Yeni Kolay Eyeliner Sürme Tekniği



Herkese selam,

Yine eyeliner için yeni bir tekniği sizlere göstermek istiyorum. Bu tamamen benim uydurduğum bir teknik. Eminim dünyada bir sürü insan yapıyordur ben keşfettim diyemeyeceğim. Benim aklıma geliyorsa bu kadar kolay birşey herkesin aklına gelir. Ancak aynı Varak Kağıdını tırnak üzerinde kullandığımda ne youtube ne Google'da Varak, altın kağıdı vs nail art diye arama yaptığımda o dönem aramalarda çıkmamışsa, bu tekniği de biryerlerde hiç görmedim. Gerçi altın varakı tırnağımda kullandığımda süper bir keşif yaptım diye düşünüp videonun yıkılacağını sanmıştım ama hiç bi Tırt olmadı ahahahha.

Benzeri olan Siyah göz kalemi tekniğinden aklıma geldi. Beyaz eyeliner denemesi yaparken beyazın daha görünmez olduğu o yüzden de hata yaptığında da pek görünmediği aklıma geldi.

Sonra beyaz göz kalemi ile gözüme istediğim şekli alana kadar eyeliner çizdim ve üzerine siyah likit eyeliner sürdüğümde altta şablonum olduğu için çok kolay geldi, bunu zaten tahmin etmiştim.

Sonra Kryolan'ın Bej renkli kalemini denemek istedim. Ten rengi olmasına rağmen tenimde kesinlikle kendini belli ediyor, alttan bana beyazdan daha güzel şablon oluyordu. Sonuç başarılı

Sonra herkeste bej kalem olamayacağını düşünerek aynı şeyi fırçamı ıslatarak bej tonlarında far sürerek denedim, yine oldukça başarılı ve gözle görülebilen ama eyelinerın altında görünmeyen harika bir şablon oldu.

Sonra bunu Pudramı ıslatarak denedim.
Sonra açık renk fondötenle denedim. Hepsi ile başarılı sonuçlar aldım.

En son da, çok kolay temizlendiği için concealer ile denedim ve kameraya alırken de onunla uyguladım.Yani yamuk olduğunda bir parmak dokunuşu ile anında siliniyor likit olduğundan. Kremi de aynı şekilde. Tıpkı fondöten gibi. Ancak fondötenim ekranda fazla belli olmayacak diye concealer son tercihim oldu.

Bu çok kolay teknik çok temiz ve kusursuz eyeliner uygulamanıza yarayacak eminim.

Çok yakında eyeliner eşitleme videosu da sizlerle olacak.

Keyifli seyirler
(Youtube'u olmayanlar http://www.izlesene.com/video/kolay-eyeliner-nasil-surulur/7399566 'den izleyebilirler)


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 

Sebi Bebi

5 yorum:

  1. Tırnakta varak kullanma tekniğini izlediğimden beri normal oje süremez oldum,bayıldım! Çok seviyorum sizi ayıla bayıla izliyorum vidyolarınızı da. Eyeliner kullanan biri değilim ama oldukça güzel ve kolay bir teknik göstermişsiniz bize yine.
    Emeğinize,ellerinize,kollarınıza sağlık :)))

    YanıtlaSil
  2. bu kadar mı kendisiyle barışık ve mutevazı olur bir insan ama yani :)) çokkkk şekersinnnnn

    YanıtlaSil
  3. Ben videolaei açamıyorum sizinle yeni tanistim vetek kelimeyle muthissiniz

    YanıtlaSil
  4. çekik gözlü olduğum için kendime eyelineri yakıştıramıyorum ince de sürsem kalın da sürsem gözüm simsiyah tek çizgi oluyor iyice küçülüyor çekik gözlüler nasıl makyaj yapmalı sizce sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. http://burcinnyilmaz.wix.com/burcinden-kombinler en güzel kombinler burada

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram