Watsons Ginger & Co Ürünleri

Watsons kutusunu açınca mutluluktan havaya uçtum. Bu güzel retro çizimlerle bile mutlu edilebilecek kadar kolay bir ruhum ben. Görüntü rengarenk, ürünler kocaman. Bakalım bu rengarenk görüntülerin ardından rengarenk bir dünya çıkacak mı;

Body Lotion'ı cilt tarafından hızlıca emiliyor. Vıcık vıcık değil. Ancak ben aynı zamanda çok güzel kokulu şeyleri de seviyorum. Ürünler rengarenk olsa da kokuları çok zayıf geldi bana. Görüntüsü bu konuda beni yanılttı.



Duş jeli oldukça köpürüyor ve aynı zamanda nemlendirici etkisye sahip. Durularken cildin nemlendiğini hissedebiliyorsunuz. Ama koku yine hayal ettiğim gibi değil. Evet bisküvi kokusu tanımı sanrırım buna uyabilir. Tüm ürünler bisküvi gibi kokuyor. Ama zayıf kalıyor.

Banyo köpüğünü küvetim olmadığı için deneyemedim, yeğenlerim eğlensin diye onlara gönderdim. Koku ise güzel, yine adından anlaşıldığı gibi mashmallow gibi ama sanırım ben bu marshmallow'u cilt bakımında sevmedim :D ahahha Sürekli kokuya taktım farkındaysanız. Ürünlerin hepsinin ambalajı harika sözüm yok. Ürünlerin işlevleri de öyle ama müthiş koku beklentiniz varsa benim gibi hiç beklemeyin.

El sabununu sevdim. Kokusu da köpürmesi de çok güzel. Güzel köpürdüğünden az miktar yetiyor.

El kremi çok çabuk emiliyor. Ama ellerde çok soft bir bitiş sağlamıyor. Hani dokununca pamuk gibi olmuyor. Çok az kremsi his bırakıyor. Kuru ciltler sevmeyecek.

Bu ürünler yine de renkli ev sevenler için dekoratif olarak harika. El kremi dışındakiler de çok güzel işlevini yerine getiriyor. Ben banyo veya vücut bakımı diyince hep kokulu şeyler istiyorum. bu benim tabi siz belki de çok seversiniz kimbilir. gidip bir koklayın derim :D
Snff Snffff

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  



Sebi Bebi

3 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram