Darphin Melaperfect Skin Tone Brightening Moisturizer SPF20

Herkese yeniden merhaba,

Bugün Darphin ürünlerinin ilki ile karşınızdayım. İkincisi de yakında gelir.

Melaperfect serisi pigmentasyon problemi yani leke problemine karşı üretilmiş. Ben fondöteninden çok memnunum biliyorsunuz. Bu iseCilt rengini açan bir nemlendirici. Aynı zamanda SPF içeriyor. Koruma faktörü ile yeni lekelerinizin oluşmasını engellemiş oluyor ve cildinizi güneşin zararlı etkilerinden koruyor.

İçerisindeki Buğday Çekirdeği Ektresi, C ve E vitaminleri ile #LinoleicAsit ile cildin nem ihtiyacını sağlarken çevresel faktörlere karşı da koruyormuş. 

Önce teknolojisinden bahsedip sonra da işe yarayıp yaramadığından bahsedeceğim.

Leke için aktif madde Trametes Mantar Ekstresi yer alıyormuş. Hemen google'ladım; şöyle görünüyor

Bu mantar ektresi lekeleri mikropartiküllere ayırıyormuş. Benim buaradan anladığım soyuyor sanırım.#SalisilikAsit  ise bu ayrılan mikropatikülleri yani soyulan deriyi temizliyormuş. Sanırım öyle birşey :D



Duyusal İmza:
Çaya damlatılan taptaze limonun taze kokusuyılanotunun hafif esintisi cildi kibarca sarar. Bu zarif koku, nemlendirmek için anında emilen ipeksi dokuya sahiptir. Cilt taze ve ışıltılı görünür.

Kokusunu Emre sevmedi be dişçi gibi koktuğumu söyledi. Kesinlikle kötü diyemeyeceğim ama çok güzel aromatik bir kokusu yok. Daha çok limonlu salata gibi :D ahhahah o demek se :D Duyusal İmza başlığı olmasaydı kokuya değinmeyecektim bile. Fakat çok müthiş bir kokusu varmış gibi yazılınca dayanamadım yorumladım.

Günlük olarak MELAPERFECT Anti-dark Spots Perfecting Treatment Serum’dan hemen sonra kullanıldığında etkisi tam hissediliyormuş.

Gelelim izlenimime:

Yoğun görüntüsüne rağmen köpük gibi elinizin altında hışırdayarak anında emildiğini görebilirsiniz. 3 haftadır günde 1 kez kullanıyorum ve cilt tonumu 1 ton açtı. Lekelerim ise olduğu yerde duruyor. Bu tip ürünleri uzun vadede kullanarak görünümlerini azaltabilirsiniz ancak güneş gördüğü an lekeler yeniden belirecektir. Lekeyi tamamen yok eden bir ürün kullanmadım. Keşfedersem heryerden ilan ederim. 

Bir de bendeki ürün Normalden Kuruya dönük ciltler için. Sitede her cilt tipi için var mı yazmıyor. Eğer yoksa yağlı ciltler sevmeyebilir diyecektim. Çünkü hafif yağlı bir his bırakıyor. Ama kuru ciltler çok sevecek çünkü gün boyu verdiği  nemi ciddi şekilde hissediyorsunuz.

Peki neden almalı:

Beyaz ten seviyorsanız, cilt tonunuz farklıysa eşitlemek istiyorsanız, SPF koruması yüksek ve emilimi kolay olsun diyorsanız, hem SPF olsun, hem cildimin rengini açsın, hem hücre yenilenmesini hızlandırsın, hem de günlük nem ihtiyacımı karşılasın, lekelerimi de cildimin rengi ile birlikte az da olsa açsın diyorsanız almalısınız. Yani leke sorunu olan ve nemlendirici ihtiyacı olan herkes güvenle alabilir. Lekeler için garanti veremem ama cilde canlılık verdiği ve cilt tonunu açtığı doğru. Yanında zengin nem veriyor ve SPF'si var daha ne olsun.

Fiyatı ise: 50 ml/189TL

Darphin'i yetkili satış noktalarından bulabilirsiniz. TIK TIK

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram