Atelier Rebul’un yeni kokusu Noble Bouquet



Günün ikinci yazısı ile sizlerleyim. Parfümü hepiniz gibi ben de çok seviyorum ve değişik kokular kullanmaktan korkmuyorum. Rebul  neredeyse 120 yıllık bir Eczane markası. Daha önce de parfümlerinden hediye gelmişti ancak kokusu bana uymadığı için yayınlamadım. Çünkü parfüm o kadar farklı birşey ki, ben beğenmem ama başkası beğenir. O beğenmedim dediğim kokuyu arkadaşıma verdim. Bayılarak kullanıyor.

Bu kez şartlar değişti. Rebul'un paketini açtığımda o gördüğüm pembenin gül kokusu olduğuna emindim. Nitekim de öyle oldu. Son 2 senedir gül başta çiçek kokularına özel bir ilgim var. Bakalım ne zaman sıkılacağım. Gerçi bende net çizgiler yok, baharat çiçek vs gibi. Hepsinden çok sevdiğim kokular var. 

Çok net bir şekilde söylemem gerekirse; parfümü bileğime sıktığım an "oooo...harika!" sözleri çıktı ağzımdan. Gerçekten çok sevdim. İçinde o kadar net kokular var ki tam bir çiçek buketi ve yaz kokusu. Taze fresh ve sabun gibi. Tatlı ve çiçek karışımlarını çok severim. Gül ama mandalina da var. Şu koku ne? çok tanıdık derken onun da vanilya olduğunu buluyorsunuz. Ben çok romantik buldum. Aşağıda koku üçgenini ve firma açıklamalarını da ekledim.

Noble Bouquet parfümlerim arasında yerini aldı. Hediye verilecekler listesinde değil :D hehehe 



Atelier Rebul’un yeni kokusu Noble Bouquet’in yaratıcısı, Parfümün Oscarı olarak bilinen FIFI Awards’un en güçlü adaylarından dünyaca ünlü İran asıllı burun Hamid Merati Kashanin.



Baharın Büyüleyici Kokusu

Baharın gelişiyle rengarenk çiçekler muhteşem kokularıyla kendilerini göstermeye başladılar.
ATELIER REBUL Noble Bouquet yeni parfümüyle baharın gelişini kutluyor ve zarif kokularıyla çiçek bahçesinin kapılarını açıyor…

Noble Bouquet çiçeksi kokusuyla sizi ferahlatırken, nostaljik ve romantik notaları sizi hayal dünyasının içine çekiyor, kendinizi adeta peri masallarında yaşıyormuş gibi hissettiriyor. Karşı konulamaz sofistike kokusuyla duygularınızı canlandırıyor.

Noble Bouquet’nin üst notaları, tatlı narenciye kokularıyla ferahlatıcı su notalarının birleşiminden oluşuyor. Kokunun kalbinde ise, narin müge, su çiçeği lotus ve romantik gülün zarif kadınsı kokuları yatıyor. Dip notalarına inince, sıcak misk kokusuyla tatlı vanilya ve amber karışımı karşılıyor.

 Koku Üçgeni




Tavsiye edilen satış fiyatı : 89.90TL

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  






Sebi Bebi

2 yorum:

  1. hmmm anlattığına bakılırsa tam yazlık bi kokuya benziyor. bende rebul kolonya koleksiyonu yapıyorum=)

    http://memyself-makeup.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Bendede var bu koku erkek arkasasim hediye etmisti :) ben birsey sorucam yaptigimiz bir makyajin fotosunu size ulastiraak bize yardimci olurmusunuz nerde dogru nerde yanlis yapiyorz diye ? Lutfen ;)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram