Cathrine Arley Silky Touch Kalem Eyeliner ve Dipliner




Günaydıın, tünaydıııın size iyi akşamlarsa o da olur!

Bugün mercekte Cathrine Arley Göz Kalemleri var;
Dış görünüşleri ile gerçekten kaliteli görünüyorlar. Dokunduğunuzda kadifemsi mat dış yüzeyleri kaliteli. Dokuları yumuşak, ne çok yumuşak ne çok sert. Orta yumuşaklıkta. Sert kalemler pudralıdır ve zor akar, yumuşak kalemler yağlıdır ve kolay akar. Sert kalem zor renk verir, yumuşaksa yağ gibi kayıp gider. Şimdi gitgide hem yağ gibi kayan hem de waterproof olan kalemler çoğalmaya başladı tabi. Ben göz kaleminde çok kolay bir insanım. Zaten gözümün içine kalem sürmüyorum ama sürdüğümde de akma problemim pek olmaz. O yüzden de sağlıklı olduğuna emin olduğum markaların ucuz pahalı bakmasızın kalemlerini kullanırım. Dudak kalemleri de öyle. Şimdi gelelim kalemlerin hangileri hediye gidecek hangileri bende kalacak!


Siyah kalem simsiyah, oldukça iyi görünüyor. O yüzden o kalacak. Beyaz kalem gözünn içerisinde çok başarısız. Kendini belli etmiyor da sürülmüyor da. 202 Numaranın çok benzeri Max Factor markasından gelmişti o hediye gidecek ve füme rengini de kullanmıyorum. M.A.C'ten adını bile unuttuğum kalemim belki de bozuldu bile. O denli


204 Güzel bir kahve, daha kızılı,  bir de daha koyusu var. Tam bu orta ton kahvem yoktu iyi geldi. 205 ve 206 hediye gidecek. Ama 205'i çok beğendim. Ben mavi kullanmıyorum ve elimde mavi kalemlerim de var. 207 yeşilinden yoktu o da kalacak.


208 çok güzel bir yeşil elim titriyor. Sanırım kalacak ama 209 hiç sevmediğim bir mavi tonu. 210 lacivert çok güzel bir renk kalıyor ve 211 gidiyor çünkü birebir aynı renk NYX Jumbo kalemim var bir kez bile kullanmadım.


Sıra eyelinerlarda;

Biri eyeliner diğeri ise dipliner. Diplinerın fotoğrafını çekmemişim ama ucu klasik dipliner. 

Siyah eyeliner yağlı, su bazlı değil. Fırçası incenik. Uygulaması jel eyeliner kıvamında olduğundan çok kolay. Yani likit gibi görünse de likit değil. Ama göz kapaklarınız düşükse bulaşma yapar, çünkü 5 saat sonra eyelinerım hiçbiryere gitmemişti ama parmağımla üzerine dokunduğumda elime çok rahat bulaştı. 






Bunun aksine dipliner daha kalın uçlu olmasına karşın uygulaması kolay ve daha siyah bitişli ve bulaşma yapmıyor. Ben bunu daha çok sevdim.



Bu eyeliner, diplinerla aynı görünse de kıvamları farklı


 Bu da Dipliner


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  


Sebi Bebi

4 yorum:

  1. Eyeliner çekişine bayılıyorum Sebi :) ah bi de ben becerebilsem :)
    Bi de neyi merak ettim, o kalacak, hediye gidecek diye ayırdıkların varya hediyeler nereye gidiyor... ? :) sürekli takipteyim yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum, benim bloguma da gelsen ne güzel olurdu :) lifeofyasmina.com
    Sevgiler tatlım...

    YanıtlaSil
  2. Güzel renkler varmis teşekkürler yazi icin

    YanıtlaSil
  3. Selam ürünlerini takipçilerin ile paylaşman çok ince bir davranış aynı bilgilerini bizimle içtenlikle paylaştığın gibi seni seviyor ve merak ile takip ediyorum eğer dipliner veya eyeliner hediye edersen senden ufak bir hatıra olur ve her kullanımda seni anarım. Yüzünden gülümseme eksik olmasın. Sevgiler. . . Sevim Acer

    YanıtlaSil
  4. Eyeliner benimde dikkatimi çekti:)
    Bu arada kalem renkli gözlerde çok aykırı duruyor.Bu formatta da bişeyler yapabilir misin

    Teşekkürler

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram