Bonusbay Sitesi Herkese 10 TL Bonus ve Çekiliş



Saç çekillendirme Seti Merve Sınıkçı'ya gidiyor. Merve lütfen tam isim soyisim, adres ve telefon numaranı başvurduğun youtube kullanıcı hesabından bana özel mesaj göndererek yolla. Kanalımda hakkında böümünün altında bulabilirsin.




Merhaba Arkadaşlar,

Bugün size www.bonusbay.com sitesini tanıtacağım. Videoda daha detaylı izleyebilirsiniz.

Bonusbay ile yaptığımız çalışmada Bonusbay size yani takipçilerime 10 TL nakit verirken ben de Bonusbay sitelerinden birinden seçtiğim saç şekillendirme setini hediye ediyorum.

Bonusbay'dan 10 TL nakit bonus kazanmak için Bonusbay'a aşağıdaki link üzerinden kayıt olunuz.
http://tr.bonusbay.com/sebibebi

Öncelikle Bonusbay'ı tanıtayım. Bonusbay bir Cashback sitesi. Özetle; yurtiçi veya yurtdışı internet alışverişlerinizi www.tr.bonusbay.com üzerinden yaptığınızda nakit puan kazanıyorsunuz. Para puan gibi alışveriş yapmanız için değil, hesabınıza yatırabildiğiniz nakit para ödüyor.

Sitede 200 ün üzerinde mağaza var. Bildiğiniz Markafoni, Gittigidiyor, Trendyol, Aliexpress, gibi çok iyi bildiğiniz ve bilmediğiniz yerli yabancı siteler var. Siteye üye olup site üzerinden alışveriş yaptığızda puan kazanıyorsunuz.


Aşağıda gördüğünüz gibi mağazaların yanlarında kırmızı ile  o mağazadan alışveriş yaptığınızda ne kadar geri aldığınız yazıyor.


Öncelikle siteye giriş yapmanız gerekiyor.

Ben alışveriş için Altıncı Cadde'yi seçtim. %3 bonus verdiğini görebiliyorsunuz.


Turuncu ileişaretlenmiş Giriş&Bonus yazısına tıkladığımda Altıncı Cadde sitesine yönlendiriliyorum ve burada alışverişimi tamamlıyorum. 



Almış olduğum ürünün %3'ü hesabıma geçiyor. Ödemelerin ne kadar sürede hesabınıza geçeceği her mağazanın içerisinde yazıyor. 

Benim gibi tüm alışverişinizi internet üzerinden yapıyorsanız neden bonus kazanmayasınız?

Bu arada Kişisel Bir Dip Not: Alışverişlerimi en güvenli yol olan Sanal Kart ile yapıyorum. Sanal Kart; kredi kartınıza bağlı, limiti sizin oluşturabildiğiniz bir kart. İnternet bankacılığı kullanıyorsanız banka kartınıza veya kredi kartınıza bağlı sanal kartınızı kullanabilirsiniz. Kendiniz çok kısa sürede internet bankacılığından oluşturabilirsiniz. Örneğin, 100,99 TL'lik alışveriş yapacağım. Sanal kartıma 100,99 TL yatırıyorum. Yani limiti 100.99 TL oluyor. Siz alışveririşinizi yaptığınızda limit sıfırlanıyor.

Gelelim çekilişe:

1 kişiye aşağıdaki saç şekillendirme setini hediye ediyorum. Tek yapmanız gereken 07.09.2014 'e kadar youtube videosunun altına yorum bırakmanız.

Sonuç 07.09.2014'te videonun içerisinde ve bu postun başında açıklanacak.



Sebi Bebi

9 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Sizi cokkk seviyorum

    YanıtlaSil
  3. Uyanır uyanmaz ilk baktığım şey dizin videolarınız oluyor artık bakımlıyım ve bilinçliyim teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  4. sizin videolarınızı severek izliyorum ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum keşke sizi yakından tanıma fırsatım olsaydı

    YanıtlaSil
  5. Verdiginiz link ile kayit oldum. Profilimi guncelledim fakat ilk alisverisimi yaptiktan sonra mi 10 TL eklenecek? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır lütfen destek hattına mesaj atın. Herkes kayıt anında aldı ancak bazıları browserdan mı bilmiyorum alamadı. info.tr@bonusbay.com

      Sil
  6. Amerika'dayken cashback sitelerini kullanıyordum. 4 sene önce Türkiye'ye döndüğümde burada da açılan siteleri görünce sevinmiştim. Şimdi 10 dan fazla Türk cashback sitesi var piyasada. Ama en düşük para vereni bu Bonusbay. Üstelik para öderken stopaj da ödemedikleri için sizi vergisel manada borçlu yapıyorlar. Aman dikkat.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram