M.Asam Magic Finish Fondöten İncelemesi

Bu yazıyı yazarken kırk kez düşündüm, fondöteni gidip gelip denedim. Çok ilginçtir ki bloglarda yazılanlarla o kadar zıt görüşteyim ki bilemedim. Bende mi sorun var acaba diye epey bir düşündüm.



Bu fondöten sevgili Livale Dair'in Özeliz Biz Blogger'ız biz etkinliğinde geldi. Hem Yasemin hem de koliyi açtıktan sonra takipçilerimden bir ikisi bana bu fondötenin çok ama çok muhteşem olduğunu söyledi.

Fondöteni anlatırken yanlış bir şey söylememeye dikkat edeceğim, zira fondöten iyi ya da kötü yerine benim fondötenden beklentilerimi karşılar mı diye inceleyeceğim.

Fondöten köpük kıvamında, tıpkı maybelline köpük fondötenler gibi. Daha yoğun bir kıvamı var. Ancak yüzünüze sürerken hemen dağılıp incenik oluyor ve sorun şu ki yokoluyor. Şimdi yok mu oluyor yoksa görünmez mi oluyor diye soru işaretleri doğuyor insanın kafasında biliyorum. Bu sorunun cevabını benim yorumlarımdan sonra ancak kendiniz Gratis ve Watsonslarda deneyerek bulabilirsiniz.

M.Asam fondöten kesinlikle görünmez. Ancak bir o kadar da kapatıcılığı çok az. Sivilce izlerini kapadığı yazmış ancak ben tam 3 kat! doğru duydunuz 3 kat ki 3.sünü lekelerimin üzerine ve tüm yüzüme ponponlaya ponponlaya sürdüğüm halde cildim aşağıda gördüğünüz şekilde görünüyor. Lekelerim Belki %10 oranında kapanmıştır.Kırmızı olan burun kenarlarım gibi bölgelerde ise yine kapatıcılıközelliğini sevemedim.

Pozitif yönleri ise; 

Fondöten tüy gibi hafif, zaten cildinizde görmeniz gerçekten imkansız. 3 kat sürdüğüm halde bile görünmez.
Her cilt tipine uyum sağlıyor. Benim yüzüm boynuma oranla daha koyu renkte. Birebir cilt rengime uyum sağladı diyeceğim.
Parlama yapmıyor, gözeneklerde birikme yapmıyor.
Cildinize dokunduğunuzda kadifemsi duruyor ve görüntüsü de kadifemsi.

Bu fondöteni almasını tavsiye edeceklerim ise şunlar:

Cildinizde benim gibi leke vs sorunu yoksa, yüzünüzde fondöten olduğu belli olmasın ama cilt renginiz eşitlensin istiyorsanız, geçrekten sorununuz yoksa tavsiye ediyorum.

Ben kuzenime hediye ettim çünkü onun cildinde hiç sorun yok, cildi daha sağlıklı dursun ama hafif de olsun dediği zamanlarda kullanacak.

Fiyatı 90 TL




Burada tüylerin üzerinde minik minik görünüyor belki ama ciltte fondöten görünmez.

Sebi Bebi

11 yorum:

  1. Bir fondoten daha iyi nasıl anlatılabilirdi ki. Bence güzel bir yazı olmuş. Zaten fotoğraflarda kapatıcılık seviyesi belli oluyor. Bence sadece renk eşitlemek için alınacak bir ürüne de biraz fazla fiyatı. :D

    YanıtlaSil
  2. Bende deneyip aslında memnun kalanlardanım ama benim cildimde pek fazla sorun yok açıkçası belkide ondandır beğenmemin sebebi.ben en çok cildimde kadifemsi bir yapı bırakmasını sevmiştim.şuda varki bende daha çok kış aylarında kullanmıştım senin yorumundan sonra tekrar denedim hani bir sorunmu vardır diye yazın kullanılması gereken bir ürün değil açıkçası çünkü gözlük kenarlarına bulaşıyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tüm fondötenler bulaşıyor ama evet ciltte sorun olmayıp renk eşitlensin tamamen de görünmesin diyenler için muhteşem

      Sil
  3. Ciltte sorun yoksa fondöten kullanmaya da gerek yok bence.Renk eşitsizliği fazla ise bu fondöten yetersiz kalacaktır.Az ise hiç birşey kullanılmasın daha iyi :) Keşke benim cildim de sorunsuz olsa hiç birşey kullanmasam.

    YanıtlaSil
  4. sebi bebi bn sninle mesajlasmak istiyorum facebook tada twettirdada arkdaslik yoladim ama kabul etmiyorsun ve bn buna cok uzuluyorum

    YanıtlaSil
  5. mene yardiminiz lazim

    YanıtlaSil
  6. menim uzum yagli sivilceli ve lekeli.fondeten uzumden akiyo. hem qalici hem kapatici fondeten soylemenizi rica edirem :) birde Azerbaycana urun gonderen ama gercekden gonderen bir site ve ya onun kimi bir sey varmi bildiyiniz?

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Peki sizin cildinizdeki gibi cilt sorunumuz aynı derecede ise onları yok etmek için ne yapmalı?

    YanıtlaSil
  9. çok merak ettiğim ürünü ilk sizden kudüm ve harka fikir oluştu teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram