Golden Rose Color Expert Oje ve Vision Lipstick




Golden Rose Color Expert Serisi ojelerinin tek katta kapatıcılık iddiası var. Bunun dışında fırçalarını çok sevdim. Hafif üçgen ucu sayesinden diplere kolay sürülürken geniş olması hızlı sürüş için mükemmel.  60 farklı rengi bulunuyor.


Ben kapatıcılıklarının bazılarını sevdim bazılarını sevmedim. Mavilerin ikisi de tek kat iddiasını %100 gerçekleştiremiyor. Bunlar normalde de zor renkler ve bu renklerin tek seferde kapatması bu kadar olabiliyor. Çok büyük bir sorun olmasa da tertemiz bir görüntü de verdiği söylenemez. İçlerinde tek katta en kusursuz sonucu kırmızı renk verdi. Hatta öyle ki ikinci katta hiçbirşey farketmedi bile.


İkinci katlarda hepsinin kapatıcılığı yüksek. Ancak kişisel olarak sevdiğim yalnızca iki renk oldu. 25 ve 09. Ojeler çok parlak değil bana göre. Bir cila ile daha güzel görünebilir.



Quick Dry Top Coat Kurutucuyu beğendim. Parlaklığı klasik cila parlaklığında. Çok parlak bir görüntü vermese de ben Seche Vite'den dolayı kurutucu cilaları severim. Tek seferde hem ojenin uzun süre kalmasını sağlıyorlar hem de parlatıyorlar. Çok hızlı kurutmasa da baz, ve iki kat oje 10 dk. da tam kurudu. Kırmızı ojelerimin üzerine sürdüm ve 1 hafta uçlarında çok az bir soyulma oldu









Rujlar yumuşak ve nemlendirici özelikte. Dudaklarım kuru olduğu için çok sevdim. Kalıcı değil arada tazelemek gerekse de Nude'a yakın renkleri gümlük kullanım için ideal.







Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 

Sebi Bebi

2 yorum:

  1. Ayy ben de 50 ve 15 numaralara bayıldım ojelerden,güle güle kullan Sebi :*

    YanıtlaSil
  2. http://burcinnyilmaz.wix.com/burcinden-kombinler en güzel kombinler burada

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram