Cathrine Arley Silky Touch Gloss'lar ve Renksiz Rujlar

Merhaba,

Cathrine Arley ürünleri dene dene bitmiyor :D Maşallahı var Sağolsunlar tonlarca ürün gönderdiler.. Her birini inceliyorum hala. Bu yazımda renksiz Ruj ve Glosslara yer vereceğim.

Cathrine Arley çok uygun fiyatlı herkesin alabileceği ürünler ürettiği için açıkçası acımasız olurken vicdanımı 2 kez tartıyorum. Çünkü bir ürüne kötü ya da kalitesiz demek çok kolay. Ancak fiyatını göz önüne aldığınızda çok da fazla birşey beklememek gerekli. Sivri dilimi kontrol etmekte zorlanabilirim. Ürün veya hizmet söz konusu olduğunda acımasız olsam da yine de vicdanım sorgulamayı bırakmıyor.

Hemen sadede geliyorum.
Renksiz ruj:
ilk kez denediğim bu rujlar benim tarzım değil. Bunu kalitesiz anlamında söylemiyorum. Ben renksiz bir ruju kullanmam. Sevdiğim rujlar hep yoğun pigmentli olmuştur. Renksiz bir ürün kullanacaksam bu ya gloss olur ki onu da saçlarım yapıştığı ve genelde de yapışık his verdiği, çizgilere dolduğu ve aktığı için sevmesem de dediğim gibi gloss olur veya lip balm olur. Bu ürün tam lip balm gibi. Dudağınızda çok belirgin renkler sevmiyorsanız, yalnızca hafif renk ve ışıltı olsun diyorsanız size göre.






Bu 701 numaralı renk



Bu 702 numaralı renk

Bu da daha renkli olan 703


Renksiz rujların hepsinin içerisinde çok ince sim var. Hepsi ışıldıyor gibi duruyor. Pigment gibi değil gerçekten de ince sim gibi. Yine hepsi meyve kokulu.


Lip Glosslar: 

Glosslar da yine meyve kokulu.Çoğunluğu yoğun renk içeriyor.




Kolumda buradaki gibi sanki erimiş ve tekrar donmuş tereyağımsı bir görüntü (kumlu gibiyi nasıl anlatmak bu böyle :) olsa da dudakta öyle görünmüyor. Normal glosslar kadar parlak değil. Ancak çoğu renk yoğun pigmentli ruj kadar kapatıcı. İçlerinden en beğendiklerimi fotoğrafladım. 



Bu favorim, Rimmel London 20 ve 02 numaralı rujlardan sonra bu fuşya veya çingene pembesi rujları sevdiğimi farketmiş, Flormar color madness serisinden gelen ruj da aynı renk çıkınca yeniden bu sevgimi onaylamıştım. Şimdi bir kez daha tekrar ediyorum. Bu rengi seviyorum. 104 Numara


Tabii ki kırmızı denemesem olmazdı. Ayrıca glossların fırçaları kalem kullanmadan bile kenarları düzgün çizmemi sağlayacak derecede iyiydi. 105 Numara


Bu da karamel rengi. 107 Numara
Sizin gözünüze çarpan renkler hangileri?

Bunlardan sonra yayınlayacağım kalem, rimel, eyeliner ve ojeler kaldı sanırım :D
Çok yakında görüşmek üzere (^^)

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  

Sebi Bebi

3 yorum:

  1. Glosslar renklerini cok verirken rujlar biraz sonuk kalmis ama dogal tonlarda kullanmak isteyenler icin oldukca iyi:)

    YanıtlaSil
  2. Cathrine Arley ürünlerine her zaman soğuk bakmısımdır ve uzak durmuşumdur ama rujlar fena değil gibi :) bu kadar ucuzken denemekten zarar gelmez sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. Gloslar güzel görünüyor sans verilmeli :-)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram