Sharon Osbourne Lipglass "Bijou" İncelemesi


M.A.C'in koleksiyonlarına ben artık yetişemiyorum. İnanılmaz bir hızla sürekli yeni koleksiyon çıkıyor. Aslında sanırım Osbourne koleksiyonları çıkalı 1 ay oldu. Yabancı youtuberların tanıtımlarından hatırladığım en az 1 ay olduğu. M.A.C Türkiye geçen gün bana içerisinde Mineralize koeksiyonundan, The Simpsons koleksiyonundan ve Osbourne koleksiyonundan birkaç ürün gönderdi. Fırsat buldukça yazacağım, ya da hepsi için bir video çekeceğim. Şu an denediklerimden yazı yazarak başlayabilirim.

Osbourne'un 2 koleksiyonu var. Biri anne Sharon Osbourbe koleksiyou, bir diğeri de kızı Kelly Osbourne koleksiyonu. Malesef mağazalara gidip ürünleri inceleme fırsatım olmadığından yalnızca glossu değerlendireceğim.

Tek tek koleksiyonları değerlendirdiğim günler geride kaldı sanırım. Aslında ne çok isterdim gideyim hepsini tek tek inceleyeyim. Ancak artık vakit benim için çok ciddi bir sorun. İyi de oldu vakit olmaması çünkü gidip tüm koleksiyonu üzerine de mağazayı alıp geliyordum. Allahtan vakit yok :D

Fotoğrafta gördüğünüz gibi benim kendi dudak rengime oldukça yakın ve gloss olmasına rağmen pigmentli. Renginden mi yapısından mı bilmem dudaklarımda sanki dolgun ve kusursuz durdu. Kalıcılığı diğer glosslar gibi. Ben glossları saat başı yenileme ihtiyacı hissediyorum. Çok fazla yorum yapamayacağım ürünün yalnızca rengi ile değerlendirme yapabileceğim. Normalde belki soğuk bulacağım bir renk olmasına karşın benim dudak rengime gerçekten inanılmaz benziyor. Siz de sevdiyseniz koleksiyon ürünlerinin yalnızca 1 kez çıktığını ve tükendikten sonra yenilenmediğini hatırlatırım.

Sharon Koleksiyonunu incelemek için burayı Tıklayın:

Kelly Koleksiyonunu incelemek için burayı Tıklayın:

Siz koleksiyondan denediniz mi? Lütfen hangi ürünleri denediğinizi yazın. Görüşmek üzere sevgiyle kalın




Sebi Bebi

6 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram