Cathrine Arley Silky Touch Fondöten ve Pudra

Cathrine Arley ürünlerinden sanırım en sevmediğim ikili. Ürün fiyatı ile kıyaslandığında (koleksiyon fiyatını bilmiyorum ama eski fondötenleri 7 TL)fiyatına göre oldukça başarılı. Ancak yağlı ciltler hiç sevmeyecek. Pudra oranı yüksek. Ama yine de içinde yağ olduğunu düşünüyorum. Fondöteni açtığınızda 20 sene önceki fondötenlerle aynı yapıya sahip. Yani pürüzsüz tam harmanlanmış bir fondöten yerine katman katman görünüyor. Bu içeriğinden kaynaklı olabilir ancak kokusu da aynen çok eski fondötenler gibi. Yüzünüze sürdüğünüzde kapatıcılığı orta. İyi ışıkla beraber uzaktan cildim kusursuz görünse de yakından malesef kalın durdu. Ancak bütçeniz gerçekten maybelline rimmel london vs. almaya yetmeyecek derecedeyse alabilirsiniz. Flormar Golden Rose gibi markaları denemedim bilmiyorum. Fondöteni pudrasız kullanmamalısınız. Bence transparan pudra kullanılabilir. Ancak kendi pudrasını kullanırsanız çok daha kalın olacaktır. Fotoğraflar daha iyi anlamanıza neden olabilir.

Çok içime sinmedi ancak bilerek ışıkta uzaktan fotoğrafını da koydum. Çok korkunç değil. Çok düşük bütçeliler için uygun olabilir ancak yüzünüze sürdüğünüzde çok rahat değil. Yağlı ve kalın hissediyorsunuz.

3 rengi var
Soldan sağa 50-51 ve 52

Ben 51 numarasını kullandım.


Pompa ile kullanabildiğiniz gibi, üst kısmı çevirerek açtığınızda daha az miktar kullanabilirsiniz. 



Fondötenin kalınlığını buradan görebilirsiniz. Yakından belli ama aşağıdaki fotoğraftan da anlaşıldığı gibi uzaktan belli olmuyor ve pürüzsüz görünüyor.



Pudra çok az uygulanmalı. kesinlikle sünger değil fırça ile uygulandığında bu görüntüyü elde etmeyeceksiniz. Her ikisini de az miktar kullanmanız şart. Aksi halde kalın duruyor. Pudrada kullandığım renk 100 Numara.



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  






Sebi Bebi

2 yorum:

  1. Kusura bakmasınlar ama çok kötü yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hiç güzel değil ucuz fondotönlet var 30-40 a fln

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram