C'ose Kozmetik Market Repute Parfüm ve Maybelline Gloss


Merhaba sevgili arkadaşlar. Herzamanki koşturmacama geri döndüm. Aslında yaz diye işi pek salladığımı söyleyemeyeceğim. 2 haftadır  belki de 3 haftadır bir takım işler peşindeydim. Hep bir toplantılar hep bir toplantılar. Ne yazlığa gidebildim ne ablamla iki kez planlayıp iptal ettiğimiz yurtdışı seyahetlerimize. Hatta şu an Ekim'e ertelediğimiz programımızı da iptal etmek durumundayız. Hepsi de benden ötürü. Neyse şikayetlenecek günümdeymişim bugün. Hem iş çok hem video hem de blog yazılacak dünya kadar şey var. Hepsine nasıl vakit ayıracağım derken videolara sıklık verip arayı kapatmak birinci önceliğimken Blog'a da bugün el attım. Belki de günde 2 post yayınlarım hiç ama hiç bilmiyorum. Ama tabi yine ani ve zamansız toplantılar olmazsa :D 

Lider Kozmetik yerli bir firma ve Parfüm, Oda kokuları, Oto ve Ev Bakım ürünleri üretiyor. Şimdi de çoğunuzun belki görmüş olduğu C'ose isimli kozmetik marketler zincirlerini açtı.Çiftehavuzlar semtinde bizim eve çok yakın bir market var. Diğerleri de şu an için Gebze, Maltepe, Çekmeköy ve Pendik'te. Hepsi Anadolu yakasında yani.  Adresleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Öncelikle kapaktaki Repute Parfüm ve deodoranttan bahsetmek istiyorum. 

Repute Parfümü sıkar sıkmaz çok beğendim. Koku olarak eleştirebileceğim hiçbir tarafı yok. Çiçek ve narenciye kokuları aldım. Çok taze yazın sürekli sıkmak isteyebileceğiniz bir koku. Malesef ne sitede ne de internette gerçek koku nota bilgilerine rastlamadım. Setin fiyatı 25 TL.Uygun fiyatlı hediyelik için ambalajı da oldukça şık. Kalıcılığı yok. 1 saat sonra çok az bir koku kaldı. Çok büyük beklentim yoktu zaten. Uygun fiyatlı parfümlerde genel bir sıkıntı bu. Yanlış anlaşılmasın birçok pahalı parfümde de bu durum olabiliyor ama uygun fiyatlılarda çok daha fazla.

Lady Bella Hydra Body Lotion
Aloe Vera özlü vücut nemlendiricisi. Nemlendirici etkisi tüm gün devam etti. Kokusu çok güzel çok sevdim. Anında cildim tarafından emildi. Güneşten sonra bol bol kullanıyorum ve kolum da koklamak için hep burnumda.




Gelelim Gloss'lara;

Glosslara saçlarım yapıştığından ve bişeyler içerken bardağa vs yapışık his bıraktığından pek kullanmadığımı bilirsiniz. Ama gerçekten gloss'u herkese çok yakıştırıyorum. Ben iki renge de bayıldım. Ancak fotoğraflarda Natural Sunset rengi tam da göründüğü gibi çıkmış. Candy Crush daha kırmızımsı ve ışıltılı olan ise pek kendini gösterememiş. Şişede renkli gibi dursa da çok az renk içeriyor ama ışıltısı çok güzel duruyor. Ben akşama sahile yürüyüşe giderken kullandım.





Ürünlerin boyu bence tam olması gerektiği gibi. Ben çok büyük hiçbirşeyi sevmiyorum. Çünkü kendim çok makyaj yapmadığımdan bitiremiyorum. O yüzden küçük olması iyi. Çantada da az yer tutuyor.

Fırçası da çok esnek ve yumuşacık. Ayrıca açılı ve basık, bu sayede çok rahat sürülüyor. Ben çok sevdim!




Siz bu glosslardan kullandınız mı? En sevdiğiniz renkler hangileri?

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)  

Sebi Bebi

7 yorum:

  1. maybelline in eski kare uzun tüpteki glosslarından var bende, dudağa verdiği dolgunluğu seviyorum.
    http://memyself-makeup.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Çok sevdim dediğinize göre yakında satışa çıkarırsınız.Bu olaydan sonra sizin ürün yorumlarınıza hiç güvenim kalmadı.

    YanıtlaSil
  3. Ben de maybelline gloss kullanıyorum çok seviyorum yapısı ve boyu ayrıca hoşuma gidiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk olarak da natural sunset çok kullanışlı. . Öpüyorum güzel ablacım

      Sil
  4. Hadsiz ha.Ne olduğunuz meydana çıktı.Yalancının mumu.. misali her şey ortaya çıkıyor merak etmeyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. h(ADSIZ)'ı nasıl hadsiz diye düşünüyorsunuz gayet eğlenceliydi halbuki düşününce çok dğeişik yaklaşım :D

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram