Watsons Card Çıktı ve Watsons Alışverişi

Herkese merhaba,
Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı Watsons mağazasına Watsons Card tanıtımı için gitmiştim. İnstagramdan paylaşmıştım. Bu tip eventlerin hepsine gidemesem de arada vakit ayırıp gidiyorum çünkü çok tatlı blogger arkadaşlarla karşılaşıp sohbet etmek çok keyifli oluyor. Yarın da Tarabya'da sevgili "Lival'e Dair"in bir blogger etkinliği vardı aylar önceden planlanmış olan, ancak çok önemli bir iş yemeğim çıktığı için katılamayacağım. Son zamanlarda gitmeyi çok istediğim etkinlikti.

Neyse Watsons bizi çok güzel karşıladı. Tavanı davetli bloggerların logolarının basılı olduğu kartonetlerle süslemişlerdi ve hatta o kartoneti çok ince bir davranışla evime postalamışlar. Buradan bu zarif hareket için teşekkür ediyorum.

Watsons Card nedir diyenler için, artık alışveriş yaptığımız tüm mağazaların nerdeyse hepsinde uygulanan diğer kartlar gibi. Harcadıkça puan kazandığınız bir kart. Bunun dışında kartı aldığınız günün yıldönümü ve doğum günlerinizde 5 kat daha fazla puan kazanabiliyorsunuz ve bunların dışında size özel kampanyalar  ve yine size özel indirimlerle de arada sırada sürprizler yapıyorlar.

Kartı ilk aldığınızda içinden bir sürü indirim kuponu çıkıyor.


Ben Watsons Card'ımı kullanarak aşağıdakileri aldım. Sağolsunlar içine hediye puanlar koymuşlardı.

 Aşağıdaki duş jelleri tamamen rastgele alındı. Soldakinin her rengini deniyorum. Bu hindistan cevizli olan. Palmolive Thermal Spa ise yine kokusu için aldığım bir jel. En soldaki Nivea Duş kremini ise Youtuber arkadaşım Duygu Özarslan önerdi. Çok pratikmiş diye. Henüz kullanmadığımı tam şu an farkettim :D


Bu doğal banyo süngerleri kan dolaşımını hızlandırdığı için tercih edilse de benim aram hiç iyi olmadı. Niye aldığımı ben de bilmiyorum. Unutuyorum sanırım. Çok sert olduğundan canım acıyor benim.


Retro görünüşüne ve naneli olmasına tav olduğum ancak henüz açmadığım kuru dudaklar için bakım balmı.


İlk real techniques fırçam. Hiç bu fırçalar için delirmedim çünkü hiç ihtiyacım olmadı. Yeni başlayanlar için uygun fiyatı ile tercih edilebilir. Bendeki sephora kabuki brushın neredeyse aynısı. Bu fırça likit ürünler için tasarlansa da iyi bir harmanlama fırçası olarak ve özellikle toz mineral fondötenler için harika bir kabuki brush görevi görüyor.Temiz fırça ihtiyacı çoğalıyorken yedek fırça olarak aldım. Bu fırça ile likit fondöteni ponponlayarak sürmek oldukça güzel sonuç veriyor.


Meşhur Baby Lips'ler???
Nivea Türevlerinden biraz daha yumuşak bir sürüşü var. Benim gibi kuru dudaklar, zaten bin çeşit balm her çantanızda bulunuyorsa sıradaki bunlar olabilir. Beklentiyi yüksek tutmayın, fiyatları zaten çok uygun deneyin ve alın almayın demiyorum. Ama abartıldığı kadar özel bir şeyi yok. Blistex2ten daha iyi diyemem. Ama daha parlak evet.


Sürekli kullandığım, ihtiaycımı oldukça karşılayan Got2b kuru şampuan.




Bu da blonde Salad Chiara Ferragni değil mi yaa :D Biz çok benzettik. Kardeşi bi kız var ona da benziyor ahahhah


Buradaki ürünlerden beğendikleriniz ya da beğenmedikleriniz varsa yazın okuyorum hepsini ve de merak ediyorum.

Yeniden görüşmek üzere ♥♥♥

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  


Sebi Bebi

14 yorum:

  1. Haha benziyor gerçekten,Ceyda Ateş'i de andırıyor çok azıcık :D

    YanıtlaSil
  2. Real techniques firca almana cok sevindim bende yeni aldim ve oldukca memnundum senden de duyunca icim rahatladi :) gule gule kullan hepsini ♡

    YanıtlaSil
  3. Real techniques firca almana cok sevindim bende yeni aldim ve oldukca memnundum senden de duyunca icim rahatladi :) gule gule kullan hepsini ♡

    YanıtlaSil
  4. Ben de mağazada ilk gördüğümde Ceyda Ateş'e bezetmiştim :) Expert Face Brush'ı bence kullandıkça daha çok seveceksiniz!

    YanıtlaSil
  5. Kuru şampuan konusunda tereddütlüyüm kullanımı kolaymi? Almak istiyorum ama kuaförum tutturdu zararlı saça diye.sebi sence nasıl?

    YanıtlaSil
  6. bence expert face brush abartıldığı kadar iyi bir ürün değil ya da ben bir sürü yorum okuyarak beklentimi baya bi yükselttim ondan hayal kırıklığına uğramış da olabilirm:) sigma f80den sonra bunu kullanınca beni tatmin etmedi malesef .. aldıklarını güle güle kullan sebicm :*

    YanıtlaSil
  7. Ablacım aktivasyon için sms gönderdim ama cevap yok . 72 saatten oldukça fazla geçmesine rağmen puanlarım da yüklenmemiş. Sende de böyle sorunlar oldu mu ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aktivasyon sorunu olduysa mutlaka bir hata olmuş olabilir. SMS vs de. YEniden denemeni öneririm. ben ilkinde yapamadım ama mesaj olarak yazmam gerekeni yanlış yazmıştım. Boşluksuz olması gerekirken boşluklu gibi. Yine mesaj hemen gelmezse müşteri hizmetlerini aramanı öneririm

      Sil
  8. Babylipssssss :DDDDD bende alicam sence hangisi daha iyi ?¿ :)

    YanıtlaSil
  9. kart için yaş sınırı var mı ki ??

    YanıtlaSil
  10. Ben 18 yaşın altındayım ancak kartı satın aldım ve belirtilmedi hatırlamıyorum. Sorun olur mu? Aktivasyonumu yapmak üzereyim ve kart elimde şu an.

    YanıtlaSil
  11. Sebile abla acaba burts bess ile ilgili yorumlarini paylasirmisin

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram