Peter Thomas Roth Instant Firm - X Temporary Eye Tightener

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizinle Peter Thomas Roth Instant Firm X'i inceleyeceğiz. 

PETER THOMAS ROTH tüm dünyada adını duyurmuş ve tüm dünyada HİLTON
Otellerinde odalarında müşterilere sunulan bir marka. Bu nedenle aslında tüm dünyada gayet iyi biliniyor.


Özellikle bu kremi DR.Öz önerdikten sonra epey bir yayıldı.

Krem göz altı kırışıklık şişlik giderici bir krem. Kaz ayağı, ince ya da kalın çizgileri anında yok ediyor. Göz çevresinde ani bir sıkılaşma etkisi yapıyor. Yani bu orta yaş ve üzeri kişileri ilgilendiren bir yazı olacak. 

Bu kremin anında gözlerdeki çizgileri çok azalttığı doğru. Hatta iki kaş arasına da uygulanabiliyor. 

Krem jel yapıda ve sentetik bir fırça ile çok ince uygulanması gerekli. Eğer kalın uygularsanız beyaz bir gödünüm elde edersiniz ve bunu da nemli bir makyaj ya da kulak çubuğu ile ponponlayarak düzeltebilirsiniz.

Kremi sürmeden önce kesinlikle yüzünüzü yıkamalı, herhangi bir nemlendiriciyi göz bölgesine sürmemelisiniz. Göz çevreniz nemli olursa krem tutunamaz.

Kremi sürdükten sonra 5-7 dakika hiç mimik yapmamanız gerekli. Krem kururken göz altlarınızın gerildiğini hissedebilirsiniz.

Bu rahatsızlık veren hisse 15-20 dakika sonra alışabiliyorsunuz.

Krem etkisini gösterdikten sonra üzerine makyaj yapabildiğiniz söylenmiş ama böyle botox etkili kremler cildi bir film tabaka ile kapladığından bahsedilen şey çok zor. Krem bölgesine çok az fondöten temas ettirdiğimde pütür pütür oldu.

Gelelim etkilerine:

Krem kesinlikle mimik yapmadığımda ciddi anlamda sanki derimde en ufak bir çizgi yokmuş gibi gösterdi.

Ancak mimik yaptığımda normalde 10 çizgi oluyorsa 5 tane geniş aralıklı çizgi oluyor gibi oluyor. Ancak bu kremin mimikleri engelleme iddiası yok. Normal durduğunuzda çizgilerin görünümü ciddi oranda azalıyor. Tabi benim göz altlarım çok esnek. Doktorum Botox'un bile tutamayabileceğini söyledi. Çok güldüğümde kaz ayağım olduğu gibi duruyor, ancak alt kısım dediğim gibi daha birbirine tutunmuş şekilde buruşuyor.

Bu kesinlike daha yaşlılar üzerinde denenmeli. Denersem yazıyı güncelleyeceğim.

Gülümsemediğimde neredeyse hiç çizgim var olmamış gibi


Sol tarafda krem yok doğal hali. Sağda ise krem var ve fotoğrafta tebessüm ediyorum.

 Burada da dişlerim görünecek şekilde gülümsüyorum.

 Bu da yine gülümsediğimde olan kırışıklık. Aslında normalde köşelerde yoğunlaşan çizgiler burada gözün altında toplandı.


Çok güldüğümde ikisi rasındaki farklar görünüyor


Ürün kesinlikle 40-45 ve üzeri için
Ürünü satın almak veya incelemek için
http://www.dermoeczanem.com/peter-thomas-roth-instant-firm-x-temporary-eye-tightener-30ml

Gelelim şu firmaların uyanıklığına. Ürün zaten güzel ama selülit kremi yapan firmaların bir anda selülitli bacaktan sonra jilet gibi bacakların fotoğrafını koymaları, kilo verdirdiği iddia edilen ürünlerde resmen ya photoshop ya da bambaşka kadın kullanmaları gibi, Burada da kutu üzerindeki fotoğraf ve kullandıkları videolar malesef hileli. Kutuyu elinize aldığınızda zeki bir göz iki fotoğrafın netliğinden hele ki photoshop kullanmayı biliyorsanız göz altlarının silindiğini anlar.
Bu fotoğrafları ürünün etkisini anlatmak için yapıyorlar biliyorum ama yine de ben böyle birşey gördüğümde firmaya olan güvenim azalıyor.



Sebi Bebi

5 yorum:

  1. Sebile Ablaa merhabaa yine ben :) 25 yaşımda olmama rağmen göz çevrem kırışık normal nemlendirme yetmiyor. Benim yaşıma uygun accık da hesaplı bir ürün önerebilir misin ?Teşekkürler şimdiden öptüm çok çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbir nemlendirici kırışıklığı yok etmez. Ama nemlendirme özelliği iyi birşey arıyorsan Flormar'ın yeni antiaging serisindeki göz kremi güzel. Kutusu bordo

      Sil
  2. Seni çoooooook seviyoruum...

    YanıtlaSil
  3. bende güneş kremini almayı düşünüyorum şimdi. kullandın mı canım ama bilemedim şimdi

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram