Matrix Biolage Serisi




Merhaba Arkadaşlar,

Geçtiğimiz haftalarda instagramdan paylaştığım Matrix Biolage ürünlerimi kullanmaya yeni başlayabildim ve ilk izlenimlerimi hemen paylaşıyorum sizlerle. 


Matrix Biolage için Doğa, Bilim Ve Duyu sentezi demişler. Bakalım gerçekten de öyle mi :D


Keşke ürünleri göndermeden hangi blogger'ın saçının cinsi ne ona göre yollasalar diye düşündüm ürünleri ilk gördüğümde. Çünkü kabarma önleyici şampuan ve saç kremi geldi. yanında da nemlendirici su. Ancak buna rağmen (su hariç) saçlarımı yumuşacık yaptığını söylemeliyim.

Ürünler doğadaki bitkilerin özelliklerini taklit ediyormuş. onlardan ilham alınmış.

Biolage Smootproof ;
Kamelya Çiçeği ile eşleşiyormuş. 
Kamelya çiçeğinin yapraklarında gizlenen yağ bazlı doku, kendisini sürekli yenileyerek suyun içeriye
nüfuz etmesini engeller. Bu sayede pürüzsüz ve göz alıcı bir dokuya sahip olan Kamelya çiçeğininin güzelliği ölümsüzleşir. 
Şampuan tamamen şeffaf. Şeffaf olmasına rağmen kremliymiş gibi bir etki yaratıyor. Şampuanı durularken saçlarınızı oldukça yumuşamış hissediyorsunuz.  

Aynı şekilde kremi de duruladığımda kaygan bir his yerine yumuşak saçlar hissediyorsunuz. Saçları yumuşattığı kesin ancak kabarma etkisini bilemeyeceğim ne de olsa düz saçlı ve elektrikle hiçbir sorunu olmayan biriyim.

Saçlarımı fönlediğimde fönüm oldukça kalıcı oluyor. 72 saat düzleştirme etkisi olduğu belirtilmiş ama ben 24 saat sonra oldukça yağlı bir saç dibine sahip olduğum için bunu test edemedim. Saçlarım düz olsa da uçları yıpranmış olduğu için çabuk bozulur ama bu ikilinin arkasından Hydra Source'u da kullanıyorum ve bozulma olmadığını belirtmeliyim.





Hdra Source ;
Aloe Vera ile eşleşiyormuş.
Kalın ve dolgun yapraklarıyla bilinen Aloe Vera suyun %97’sini hapsetme özelliğine sahiptir. İçine hapsettiği bu nem sayesinde en kurak havalarda bile canlılığını yitirmez. 

Hydra Source bakım suyu ise en beğendiğim ürün. Saçlarım ıslakken sıkıp durulamadan bırakıyorum.  Saçlarıma sıktığımda hafif yağlı bir his oluyor ve bu his kuruduğunda yok oluyor. Tamamen su gibi. Çok hafif. Ancak yine de saçlarımın uçlarındaki ölü dokuya yeterli geldiğini hissetmedim. Onlar için ekstra bir koruyu şart.

Her saç tipi için bir Biolage olduğunu unutmayın.


O diil de ben şu imaja bayyıldım renkler muhteşem değil mi

Sebi Bebi

1 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram