Benefit Porefessional İncelemesi



Merhaba arkadaşlar,

Bugün Benefit Porefessional'ı sizler için inceledim. Bakalım bu çok övülen porefessional gerçekten söylendiği gibi mi?

Benefit'i 3 ayrı baz ile kıyasladım. Yazımı çok uzun olduğundan bu yazıda Pore diye kısaltacağım.

Pore* hafif renk içeren silikon bazlı bir gözenek kapatıcı. Silikon hassasiyeti olan ciltler denemeden almasın.

Pore 22 ml. bir tüp içerisinde ve satış fiyatı 99 TL. Sephoralarda satılıyor. Ancak üründen çok az kullanmak yeterli şimdiden belirtip hemen yorumumu yapayım.

İlk fotoğrafta cildimdeki fondöteni makyaj mendili ile hızlıca sildim. gözenekleri görebiliyorsunuz.



Gelelim Mucize'ye ikinci fotoğrafta yani şu an altta gördüğünüz fotoğrafta kesinlikle herhangi bir fotoğraf filtresi kullanılmamıştır. Çok ince silikonları tüm çukurları doldurdu ve pürüzsüz bir görünüm verdi.

Ancak;

Üzerine fondöten sürmeden çok başarılı bir ürün olduğunu belirtirim. Üzerine fondöten sürdüğünüzde sanırım çok yumuşak bir silikon olduğundan fondötenle yerinden oynadı düye düşündüm. Temizleyip tekrar sürdüm. Bu kez tamamen çok yumuşak tampon hareketlerle sürdüm. Ancak sonuç yine aynı oldu.


Kaldı ki elimdeki tüm bazlarla aynı sonucu buldum. Aşağıda The Balm fondöten bazı üzerine fondöten uygulanmış halini görebiliyorsunuz.

İLAVE:

bu bölümü sonradan ilave ettim. Fondöten altına başarılı bulmadığımı duyan takipçilerimden bazıları bu ürünün fondöten üzerinde başarılı olduğunu duyduklarını söylediler ve bir heves koşup denedim.

Malesef fondötenin üzerine sürdüğünüzde altındaki fondöteni kaydırıyor ve yalnızca gözenek içine sıkışmış fondöten kalıyor. Böylece gözenekler daha da belli oluyor. Fondötenli yüzümün bir kısmına porefessional uyguladığım sonucu görebilirsiniz.


Sonuç:
Elimdeki bazların hiçbiri tek başına kullanıldığında porefessional kadar başarılı değil.

Ancak üzerine fondöten sürdüğümde malesef hepsinde aynı etkiyi aldım. 

Umarım yardımcı olmuştur. 

Yakında yeniden görüşmek üzere.

Sebi Bebi

4 yorum:

  1. Merhaba, gelin makyajım için porefessional almıştım cildim yağlı ve gözenekli fondötenden sonra sonuç bu şekilde oluyorsa acaba önerenileceğiniz bir baz var Mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim 😊

    YanıtlaSil
  2. Keşke sorunum sadece gözenek olsaydı da koşa koşa aldaydım bunu, sivilceler yüzünden fondotensiz çıkmak ancak hayal 😓

    YanıtlaSil
  3. Çok doğru bir değerlendirme olmuş. Aynı etki bende de oldu. .Ayrıca gözenekleri küçültüyor gibi yanlış bir algı yaratılmış durumda, yalnızca görünümlerini küçültüyor. Ki bence bu da aslında gözeneklerin tıkanmasını kolaylaştırıyor.

    Sevgiler,Pınar

    YanıtlaSil
  4. Ahu yağtu günlük makyaj rutini videosunda bu ürünü tek başına kullandığından bahsetti ben fondoten sürmeyen biri olarak buna güvenip almayı düşündüm bu yazıyı okuyunca kafam karıştı en iyisi gidip cildimde denemek galiba

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram