Anlatacaklarım Var Programı Tekrarı ve Kostüm Detayları

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün TV8'de bu kez Oylum Talu'nun konuğuydum. Programı izleyemenler için tekrar linkini hep bloguma koyuyorum ancak youtube'a yükle diyenlere yeniden aynı cevabı vermek durumundayım. Bir Tv kanalının yayını telif yasaları ile korunmaktadır ve ben o videoları kanalıma koyamam. Ancak tvarsivi.com dan tüm yayınların tekrarını izleyebiliyorsunuz. Bunun dışında başka bir Youtube kanalı zaten Oylum'un programlarını kanalına eklemiş ve benim de videom var. Kalite olarak TV Arşivinden daha iyi. Hepsini aşağıya ekliyorum.

Gelelim kostümüme bayılarak giydiğim çokça alışveriş yaptığım Twist markasından. Şu an hepsi indirimde. Soranlar için evet sponsor olarak destekliyorlar beni. Kendim seçiyorum. Bu kombine bayıldım ancak yelekte 40 beden kalmış. 2 Beden büyük olduğu halde ki ben zaten bayılıyorum dökümlü şeylere, belli bile olmamış. Asıl havası yeleğin sırt detayıydı. Kendi tarzımdan oldukça farklı bir kombin seçtim bu kez cesaret edip, ama çok beğendim. Sizlerden de inanılmaz güzel yorumlar geldi. Hepinizin beğenmesine sevindim. Manikürümü de hızlıca kostüme kombinledim. Aşağıda fotoğraflar, en altta ise program tekrarlarını bulabilirsiniz.

Not: Kullandığım ürünler çok soruldu. Kullandığım beyaz renkli highlighter The Balm Marry Lou Manizer. Gratis mağazalarında satılıyor. Kontur yaptığım pudra The Balm Bahama Mama. Diğer parlatıcı ıslatarak kullandığım ise M.A.C Mineralize Skinfinish "Soft and Gentle". Onu da aşağıdaki linki tıklayarak bulabilirsiniz.
TIKTIKTIK














Tv arşivini izlemek isteyen ise buradan izleyebilir.

http://tvarsivi.com/player.php?y=22&z=2014-06-17%2016:03:00

Sebi Bebi

6 yorum:

  1. ojelerinizin markası numarasu nedir acaba bayıldım sarı olana <333

    YanıtlaSil
  2. çok çok çok güzel izleyince yanımdaki arkdaşlarıma haha ben bunları biliyorum ve uzun zamandır takip ediyorum dediğimde bi bozuldular :) kıyafetin tırnakların çok hoş çok zarif olmuşşsun başarıların devamını diliyorumm ..

    YanıtlaSil
  3. çok güzelllll olmuşsunnnnn

    YanıtlaSil
  4. http://burcinnyilmaz.wix.com/burcinden-kombinler en güzel kombinler burada

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. ojelere bayıldım. renkleri, markaları ve numaraları nedir acaba?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram