The Face Shop Ürünleri BB,CC Krem Fondöten vs..


The Face Shop Kore güzellik markaları içinde en çok satılan ilk 5 marka içerisinde yer alıyor. Ambalajları çok şirin ve albenili. Zaten Kore'de sevimsiz birşey bulmak zor sanırım. Dünya genelinde 220 mağazası var. Bana da çok şirin rengarenk bir paket göndermişlerdi. En sevdiğim şey ponçik şeyler bilirsiniz. Hepsini tek tek denedim ve sizin için değerlendirdim. İçlerinden hangilerini çok sevdim hangilerini sevmedim acaba...

Bütün bunlar olurken Hatsune ve Sensei'de yanımdalardı. Epey bir incelediler.

Ürünlerden çok kutuyu sevdim diyeceğim, bu kadar özenli bir sunum için öncelikle kendilerine teşekkür ederim.



Face It Oil Cut Pore Foundation ile başlayalım:


Renk: NB21

Fondöten yağlı ciltler için. kuruya dönük cildim için pek de iyi bir haber gibi gelmese de Hatsune kesinlikle çok beğendi. Keza ben de. Çok ince, cildimde kendini belli etmiyor. Kapatıcılığı orta. Lekelerim gölge şeklinde kendin belli etse de cildim oldukça sağlıklı görünüyor. Cildim tarafından oldukça kabul gördü. Yağı dengelemesi konusunda bir yorumum olamayacak.

Fiyatı 39 TL

Satın almak ve incelemek için tıklayınız






Power Perfection BB Krem:

Renk: Light Beige

Kesinlikle çok beğendim. Yukarıdaki fondöten de cildim tarafından kabul görse de BB krem sanırım isminden daha güven verdi cildime. Tabiki bitişi daha parlak. Kapatıcılığı orta. Grimsi görünse de cildimi aydınlık gösterdi. Ve yine kendini belli etmiyor hatta neredeyse görünmüyor. Diğer BB kremler gibi, kırışıklık karşıtı, renk açıcı ve en güzeli en sevdiği özelliği olan SPF 37 içeriyor. Yaz geliyor ve benim gibi lekeli ciltlerdenseniz an itibari ile dışarıya en az 25 SPF ile çıkın ki ben en az 35-40 sürüyorum şu an.




Fiyatı 64 TL

Satın almak veya incelemek için tıklayın

Aura Color Control Cream Spf30
Renk: 01 Radiant Beige
Tüm ciltler için dese de benim cildim asla sevmedi bana kesinlikle uygun değil. Korkunç oldu. 12 saat etkili dense de bende zaman geçtikçe birikmeler daha da fazlalaştı. Cildimde nasıl pütürleştiğini, burun kenarlarımdaki görünümü ve çenedeki pütürtüyü görebilirsiniz. Krem plastik kutusun ortasından likit şekilde çıkıyor. Puf ile uygulanıyor. Ben 187 fırça ile sürdüğüm halde sonuç bu.




Fiyatı 66 TL
İncelemek için Tıklayınız



LOVELY ME-EX PASTEL CUSHION BLUSHER 

Renk: 01 ROSE CUSHION



Kesinlikle çok sevdim. Parıltılı tatlı sıcak bir pembe. Yanaklarda harika duruyor.




Fiyatı 28 TL

İncelemek için TIKLAYIN



LOVELY ME-EX AQUA TINT 

Renk: 03 BLOODY RED


Bu sıvı ürün Benefit'in Benetint veya The Balm Stainiac'ları gibi. Rengi ise Şarap kırmızısı. Çok ama çok sevdim 1 haftadır sürekli bunu sürüyorum. Ancak dudaklarım zaten kuru olduğundan çok az kurutuyor.  

Fiyatı: 25 TL
İncelemek için Tıklayın



LOVELY ME-EX MAKE ME STAR WATERPROOF GEL LINER 

Renk: 04 DISCO PURPLE


Suya dayanıklı ışıltılı mor kalem. Rengi çok güzel ve dayanıklı. Bulaşma yapmadı. Uygulaması kolay. Arka tarafındaki plastik fırça dumanlı görünüm sevenler için pratiklik sağlıyor. Diğer renkleri de çok güzel görünüyor 








Fiyatı: 25 TL



FACE IT WATERPROOF AUTOLINER 


Renk: 02 BROWN


Suya, buhara, yağa terlemeye karşı dayanıklı kalemi. Çok pudralı olduğu için sert ve kuru. Ancak gerçekten de akma ve dağılma yapmadı ve dokusundan anladığım kadarıyla da pek yapacağa benzemiyor. Sertliği yüzünden gözüme uygulamaktan pek hoşlanmasam da yağlı göz kapağı olanlar için ideal.



Bendeki kahverengi ama siyahı da sitede mevcut.

Fiyatı: 27 TL

İncelemek için tıklayın


Lovely ME-EX Petit Parfume Stick 

"Sweet Cute"
Şirinlikleri ile fotoğraf modeli yaptırdığım yazısını yazmayı unuttuğum harika bir parfüm. Narenciye ve tatlı meyve çiçekleri kokuyor. Krem parfüm tüy gbi yanınızda rahatça taşıyabilirsiniz. PArfüm bittikten sonra garanti veriyorum kutusunu atamayacaksınız. İmkansız. Bence bunlar harika hediyelik olur. 


Fiyatı: 35TL
SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Herb Day Cleansing Tissue

Bitkisel temizleme mendili. İçerisinde 20 mendil var. Ben normalde makyaj temizleme mendili kullanmam ama ıslak olması, ferah kokusu ve gerçekten de güzel temizlemesi yüzünden 2-3 tane kaldı sanırım içinde :D

Fiyatı 11 TL

İncelemek için tıklayın

Lensler Pinky Paradise Circle lens Yazımda Tık Tık

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 

Sebi Bebi

7 yorum:

  1. bayılıyorum yazılarınıza, videolarınıza, özeninize... Hepsini güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  2. Cildim çok hassas Missha Perfect Cover BB sivilce yapmıştı. (şimdi signature real complete bb'yi kullanıyorum ama o da gri gibi) Bunu kullansam bir yan etkisi olur mu sizce şimdiye kadar kullanmışsanız şimdiki yorumlarınız nedir?

    YanıtlaSil
  3. Bu demişim ama TFS Power Perfection BB Krem yazmayı unutmuşum ^^

    YanıtlaSil
  4. Merhaba sebi abla. Ben orta esmerlikte bir tene sahibim. Acaba renk olarak natural beige mi yoksa light beige mi almalıyım

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram