Güneş Ürünleri Alışverişim




***Okumak yerine izlemeyi tercih ediyorsanız en altta videosunu bulabilirisniz.

Merhaba,

Yaz bir geldi bir gitti derken bugün an itibari ile dışarıda cayır yanabileceğiniz bir sıcaklık bulunmakta.

Eğer güneş koruyucularınızı seçmediyseniz kendim için seçtiklerim size fikir verebilir.

Ben de bir an evvel güneşten kaçınmak için güneş ürünlerimi sipariş ettim. Hemencecik geldiler ve bir video patlattım.

Ürünleri www.turuncukasa.com'dan aldım. Ürünler liste fiyatlarının çok çok altında %25 - %60 daha düşüğüne satılıyor. Turuncukasa'yı daha önce blogger arkadaşlardan duymuştum ve alışveriş yapmıştım. O günden beri bilgisayarımın masa üstünde kısayolu duruyor. Çünkü hiç kaçırmak istemediğim ve benim kozmetik sitelerinde ilk kez gördüğüm "Defolu Ürünler" kategorisi var. Defolu ürünler sürekli sirkülasyon halinde olduğundan işinize yarayacak bir ürünün listeye düşmesi an meselesi olabilir. %75 indirimli olarak satılıyor. O yüzden mutlaka ara ara takip edin. DEFOLU ÜRÜNLER İÇİN TIKTIK

Güneşten son derece sakınmamız gerekiyor. Bu çok ciddiye alınması gereken bir durum. Uzakdoğuda şemsiye kullanımı yaygın diyemeyeceğim bile çünkü herkes kullanıyor. Avrupa'da da iyice yaygınlaştı.
-Aman ben utanırım, herkes tuhaf bakar zihniyeti doğru ve ülkemize has bir özellik olsa da sağlığınızı düşünün.

Ya da ;
Türkiye'de bulmak zor olsa da google.com'dan "PARASOL" diye arattığınızda güneş için üretilen birbirinden eğlenceli şemsiyeleri görünce zaten kullanmak isteyeceksiniz.

Bronzlamak birçok kusur örtse de yine de güneşin kanserojen etkilerini göz ardı etmemek gerekir. Güneşten sürekli olarak korunmak için güneş koruma kremlerini kullanmak ve uzmanların ısrarla söylediği gibi 11:00-15:00 arası güneşe çıkmamak gerek. Hatta güneşlenme sınırını 16:00'ya kadar uzadı ancak evet 16:00 dan sonra yanmak zorlaşıyor. Siz siz olun güneşe, denize girerken, sokağa çıkarken yüksek faktörlü kremlerinizi sürün aksi halde kanseri geçtim benim gibi kurtulması çok çok zor güneş lekelerine sahip olabilirsiniz. Bunun olması küçücük bir dikkatsizliğe bağlı. Her yıl güneşleniyorum birşey olmuyor diye düşünmeyin. Siz faktörünüzü kullanın yine güneşlenin benden söylemesi.

30 ve 15 faktör almadığımı farkettim ve en kısa zamanda onları da alacağım.

Gelelim ürünlere:


Vichy Capital Soleil Spf 50+ İnvisible Hydratante Mist 200ml
Fiyatı - 40,75 TL (Liste Fiyatı : 67,90TL)

Sprey koruyucuların iki şekli var, deodorant gibi olanlar ve her basışta 1 doz sıkan spreyler. İkinci versiyonu hiç sevmiyorum çünkü elleriniz kremlenince sıkmak zorlaşıyor. Bu deodorant tipi olanların kullanımı çok pratik. Güneşlenmeye 50 faktörle başlıyorum.

Bu Vichy Sprey koruyucu SPF 50 koruma faktörlü, özellikle hassas ciltleri korumaya yönelik bir krem. Nemlendirme ve serinlik verme özelliği var.


İncelemek için tıklayın:
http://www.turuncukasa.com/Vichy-Capital-Soleil-Spf-50-Invisible-Hydratante-Mist-200ml,PR-32334.html

Avene Emulsion 50+ 50ml
Fiyatı: 36,58 TL (Liste Fiyatı: 36,28 TL)

Avene'in 50 faktörlü güneş kremi yine tüm ciltler için olsa da hassas ciltlere uygun olarak üretilmiş. Nemlendirme özelliği var ve ben bunu yüzümde kullanmak için aldım. Beyazlık bırakmıyor ve cilt tarafından kolayca emiliyor. Yüzümde zaten lekeleri olduğundan yüzüm en önemli bölge.


İncelemek için tıklayın:
http://www.turuncukasa.com/Avene-Emulsion-50,PR-197.html

REN Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish 330ml

Fiyatı: 81,25 TL (Liste fiyatı 125 TL)

Dünyaca ünlü İngiliz dermokozmetik markası Ren'den ilk ürünüm. Tamamen bitkisel ve mineral ürünler üretiyorlar. İçeriğinde Fas'ın meşhur Gül yağı Şeker Granülleri, Zeytin Özü, Badem Özü, Teofilin, Kafein bulunmakta.

Kusursuz bronzlaşmak için güneşlenmeden önce peeling yapmak gerekir. Güneşten sonra soyulmaya başladığınızda da peeling ölü deriden daha hızlı kurtulmanızı sağlar. Kışın da sağlıklı ve canlı bir cilt için sık sık kullanmak gerekir. 


İncelemek için TIklayın:
http://www.turuncukasa.com/REN-Moroccan-Rose-Otto-Sugar-Body-Polish-330ml,PR-5615.html

Bioderma Apres-Soleil Güneş Sonrası Süt 500ml. 35,70 TL

Fiyatı: 35,70 TL (Liste Fiyatı: 59,50 TL)

Cildimizin yazın etkisiyle güneşe çıkmasak bile nem ihtiyacı hiç bitmez. Özellikle Bronzlaşmak demek cildin kuruması demek olduğundan mutlaka bol bol su içmek ve aynı zamanda cildimizi dışarıdan da desteklemek gerekir.

Bioderma Apres-Soleil Güneş sonrası nemlendirici bakım sütü büyük boyu ve fiyat orantısıyla ilk tercihim oldu. Bioderma güneş sütü nemlendirme özelliğinin yanı sıra güneş hasarlarının giderilmesine de yardımcı oluyormuş.

İncelemek için Tıklayın:
http://www.turuncukasa.com/Bioderma-Apres-Soleil-Gunes-Sonrasi-Sut-500ml,PR-32431.html


Nuxe Huile Prodigieuse Or 100 ml

Fiyatı: 83,25 TL (Liste Fiyatı: 129 TL)

Nuxe'i bilmeyen var mı. Nuxe'u ben de ilk bu yağla tanıdım. Bu kuru yağ bronz veya normal tene sürüldüğünde cildinizde harika bir yansıma yapıyor. Özellikle düğün, gece  vs. gibi zamanlarda "Cildimi yağlandırmadan nasıl parlak gösteririm" diyenler için cevabım bu oluyor. Eğer ışıl ışıl ama simli gibi bir görüntü istemiyorsanız, yeni nemlendirici sürmüş gibi parlak bir ten için bu yağı kullanmalısınız.

Bronz ten de ise her daim muhteşem görünüyor.




İncelemek için tıklayın:
http://www.turuncukasa.com/Nuxe-Huile-Prodigieuse-Or-100-ml,PR-5381.html

Jane Iredale Purepressed Base Spf20 Sıkıştırılmış Mineraller

Fiyatı: 89,40 (Liste Fiyatı: 149 TL)

İşte benim duyduğumda "Nasıl yaani?..." dediğim pudra. Jane Iredale Suya 40 dakika dayanıklı pudra. Hatta normalde 80 dk kadar dayanıklıymış ama garanti olsun diye 40 dk diyorlar. Bir rivayete göre bu pudrayı lansmanında su dolu kovaya atmışlar ve çıkardıklarında kupkuruymuş. Ancak ben buna cesaret edemesem de kullanmak için heyecanlanıyorum.

Tenim kusursuz olsun, aynı zamanda sağlıklı minerallerden oluşsun, cildime ağır gelmesin, güneşten de korusun hatta denize girdiğimde de çıkmasın istediğinizde kullanacağınız bir ürün. Reklam gibi oldu di mi :D Ama bana çok mucizevi gelmişti o yüzden hala heyecanlıyım sanırım.

Aldığım renk radiant ama size referans olmasın çünkü denemedim henüz.



İncelemek için tıklayın:
http://www.turuncukasa.com/Jane-Iredale-Purepressed-Base-Spf20-Sikistirilmis-Mineraller,PR-5208.html


Sebi Bebi

3 yorum:

  1. Videoyu çekmeden önce gözün mü yaşardı acaba sağ gözünden sanki böyle damla akmış da aşağıya doğru izi varmış gibi geldi bana yoksa ışıktan mı bilemedim :(

    YanıtlaSil
  2. güneş kremi alacakken çok yardımın oldu teşekkürler :) www.atolyenott.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Defolu güneş kremi dedikleri bu mu 05/2013 son kullanma tarihi . Gerçekten oradan gelen ürün o resimdeki mi yoksa rastgele bir resim mi acaba?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram