Ali Atay! Esquiere Mayıs Sayısını Kaçırmayın!

Yine Cleoekin çalışması. Yine bir Esquier'e Sayısı ama bu kez farklı.
Çünkü bu kez kapakta Ali Atay var.

Birçoğunuzun Leyla ile Mecnun'dan tanıdığı benim de yüzümde epey gülümsemeler yaratmış Mecnun karakteri ile gönüllerde taht kurmuş, kendi dilini yaratmıştır. Gençlerin gönlüne zıpkın gibi girmiş, ekşi sözlüğü yıkmış, delikanlıların Mecnun abisi, binlerce kızların sevdalandığı delikanlı Mecnun! Heaaaytt leyn!

Leyla ile Mecnun'un senaryosunu ilk okuyanlardanım. Sevgili Onur Ünlü senaryoyu okuttuğunda yerlere yatmıştım. Bunu yazan kişi tam benim kafadan dolayısı ile ender bulunan cevherlerden diye düşündüm. Okuduğum şey, senaryo şeklinde yazılmış bir karikatürdü. Yani benim gözümde öyle canlandı. Neyse.. Sevgili Burak, Onur Ünlü ve ben Taksim Kitchenette'de ilk buluşmayı gerçekleştirmiştik. Burak Aksak'da senaryodan farkettiğiniz üzere gerçekten çok tatlı ve cevher bir kişi. Burak'ı nasıl tarif ederim bilmiyorum ama Burak işte :D Zehir zemberek eğlenceli ve zeki..

Ali (arkadaşımız diye söylemiyorum) gerçekten pozitifliği ile hayat enerjinizi bir anda değiştiren çok değerli biri. Bu camiadan ayırdığım nadir insanlardandır. Olması gerektiği oyuncu kişiliği dışında da vefalı değerli biridir. Şöhret şımarıklığı olmayan, ün'ün onu izleyen insanların var olduğunu bilmek olduğunu, bunun ise kişinin egolarını yüceltecek bir durum olmadığını bilen biridir ki oyuncular arasında demeyeceğim, popüler insanlar arasında nadir görülen bir semptomdur.

Cleo' ve Ali'de benim gibi sektörden çok iyi geçinen iki arkadaş. Böyle olunca da çok eğlenceli bir backstage ve Cleoekin'in elinden yine harika fotoğraflar çıkmış. En altta backstage videoyu da en altta bulabilirsiniz.







Fotoğraflar: Cleoekin 
instagram:
@cleoekin
@ramtha (Cleo özlem Büyükakgül)
@ekin_adnan
İletişim: info@cleoekin.com

Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram