olmak için videoyu Youtube üzerinden izleyin ve videonun altına "Katıldım" dışında herhangi birşey yazın. Sürekli aynı şey yazıldığında Spam'a düşebiliyor. Ve 1'den fazla katılım yapmayın. Çünkü ben kesinlikle siliyorum zaten.

Seçtiğim kişiyi 01.Ekim.2014'te Bu blog postunda ve videonun açıklama bölümünde yayınlanacak.

Şimdiden bol şans dilerim



Sebi Bebi

19 yorum:

  1. Sebile'ciğim seni devamlı izliyorum, her ne kadar yaş almış kişilerdenden de olsam senden çok şey öğreniyor ve bilgilerime yeni şeyler katıyor ve seninle tazeleniyorum. teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanlışlıkla ananim işaretledim, adsız olarak çıktı altta tekrar yorumladım.

      Sil
  2. Sebile'ciğim seni devamlı izliyorum, her ne kadar yaş almış kişilerdenden de olsam senden çok şey öğreniyor ve bilgilerime yeni şeyler katıyor ve seninle tazeleniyorum. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. En sık video yapan blogersın seni izlemekten büyük keyif alıyorum sebile abla :)

    YanıtlaSil
  4. Bugünkü makyajda çok güzel olmuş...Çekilişe katılıyorum...

    YanıtlaSil
  5. Kaç yaş katılabiliyor bile abla

    YanıtlaSil
  6. Slm canım izledim maşallah okadar zevklisin ki hayranlıkla izliyorum seni ve takipte ediyorum. Hersey yakışıyor sana tesadüf ki benimde kombinim seninkiyle benzer cok tatlı olucaz biz ya öpüyorum canım saglıcakla hal :)

    YanıtlaSil
  7. Sizi fırsatım oldukça izliyorum. Vidyolarınızı beğeniyorum. DEvamının gelmesi dileğiyle...

    YanıtlaSil
  8. güzel ve işe yarar bi video olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. Öncelikle sağol Sebicim bizi bilgilendirdiğin için gerçekten tarzı olan birisin.Gülen yüzün solmasın sakın sevgiler:)

    YanıtlaSil
  10. Ben istiyorum sac urunu bende bende

    YanıtlaSil
  11. Senden öğrendiğim çok şey var teşekkürler

    YanıtlaSil
  12. bendeeeeeeeeeeeee varım:) :*

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram