Yeni M.A.C Pro Ürünlerim


Merhaba arkadaşlar,
Bu kez Cleoekin ile gerçekleştirdiğimiz Beaty çekiminde kullandığım ve kullanmak için aldığım M.A.C Pro ürünleri anlattığım bir video ile sizlerleyim. 

Video izlemek istemeyenler için buradan da hızlıca ürünlerden bahsetmek istiyorum.

M.A.C Pro ürünleri Taksim'de bulunan M.A.C'in pro mağazasından ve internet mağazasından yani www.maccosmetics.com.tr'den temin edilebiliyor. Pro ürün ne demek heme bilmeyenler için açıklayayım. Pro ürünler Profesyonel kullanım için yapılan ürünler. İsmi sizi korkutmasın birçoğunu kişisel olarak da çok rahat kullanabilirsiniz. Pro mağazalar dünyada malesef çok nadir bulunmakta. Hatta bazı ülkelerde hiç yok bile.

Web sitesinde Makyaj' kategorisinde Yüz' alt kategorisinde en altta "ÇOK AMAÇLI KULLANIM" kategorisindeki ürünler Pro ürünler.

CHROMACAKE
Hemen Chromacake'lerle başlıyorum.
ChromaCake fotoğraflardan da görüldüğü üzere suluboya boyası kıvamında, suladırılarak kullanılan renkli boyalar. Bunları body paint yani vücut boyamada veya yüz boyamada kullanabiliyorsunuz. Su veya fix + ile ıslatılarak kullanılması dışında çok daha pürüzsüz uygulama için Face and Body Fondötenle karıştırabilirsiniz. Tabi face and body fondöten bej rengi olduğundan karıştırdığınızda renk farkı olacaktır. Face and body Mixing Medium ile de kullanabilirsiniz. 

Su ile kolayca ciltten çıkıyor.





En üstteki Siyah Chromacake



Burada en üstteki Mavi olan Marine Ultra
Ortadaki ise Beyaz olan Pure White
En alttaki gri olan siyah chromacake kullandıktan sonra suda çalkaladığım dırça ile beyazı kullandığımda çıkan renk. Aslında ben tembellikten yağtım ama hazır gri olmuşken de hemen örnek vereyim. Renkleri birbirleri ile de karıştırabiliyorsunuz.


CHROMACAKE'i incelemek için tıklayın

Pigmentler:

Pigmentler mağazada bulunanlardan çok daha fazla renge sahip. Pigmentler yalnızca baz olarak değil aynı zamanda mixing mediumlar ile eyeliner, veya body paint için kullanılabiliyor. Veya Airbrush fondötenlerine karıştırılabiliyor. Örnek vermek gerekirse; HErhangi bir fondötene az miktar platinum karıştırınca hafif metalik yansımalı bir görüntü elde edersiniz. Tabi bu tip çalışmaları kendiniz için değil özel çekimler için kullanabilirsiniz. Pigmentleri her ürünü renklendirmek için kullanabiliyorsunuz. Pigmentleri ıslak ya da kuru kullanabiliyorsunuz. Renklerinin hepsine sahip olmak istiyorsunuz ama bireysel kullanım için renkleri bitirmeniz biraz zor.




Aşağıdaki renk Platinum. Görüldüğünden daha parlak. Parlak ürünler gün ışığında çekilen fotoğraflarda orjinaldeki kadar belli olmuyor. Ama şişesinden gerçek parlaklığını anlayabilirsiniz.





Frozen White:
Buz beyazı. Bej gibi görünse de yanar döner bir renk Mor mavi yansımaları var. Kuru olarak kendini yeterince belli etse de ıslatınca inanılmaz bir yanar döner elde ediyorsunuz.



Ortada gördüğünüz mor renk Frozen White..

PURE WHITE:

Pure White'ı Beyaz Chromacake'i daha beyaz ve pürüzsüz yapmak ve diğer renkleri açmak için aldım.

Black Black

Ortadaki siyah kuru olarak uygulanmış siyah yani "black black" in görünüşü


Fiyatı: 65 TL

Glitter'lar:

Glitter'lar yüz vücut ve saçta kullanmak için tasarlanmış simler. Gözlerde kullanımı tavsiye edilmiyor çünkü sim olduğundan gözün içine kaçabilir diye. Ancak bütün MUA'lar çekinmeden kullanıyor, ben de öyle. Zaten dökülmesini engellemek ve yapıştırmak için mixing medium kullanıyorum. Water Base Mixing Medium, Mixing Medium Gel veya Mixing Medium eyeliner ile kullanılabilir.

Emerald:  
        

Amethyst:


Silver: 

IRIDESCENT POWDER: 
Golden Bronze rengi ile yazın yok satan bir pudra. BEnim aldığım silver Dusk. Pro ürünler arasında değil ama Pro olarak çokça kullanılan bir ürün. Fondöten veya air brush gibi likit ürünlerle karıştırıldığında Dewy Look ve Metalik görüntü oluşturuyor. Yalnız başına kullanıldığında çok az kullanılmalı çünkü etkisi güçlü. Harika ışıldıyor.

Gün ışığında ıslak ve kuru etkisini görebilirisiniz.





Fiyatı: 72 TL

ACRYLIC PAINT:

HEr rengini almak isteyeceğiniz su ile temizlenebilen akrilik boyalar. ÖZellikle desen yapmak için dizayn edilmişler.12 saat kalıcı. Desen ve resim çizmek dışında eyeliner olarak da sıkça kullanılıyor. Temizlemesi normal eyelinerlardan daha zor olduğundan ben çok sevmiyorum. Ancak ince detaylı çizim için harika. 3 ana renk ve ara renklerden oluşuyor. Yani tüm renklere ulaşmak için renkleri karıştırmak yeterli. Ressam gibi çalışanlar için harika

Gözlerde ve dudaklarda renk kısıtlaması var. 
Gözlerde kullanamadıklarınız: 
Basic Red, Geniune Orange, Process Magenta, Rich Purple
Gözlerde Kullanılabilen:
Pure White, Landscape Green, Marine Ultra, Primary Yellow, Black Black, Hi-Def Cyan
Dudakta Kullanılamayan:
Landscape Green, Marine Ultra, Rich Purple
Dudakta Kullanılabilen:
Pure White, Process Magenta, Basic Red, Geinune Orange, Primary Yellow, Hi-Def Cyan, Black Black








İncelemek için tıklayın:
Fiyatı: 75 TL


Mixing Medium Lash:

Mixing medium Lash kendi renklerinizde rimel oluşturmanız için tasarlanmış şeffaf bir jel. Pigmentlerinizle karıştırıp uzun süre dayanıklı istediğiniz renk rimel elde edebilirsiniz. Örnek olsun diye Bakır pigmentle karıştırdım ve alnımda denedim çünkü kirpiklerim doluydu :D

Bu gerçekten renkli rimel sevenler için mucizevi bir ürün.

Fiyatı 44 TL

Mixing Medium Eyeliner:
İkinci mucizevi ürün. Pigmentler ve simlerle karıştırarak istediğiniz renkte eyelinerınızı oluşturabilirsiniz. Üstelik A,C ve E vitamini içeriyor. 







Sebi Bebi

2 yorum:

  1. çoğunun ne için kullanıldığını anlamasam da güle güle kullan, kolay gelsin=)

    memyself-makeup.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. sebi abla gülşen bubikoğlu makyajı yaparmısın lütfen çok istiyorum ya sanada yakışır https://www.google.com.tr/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1360&bih=617&q=g%C3%BCl%C5%9Fen+bubiko%C4%9Flu+makyaj%C4%B1&oq=g%C3%BCl%C5%9Fen+bubiko%C4%9Flu+makya&gs_l=img.3.0.0i24.181.5753.0.6337.23.13.0.6.6.0.307.837.0j2j1j1.4.0....0...1ac.1.45.img..14.9.571.4c5oXXPAsq0#facrc=_&imgdii=_&imgrc=bqPXIWDK2MAAiM%253A%3B4kPw6jOMdTRVEM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg248.imageshack.us%252Fimg248%252F1570%252Fgulsenbubikogluresim001.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kadinlarkulubu.com%252Fshowthread.php%253Ft%253D326231%3B600%3B847 bu makyajı

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram