Bronz Yaz Makyajı

Merhaba arkadaşlar!

Şu an yüzümü yıkamadan koşarak bu postu yayınladım. Bu aralar çok yoğun video yükleyemedim ama artık eski tempoya dönmek gerek.

Yaz makyajı videosu çekmediğimi farketmemi sağlayan takipçilerime teşekkür ederim. Elbette yazın normal makyajımınızdan biraz daha farklı tonlar kullanıyoruz ama asıl önemli olan tere ve neme dayanıklı ürünler tercih etmek.

Ben videoda kullanmasam da makyajı gündüz kullanacaksanız mutlaka altına en az 30 factor koruyucu veya 30 Factor korumalı bir fondöten kullanmalısınız. Ben akşam üstü için daha uygun olabilecek bir makyaj tercih ettiğimden SPF15 korumalı fondöten tercih ettim.

Diğer dikkat etmeniz gereken şey, baz kullanmak. Yazın cilt tipiniz ne olursa olsun terliyoruz. Özellikle de cildiniz yağlıysa o fondötenin yerinde durması imkansız. Cildiniz yağlıysa M.A.C Matchmaster haricinde Prolongwear studio fix powder+ foundation kullanabilirsiniz. Ya da Bobbi Brown Longwear Even Finish, Estee Lauder Double Wear gibi uzun süre dayanıklı ve mat bitişli fondötenler sizin için daha uygun olacaktır. Ancak ben yazın kendim için çok daha hafif ürünler tercih ediyorum.
M.A.C Face and Body, BB krem veya M.A.C Matchmaster gibi. Özellikle leke kapatma özelliği ile Darphin Melaperfect'de favorim.

Fondöteninizi bir bazla sabitledikten sonra üzerine süreceğiniz ince bir transparan pudra terlemeye karşı ikinci bir önlem olacaktır. Son olarak çantanızda Fix+'ın seyahat boyunu taşırsanız, makyajınızı tazelemek yerine bunu kullanmak makyajınızı taze ve kalıcı yapacaktır.

Rimel olarak kesinlikle akmayan suya dayanıklı rimel kullanmalı. Ne olursa olsun alt kirpiklere rimel uygulamamanız akmaya ve terlemeye karşı yine bir önlem olacaktır. Yine göz kalemi kullanacaksanız Waterproof olmalı. Ben normalde göz kalemi yerine çok ince Gel eyeliner kullanıyorum. gözlerimin altına ise birşey kullanmıyorum. Su bazlı Gel eyeliner kesinlikle akma problemi için mükemmel.

Far için yine mutlaka su bazlı bir far bazı şart. Dudaklarda Gloss bu sene moda olsa da gloss'un sıcağın etkisi ile akabileceğini unutmayın.

Yine yaz için gündüz doğal toprak tonlarında, altın, bakır, pas gibi renkler tercih edebilirsiniz. Gündüz daha transparan renkler kullanırken gece aynı tonların pigmentli ve simli olanlarını kullanın. Gerçekten bronz tende mükemmel duruyor.

Kullanılan ürünler linkleri ile aşağıda:

M.A.C Pre+ Prime Skinbase Visage
M.A.C Matchmaster Fondöten 3.0
Ben Nye NB1 Concealer
M.A.C Paint Pot Painterly
Bobbi Brown Gold Dust
Clinique Neutral Territory 2
M.A.C Fix +
M.A.C 187 , 239, 217, 224, 231, 116 fırça
M.A.C Zoom Waterfast Mascara
M.A.C 30 Kirpik ve Duo Kirpik yapıştırıcı
Estée Lauder Bronze Goddess
The Face Shop Face It Waterproof Autoliner Brown
Missha The Style Smudge Proof Wood Brown
Youngblood Mineral Radiance "Sundance"
Coastel Scence Muadili 66 Renk Ruj Paleti












Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  



Bronz Yaz Makyajı | izlesene.com

Sebi Bebi

7 yorum:

  1. çok çok beğendim çok yakışmış bebime... :* muaahhh :)

    YanıtlaSil
  2. Lenssiz fotolr çooook daha güze bu paylaşımda, tabiii totalde hepsi olağanüstü:

    YanıtlaSil
  3. çok beğendim!

    http://memyself-makeup.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Selena gomez in makyajını da paylaşır mısınız??

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Sebile hanım, makyajınız her zamanki gibi harika olmuş güzelliğinizi ortaya çıkarmış :)
    Yeri mi bilmiyorum ama bir sorum olacak yukarıda da bahsettiğiniz ve yağlı ciltlere önerdiğiniz mac studio fix pudra+fondöten in sadece güneş kremi ve concealer üzerine orta-yüksek kapatıcılık vermesi için nasıl bir fırçayla uygulanmasını tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. merhaba sebile hanim yine cok guzel ve ögretici bir video olmus cok tesekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Harikasınız bayıldım :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram