Veet Yeni Naturals Serisi


Veet'in Adriana Lima ile tanıttığı yeni Naturals serisi elime ulaştı. Çok özenli bir ambalajla sunum yapan Yöntem PR'a tekrar teşekkürler.


Hazır ağda bantlarını bilmeyen yoktur diyeceğim ama bu ürünler eve geldiğinde yakın bir arkadaşım hayatında ilk kez gördüğü bantları inceleyip "Sebii bak elinle ısıtıp yapıştırıyomuşsun hazır ağdaymış bunlar" diyince açık ağzımı kapatmak oldukça zor oldu :D

Oysa ne zaman eski işyerinden arkadaşlarımla buluşsam "Bunu da yaptık" diye koparız. Yıllar önce kendim için marketten almış olduğum ve çantamda bulunan ağda bandını o an aniden "ben nasıl kuaföre gidip davete yetişeceğim" diyen arkadaşımı tuvalete tıkıp eline tutuşturmuşluğum vardır.

Gerçekten de hazır ağda bantları çok kısa sürede pratik bir uygulama sağlıyor. Hala evimde mutlaka bulundururum. 

Veet'in bu yeni serisi %100 doğal içerikli olduğundan hassas ciltlere uygun. 

Yüz için küçük vücut için büyük bantlar bulunmakta. Ama vücut için olan bantları keserek acil drumlarda yüzünüze de uygulayabilirsiniz. 

Eğer tüyleriniz çoksa 1 paket size yetmeyecektir böylece maliyetiniz daha fazla olabilir. Genelde bölgesel temizlik için çok kullanışlı. Ama tüy konusunda Allah sakınmamışsa 1 paket imkansız yetmez. Tüyünüz çoksa yalnızca kol veya koltuk altı bölgesi, yarım bacak gibi daha küçük bölgeler için kullanabilirsiniz. Tüm vücut için bir paket yetmez.

Bu arada bantlar gerçekten yumuşacık. Dudak üstü bölgesinde çok kısa olan ve bandın tutacağına emin olmadan denedim. Çok yapışkan. Ellerinize bulaşıyor. Bu çok iyi birşey. Bu tüylerinizi iyi kavrayacak demek. Tek bir tüy bırakmadı söyleyeyim. Hatta diğer bantlar gibi değil birden fazla kullanılıyor. Normalde diğer bantları bir kez yapıştırdığınızda, bandın üstü ölü deri ile kaplanır pürüzsüzleşir, zaten sert olan bant, iyice sertleşir ve ikincide almazdı. Ama ben aynı bandı kaşımın üzerindeki tüylerde de denedim. Mükemmel. Hala da yapışıktı attığımda.

Ağdanın acısına dayanamayan ya da tüyleri çok ince olduğu için tüy dökücü krem tercih edenler için de aynı seriye ait Tüy dökücü krem de mevcut. Erkeklerin de sıkça tercih ettiği ürünler kategorisinde.

Paketteki süpriz en sevdiğim oldu. Airwick Gökkuşağı mum. İçinde minik bir alet var. Isı ile harekete geçip renk değiştiriyor. Tarçın kokusu mumu elinize almadan burnunuza çarpsa da mumu yaktığımda o çok keskin tarçın yerine oldukça hafif bir koku geliyor beni bu konuda çok tatmin etmedi.



Ürünlerin fiyatları ise şöyle:

Veet Naturals Tüy Dökücü Krem (90 ml) :18,99
Veet Naturals Sir Ağda Bandı          :18,99
Veet Naturals Sir Ağda Bandı (Yüz)    :24,99


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 





Sebi Bebi

1 yorum:

  1. canım mimledim seni cevaplarsan eger mutlu olurum sevgiler..
    http://emirinkokusu.blogspot.com.tr/2014/05/mimlendimm.html

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram