Rimmel London Sun Shimmer Serisi

Yaz geldi geliyor. Eli kulağında. Hatta kulağı geçmiş gözümüze gözümüze giriyor o kadar yakın. Hep diyoruz güneş korumasız dışarı çıkmayın. Peki yüksek koruyucu sürüyoruz kardeşim ama bronz görünmeyi seviyorum nasıl bronzlaşacağım diyenler için Avrupa'da özellikle Kuzey'de inanılmaz popüler olan suni bronzlaştırıcılar devreye giriyor.

Sprey veya krem. Her ikisi de yüz veya vücut için tercih edilse de sprey olanı daha geniş bölgeler için kullanmak çok daha pratik.  Ben oldum olası sevmedim yapay bronzlaştırıcıları. Sevenler için inceledim.

Nelerini sevdim nelerini sevmedim;

Sun Shimme Instant Tan:




Kremden çok az alıp hiç beklemeden hemen hızlı bir şekilde iyice yaymak gerekiyor. Uygulama eldiveni veya cerrah eldiveni ile denemenizi öneririm. Çünkü yalnızca kolumun ön kısmına uyguladığım halde koşarak yıkadım elimi ve sabunla aşağıdaki gibi çıktı. YEdirdiğinizde miktar azaldığından kolumu yıkadığımda kolayca çıktı ama elimde yedirdiğim için elimden çıkmadı. Birkaç kez yıkadım azaldı. Sonra lavaboda sprey boyayı kullanınca lavabo boya oldu. Boyaları temizlemek için Cif'ledim, o zaman hiçbirşey kalmadığını farkettim.


Krem çok güzel, hızlı yedirdiğinizde doğal duruyor.


İçindeki ışıltılar gün ışığında kamerada belli olmadığı için bir de banyoda yapay ışıkta çektim.



10 Dk. Sonra beyaz kağıt bastığımda hiç leke çıkmadı.


Instant Tan Airbrush Effect

Spreyleri sevmiyorum. Küvette uygulamak gerek. Çünkü uzaktan sıkmazsanız dengesiz koyuluklar oluyor. Bir yer daha koyu bir yer daha açık oluyor. Uzaktan sıktığınızda ise etrafa saçılıyor. Sprey olmasına rağmen tüm bunlardan kurtulmak için yine eldiven veya süngerle uygulayabilirsiniz. Kuruması biraz zor. Tabiki ovalanmadığı için ıslaklığı krem kadar çabuk kurumuyor.  

Işıltısı diğerinden daha ince, daha glow bir etki bırakıyor. Yani nemli gibi



 Spreyi sıktığınız anda hızlı hızlı elinizle dağıtmanız gerekiyor. Aksi halde homojen bir görüntü elde edemezsiniz. Tek kat uygulamada çabuk kurusa da 2. kat uygulamada 10 dk sonra kağıdı bastığımda böyle bir leke kaldı.



Açıkçası bu senenin ilk etek deneyiminde bacaklarımda kullandım. Çok doğal hafif bir bronzluk sağladı.

 3 In Shimmering Bronzer
İster tek tek ister karıştırarak kullanabileceğiniz parlak bronzer. En çok allık olarak kullanmayı sevdim. Çok tatlı bir bronzluk verirken aynı zamanda parlatıyor. Yanık tende güzel duracağına eminim. Yanaklara çok tatlı parlak bronz bir görünüm veriyor.




Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 

Sebi Bebi

2 yorum:

  1. Sprey olanın verdiği bronzluğa bayıldım! :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba
    Ben krem olanı aldım ve denedim
    Gayet memnun kaldım
    Yorumunuz cok faydalı oldu deger kattınız tesekkur ederim sevgiler

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram