Cleoekin Beauty Çekimi

Geçtiğimiz günlerde bir Beauty çekimi yapacağımızı belirtmiştim. makyaj konsepti yapalım dedik. Biri zaten benim makyajını yapmak istediğim Maleficent'ti. Cleo bunu görünce çekime ayırmamı istedi. Diğerlerinde ise sanat yapalım uçalım dedik. 2 tane ben 2 tane de sanatını çok sevdiğim Freelance MUA Göktuğ Gökhan Yüksel yapacaktık.

Çok güzel geçti çok eğlendik, ancak makyaj üzerine bir çekim olunaca tabiki ve model de tek olunca epey bir uzun sürdü. 3 taneyi ancak yetiştirebildik. Oysa biz Göktuğ'la 5-6 ya çıkarız diye hayal ettik. :D Çıkan işlerden daha ne çılgınlıklar yapacağımızı tahmin edebilirsiniz.

Çekimde M.A.C Pro ürünler aldım. Onlar için ayrı bir video çektim. Yakında yayınlayacağım. Aldığım o güzel ürünleri kullanmak adına normal hayatta uygulayamasanız da ufkumuzu hep beraber genişletelim diye farklı makyajlar yapacağım.

M.A.C Pro ürünleri; Chromacake'ler rengarenk pigmentler ve simler  ve daha niceleri mağazalarda yok. İnternetten alabilirsiniz.
www.maccosmetics.com.tr' Makyaj kategorisinden Yüz kategorisi altında, "Çok amaçlı ürünler" bölümünde. Link çalışmadığından şu an yazamadım

Tabi ki makyaj herşey değil, fotoğrafları fotoğraf yapan ekip Cleoekin ekibi cila gibi bir iş çıkardı. Yıkılacağını biliyodum ama yine de bu kadar yıkılacağını bilmiyordum. Kendilerini tanımayanlar için tekrar tanıtayım.

Cleoekin kimdir?
Gün geçtikçe fazlasıyla göz önünde olan piyasaya sağlam harflerle adını kazıyan ancak geçmişleri oldukça köklü olan Moda fotoğrafçıları Cleo Özlem Büyükakgül ve Adnan Ekin'dir. Birçok ünlü sanatçıyla yaptıkları çekimlerden tutun, yaptıkları moda çekimleriyle isimleri şimdiden kulaklarda yankılanıyor.

Son aylarda yaptıkları çekimlerin bazılarını sizlerle paylaşıyorum zaten.

Göktuğ Gökhan Yüksel;
Profesyonel Make-up artist. Şimdiye kadar dergiler, kataloglar ve defileler de yüzlerce çalışması olmuş, çok başarılı freelance bir makyör'dür. Tüm bunların dışında düğün vs. gibi kişisel makyaj çalışmaları da yapmaktadır.




İşte o kareler;








Fotoğraflar: Cleoekin 
instagram:
@cleoekin
@ramtha (Cleo özlem Büyükakgül)
@ekin_adnan
İletişim: info@cleoekin.com


Make-up: Göktuğ Gökhan Yüksel
instagram: 
@goktuggokhanyuksel 
İletişim: gokhanmakeup@gmail.com

Sebi Bebi

2 yorum:

  1. muhteşemmmm, emeği geçen herkesi alkışlıyorum

    YanıtlaSil
  2. He fotoğrafta sen misin diye inceliyorum evet sensin hepinizi kutluyorum emeğinize sağlık :-)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram