Kuru Fırça Temizliği mi Dediniz?

Bu yazıyı utanarak mı yazsam nasıl yapsam bilemedim :D Ön yargı ya da ukalalık sevmediğim halde benim de arada sırada yaptığım şeylerden biri.

Tamam ben bu fırça temizleyicisini tavsiye edildiği için aldım. Hem de 2 tane. Ürünü satan Artist'de çok övdü ama ben öyle fantastik bir şey beklemiyorum sonuçta.

Fırça temizleyicisi en çabuk biten ürünlerimin başında geliyor. Ve ben fırça temizliği videosunu yayınladıktan sonra birkaç izleyicim bana Bobbi Brown temizleyiciyi önerdi. Kullanan bir MUA arkadaşım da çok övdü. Ben de ablamla onun ihtiyaçları için Bobbi'ye gittiğimde gelmişken fırça temizleyicisi de alayım diye 2 tane fırça temizleyicisi istedim. Bazen kafamda bir ortalama varsa öyle fiyat sormadan isteyebiliyorum. Kasaya geldiğimde 170 Civarı (kesin rakamdan emin değilim ama tanesi 85 TL'ydi sanırım) bir rakam çıkınca HÖÖÖÖ?? diye kalakaldım. Sordum kasadaki arkadaşa: -Nasıl yani ne kadar HÖNK niye böyle nasıl ERROR ERROR...

Anlayacağınız Mavi Ekran verdi benim sistem. Alışmışım M.A.C'ten 35 Liraya kocaman temizleyiciyi almaya ya, ondan sanırım :D Tabi fiyat söz konusu olunca kasada da bir -"ama gerçekten mükemmel bir temizleyici diğerleriyle kıyaslamayın" muhabbeti oldu.Ben de bozuldum ama çaktırmadım, peki diyip aldım. Yani tabi eğer 35 liraya daha büyük bir fırça temizleyicisi alıyorsam 85 TL'yi sorgularım. :D Neyse cimriliğim tuttu heralde.  Benim kadar para tutamayan insanın cimriliği ne kadar olursa artık.

Neyse arkadaşlar lafı çok uzattım. Ama Öykü'yle buluşmuştuk ertesi gün, ben de ona bu maceramı anlattım. Fiyatından bahsederken "bir fırça temizleyicisi Allah aşkına ne kadar hızlı temizler ve kurutur" diye bir ukalalık yaptım. Hatta başka bir arkadaşım vardı yanımızda Murat. Onu bile gaza getirdim. O da en son bana onay veriyordu ahahhaha

Şimdi diyeceksiniz ki öyle bir anlattın ki ne bu sanki dünyayı kurtaracak. Yok öyle birşey ama eğer benim gibi çok fırçanız varsa, bol bol makyaj için bunları kullanıyorsanız, onları temizlemenin nasıl bir işkence olduğunu bilemezsiniz. Anlayamazsınız, o dalgalardaki köpüğün çıkardığı sesi miydi neydi o çocuğun gevelediği :D Of ben bugün geyikten yazıyı yazabilirsem ne mutlu.

Neyse ben çok hızlı kurusun diye fırçalarımı Ben Nye temizleyici ile temizliyorum. Alkol olduğundan hızlı kurutuyor ve çabuk temizliyor. Bobbi'nin ki ise onun x4 katı hızlı temizleyip tamamen kuru bırakıyor ve fırça yumuşacık oluyor. Ohh bee! :D Sonunda yazabildim. Altı üstü şu kadarcık şey için ne anlattım, ne anlattım kardeşim :D Ben kaçayım da azıcık kafanızı dinleyin :D yok sıkılmadıysanız videoyu izleyin bari

Bu ürünü de sizin tavsiyenizle aldım. Var mı başka böyle bir temizleyici öneriniz?



Sebi Bebi

8 yorum:

  1. gözleri daha içeride olan bayanlar için makyaj önerileriniz nelerdir acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözlerinizin iç kısımlarına yani pınarlarına highlighter uygulayabilrsiniz. Ayrıca gözlerinizin kuyruk kısımlarına koyu eyeliner ve far uygulayarak gözlerinizi bğrbirinden uzaklaştırabilirsinz. Zaten sevgili sebibebinin profilinde bu sorunlar için her yüze uygun konturleme teknikleri videosu var yardımcı olacaktır diye tahmin ediyorum iyi gnler

      Sil
  2. Yanıtınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, ben 18 yaşındayım, suratımda biraz sivilce de var. Kendime fondöten almak istiyorum, cildim sizin renginizde. Hangi ürünleri önerirsiniz bana?

    YanıtlaSil
  4. nerdeee ne öğreniyosak sizden öğreniyoruz...eski videonuzdabulaşık deterjanı ve zeytin yağı ile temizliyodunuz.Bence topuca veya televizyonun reklam aralarında yıkamak zaman kaybını önler hem 35 tl bile çokken 85 tl'de neymiş ! şaşırmışlar :)))

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten müthişsiniz takipteyim..

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Sebi,

    Glo Minerals ile ilgili ne düşünürsün acaba ?

    YanıtlaSil
  7. Güzel paylaşımınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram