2014 Sonbahar Makyajı Nicole Miller Defilesi

Yeniden merhabalar,

Boynum tutuk ama video çekemesem de en azından zaten Pc başında robot gibi oturduğumdan yazı yazmamı ve montaj yapmamı engellemiyor.

Videoda bahsettiğim gibi sezon makyaj trendlerinde çok yeni heyecan verici birşey yok. Metalik renkler dışında geçen sezon da olan nude makyajlar, hatta makyaj olmaması, cat eye'lar, 60'lar, nude makyaj ama pembe, somon farlar ve rimelsiz gözlerle ben aradığımı bulamadım. Aşağıda ki linkte defilelerden bazı kareler bulabilirisiniz. TIKTIKTIK

Ben de bu makyajlar içerisinde en renkli olanlardan Nicole Miller defile makyajını sectim. Makyaj normalde kaşlara kadar ve gri tonlarında yapılmış. Ben çok daha farklı renklerle benzer görünüm yakaladım. Makyajı fazla yükseltmeden gece kullanılabilir hale getirdim. Sizin için abartılıysa göz kapağından fazla yukarı taşmayabilirsiniz.

Bunlar dışında en çok Rodarte ve Anna Sui looklarını sevdim. Anna Sui bu makyaja çok benzediğinden belki Rodarte benzeri makyaj denerim. Emin değilim.

İyi seyirler,

Blogum fotoğrafları uzattığından üzerlerine tıklayıp albüm halinde daha düzgün olarak görüntüleyebilirsiniz.













Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)  



Sebi Bebi

6 yorum:

  1. Senin yaptığın makyaj diğerinden kat kat iyi. Çok daha kullanılabilir olmuş ve sana yakışmış, özel gün makyajları için çok iyi bir örnek, eline sağlık :) Şimdi videoyu izleme vakti, sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ablacm her zamanki gibi supersin senden.lise sac modeli ve makyajı istiyorum nolur videsunu cek seni cokk seviyorum

    YanıtlaSil
  3. Bencede sizin makyajınız çok daha güzel...Elinize sağlık...Vaktiniz olursa benim blogumu da incelerseniz çok sevinirim...Tavsiye ve görüşleriniz benim için önemli...Teşekkürler...☻☻

    YanıtlaSil
  4. Merhaba 😃 Benim sizden bir ürün hakkında görüş isteğim olacak.Loreal Paris'in ombre için olan boyası nasıl ? Saçı çok yıpratır mı ? Evde kendim yapmaya kalksam beceremiyim ? Bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram